בגידה?

miki1211

New member
לגלי 31

לשאלה 1)היא הגיבה בבכי וצער, על שפגעה בי, ואמרה לי שאני לא עוזב אותה. לגבי הטבעת היא פשוט החזירה אותה , כי ידעה שאין לה בררה. לגבי שאלה 2) לקחתי את הטבעת כי אני לא סומך עליה, וזה אומר שעד שלא ארגיש מחדש שאני סומך עליה, הכל מבוטל. היא טוענת שהיא איתי כי אני אהבת חייה, ואני כל מה שהיא מחפשת בגבר (חוץ אולי מהכרס שפיתחתי בשנים האחרונות...), וכן בדקתי עם עצמי למה היא איתי, ולא מצאתי סיבה טובה (אני יודע מה אני שווה, ושאני טוב לב ומפנק והכל, אני פשוט לא חושב שזה מה שהיא מחפשת), ואני חושב שמנוחות, מזה שאני מכיר אותה טוב על כל בעיותה (ויש בעיות, שגברים אחרים לא היו מקבלים, עצבים וכ'ו), אולי לא בא לה להתחיל מערכת יחסים חדשה, למרות שהבוס שלה (דיברתי איתו אחרי המקרה, אמר לי שהוא אוהב אותה ומוכן להתחתן איתה, והיא בכלל חושבת שהוא הומו בהכחשה, ואולי זאת עוד סיבה שהיא לא הלכה עליו סופית) וכן היה לי התלבטות, כי אנחנו רבים כל הזמן, הרוב על החיצוניות שלי (היא רוצה שאני ארזה, ואסתפר שונה, ואחליף בגדים ועוד ועוד ועוד), אבל תמיד אמרתי לעצמה שאני אוהב אותה, ונתגבר על הבעיות בזכות האהבה, חשבתי גם שהיא אוהבת בטירוף ושהיא כמובן לא תעשה לי דבר כזה..

לא מבינה דבר....

למה לך להיות עם מישהי שלא מרוצה מן המראה שלך??? זה נראה לי מצב מאוד מתסכל....זה אומר שהי לא ממש שלימה איתך. היא מחפשת איך לשנות אותך לדבר שהיא היתה רוצה באמת... לא בטוחה שחברתך באמת התכוונה לכך שהבוס הומו....כיצד הוא מפלרטט איתה???? כיצד הוא מאוהב בה??? לדעתי היא המציאה זאת כדי שלא תחשוד אף פעם, אבל מה לעשות האמת התגלתה.... זכור, אהבה אינה פתרון למשברים. האהבות הגדולות ביותר הסתיימו במפח נפש ואין זכר לאהבה כלל. ידוע עוד שאנשים נפרדים בגלל אותן הבעיות שהפריעו להן בתחילת הקשר וחשבו שעם המון אהבה זה יעלם.... לחשוב בכל פעם שהיא יוצאת אם היא בוגדת ומה היא בדיוק עושה כשאינך לידה זה מצב איום. לא יהיה לך יום ולא יהיה לך לילה. לחשוב על מעקב פרושו חוסר אימון. הבעיה שאתה אוהב אותה מאוד ולא משנה מה היא עשתה... המון הצלחה בכל דרך שתבחר :)

miki1211

New member
לגלי 31

היא טוענת שזה לא שהיא לא אוהבת את המראה שלי, פשוט אפשר לשפר אותו עם שינוי תסרוקת, החלפת בגדים וכמובן דיאטה, לגבי הבוס שלה לא רק היא אמרה לי , גם חברות שלה מהעבודה חושבות שהוא הומו בהכחשה (אמרתי לו את זה והוא מכחיש, וכן יכול להיות שלאחרונה זה היה להסית את האש מהם...), והוא מאוהב כן, לחצוף לא היה בעיה להגיד את זה לי בפנים, וגם כמו שאמרתי הכל התפוצץ כי קראתי הודעות שהוא כותב לה שהוא אוהב אותה ובוכה עליה, והוא היה רוצה להיתחתן איתה ולחפש אולמות וכ'ו, ולסיום את צודקת אין לי יום ולילה, אני סובל מכאבי בטן, ובקושי ישן, וזה ממש לא מתאים לי, אבל צדקת גם בזה שאני אוהב אותה ועדיין לא יודע מה לעשות. תודה לך על היחס אני פשוט אומר לחברים שלי כמה כולכם עוזרים לי, ואני פשוט שמח על הפורום הזה, ולאנשים האובייקטיבים שלא מכירים אותי, ומנסים לעזור לי, תודה...

meshi4

New member
נהדר שאתה איש

אוהב ומשקיע.אבל באף מצב אל תתן לצד השני להוציא אותך פראייר.חשובה לך פרטנרית שתדע להעריך אותך באמת.שלא תפר את האמון ההדדישחייב להיות בין בני הזוג. הכי חשוב בעיני שלא תאבד את האמון בנשים. בהצלחה.

coaxcable

New member
חשבה? אני בטוח שהייתה לקראת התפשטות

פי מזכיר לי 2 אקסיות..יא אללה!

פיאנו

New member
בטוח שלא היה סקס? בטוח?

תגיד לי מיקי,ותסלח לי מראש על הבוטות,עד שהיא לא תזדיין עם כל רמח אבריה ושסה גידיה,לא תבין שזו בגידה? מה מעניין אותך הסיפורים שלה למה וכמה וכל התירוצים? בן אדם,זוג עומד להתחתן בדרך כלל מתוך אהבה,חיבה, איכפתיות זה לזה,רצון לחוות ביחד, להקים משפחה,הכל סוער ורוגש, בדרך כלל החיים בנקודה זאת נראים מה זה ורודים.... והיא מעדיפה להתרגש עם מישהו אחר אתה מבין את המשמעות? אתה לא מספיק בשבילה. אתה לא משלים לה את כל החסר. שמע לי בחור צעיר, ברח כל עוד נפשך בך ותציל את עצמך משנים של הרס ודכאון.

coaxcable

New member
כי אתה מדחיק ואתה מבואס

לגבי זה שחברתך שכבה עם הבוס. גם אם לא עשתה כך - היא עוד תעשה. הכל מתחיל בקטן ומתישהו מגיע לגדולה -> לבגידה המיועדת מצידה. ולא..אתה לא מכיר אותה טוב. אתה לעלום לא יכול לדעת מי איתך גם אחרי 30-40-50-60 ומאה שנה. מסתבר, שלכל אדם מתישהו מתגלות התכונות הרעות והטובות ביורת שבו במצבים מסויימים. כרגע, מה שראיח היה רק אחד מהרעים לדעתי..מי יודע אולי יבוא לך הבום שככתפוס אותה במיטה איתו? רק אז תלמד ובדרך הקשה? לא חושב ככה איש? אני כן חושב ככה ויודע! אפרופו "משוחררת" חברה שלי גם כן כזו..והערתי לה על כך..ורבנו..אני עדיין במעקבים אחריה "צאטים" שלה..ומת לתפוס אותה במידה והיא עושה דברים רעים..כדי לזרוק אותה, ואם לא..אז זכיתי בה.והעובדה שאתה לא משתחרר מהמחשבה כבר הורסת לך את העתיד בן אדם - אתה נכנס לסרטים וחבל לך על הזמן! עוד לפני החתונה אתה משתגע..וואלה ברח כל עוד נפשך בך! והעניין שאתה כנראה האוהב ביחידי במלו מובן המילה אלא אם אני טועה..כי היא מצטדקת לך ובפניך שהיא "נסחפה" ומה? כשתשתעממם ממך אחרי 3-4 חודשים מה היא תעשה? אה, נכון בטח הבוס יחכה לך..לא בטח..אנחנו , טוב אני בטוח שהוא מאוד יחכה לה.

נירילי

New member
בהחלט כן

לדעתי היא בגדה בך ,זו בהחלט גנבת דעת ,ואין זה משנה עם מדובר בבוס שלה או באדם זר ,אינני רואה מקום פה לנישואין ,הרושם הוא רע מאוד ואיננו מקובל ,חבל ,אבל עדיף שגילית זאת עכשיו ולא לאחר הנישואין ,הירגע היה שלם עם עצמך ,וחפש לך חברה אוהבת שאתה תהיה מרכז חייה ,והיא תהיה מרכז חייך ,כך על כל פנים אני רואה את החיים ,זו דעתי בלבד ,נירילי

ממיקי למיקי

שני דברים מיקי - כתבת את המשפט הזה - גיליתי שכל לילה שאני הולך לעבוד הם מקייימים סקס בSMS אתה עובד לילות? אתה לא נמצא לידה בשעות שהכי זקוקה לבן הזוג.. איפה אתה כשהיא זקוקה לך? אתה עובד, נכון זו פרנסה, נכון שזו עבודה, כל שתגיד זה נכון... אבל... אולי גם אתה אחראי לא פחות לכך שהיא חיפשה בחוץ את מה שחסר לה בפנים... ולא שאני מצדיקה את מה שעשתה, אבל לא כל האצבע המאשימה הוא כלפיה... תחשוב על כך... אני אישית לא הייתי מתחתנת, אם יש כזה חוסר אמון עוד לפני החתונה כבר אין טעם להמשיך, כי זה ירדוף אותך כל חיי השנים... ותאמין מנסיון אני מדברת.. ההודעה הזו שלך עשתה לי ד'זוו עם שינויים קלים...

פיאנו

New member
עכשיו הוא אשם?

בן אדם עובד בלילה, מה לעשות והוא אחראי וחרוץ שדואג לפרנסה? כבר אי אפשר בימינו להשאיר אשה לבד בלילה בלי לחשוש שהיא בוגדת? מה זה היא זקוקה לך? הם לא התחתנו עדיין וקצת לילה לבד עושה לה ריגושים זרים? שימו לב עובדי משמרת לילה בנמל אשדוד וחברת החשמל...

פיתויים ישנם...

לשני הצדדים כשאחד מבני הזוג עובד לילה... הוא בעבודתו והיא בביתה אם מוצא חן בעיניך או לא, זה קיים... תכף תגיד שגם ביום, בשמש, באור ישנם פיתויים, נכון, אבל בלילות עוד יותר אבל גם כתבתי למיקי שיעזוב כי אם יש חוסר אמון מעכשיו אין טעם להמשיך...

netnelaa26

New member
ברור שזה בגידה לא מעניין אותי עם ז

זה רק דרך אס אמ אס או דרך האינטרנט או לא יודעת מה זאת בגידה כמו כל דבר אחר ואני בטוחה שאחריי אס אמ אס היא בטח תעבור כבר למשהו יותר מעניין לדעתי אם זה היה הפוך הייתי מבטלת את הנישואים ומתחילה לי פרק חדש בחיים מצטערת שאני כזאת טכלס אבל כזאת אני מי בכלל היה חושב להתחתן עם אחד כזה מבחינתי למרות הכאב ואהבה הוא מחוקקקקקקקקקקקקקקק והבוס שלך בכלל מנייאק שתשאר בעבודה שלה ושתהנה מכל רגע שתחינק שם ואתה פשוט תמשיך בחייך אני לא מאמינה בלתת צאנס גם עם היא תבטיח שאין יותר הודעות ואין כלום קשה לי להאמין היא היתה צריכה לחשוב על זה לפניי כנראה שלא ממש אכפת לה אני מאמינה שלטנגו צריך שניים אי אפשר להאשים רק אותו ( הבוס )

seeyou

New member
אפשר להאשים רק אותו ( הבוס )??

זה קצת מוגזם! זה נכון יש מקומות עבודה שהבוס מתיל את המרות על "מזכירות" וכך לפעמים יכולים לקבל שוחד מיני אבל לפי הסיפור שלו,הבנתי שהבחורה מנהלת עם הבוס שיחות מין!!! זה מראה שהיא מתלהבת מהמצב ולא בדיוק סובלת.... אם זיכרוני לא טועה,לרוב "ההתחלה" בה מצד של האישה!! יש נשים שהמיניות שלהן עובדת שעות נוספות ואז רשום על המצח שלהן "רוצה" או לפי החיוך השובב או צורה שמסובבות את העיניים! היו כאלו שהסתתרו מארי מבט נקשה.... "אין נשים תמימות" יש נשים מתוחכמות ויש סתם נשים הרי מבחינה ביולוגית היא אמורה לקיים יחסי מין!!

ברח מיקי ברח.

מיקי, קשה לייעץ, אני אומר מה אני הייתי עושה, הייתי בורח מהקשר כל עוד רוחי בי, ולמזלך אצלך זה קורה מוקדם וכשאין תסבוכת נוספת לזו הריגשית. כמדומני שאיפה שהוא בשרשור כתבת שהינך בטוח שהיא עדיין לא בגדה בך, אולי אחי, אבל האמן לי ללא ספק שזה היה בא גם כן במוקדם או במאוחר. השאר אותה שתמשיך לסמסם סקס עם הבוס שלה. ואתה, ברח מיקי ברח.

חבר יקר

החיים הם לא רק סקס, סקס וירטואלי או סקס אמיתי מחוץ למערכת הנישואים מחד יכול לגרום לדעיכה במערכת הזוגית אך מאידך יכול לחזק את הקשר ולהפרות. חשוב מתוך הנעליים שלה , גם לך כאדם בשר ודם היתה יכולה להיות חוויה דומה. אם מערכת היחסים שלכם בבית תקינה , וזאת רק אתה יודע - לא ממהרים לפרק קשר טוב וכדאי לתת צ'אנס ...בהצלחה !

באמת קוסמת יפה ולא מקורית?

כמה באמת "סקס מחוץ לנישואים יכול מאידך להפרות ולחזק"? מתוך נניח 100000 בני אדם האם לאחד זה היה מוסיף ומפרה? אולי רק אם צד אחד אינו יודע על מעללי הצד השני, רק אז אולי. מה זה, חשוב מתוך הנעליים שלה? ולמה בכלל? ,הרי ברור ממכתבו שהוא חושב מנעליו הוא ולא מנעליה נעליך, ובצדק, ולא ממהרים לפרק קשר טוב וכדאי לתת צ'אנס, צ'אנס למה?, על איזה קשר טוב את מדברת ריבונו של עולם, עדיין לא נשואים, אירוסים טריים וחתונה באופק הקרוב, זה בעיני לא נראה באמת קקשר טוב, ומוטב להקדים את המאוחר שבטוח היה בא, בטרם הדברים יהיו מסובכים הרבה יותר.

miki1211

New member
זה מיקי רציתי שוב להגיד לכולכם תודה

זה מיקי רציתי שוב להגיד לכולכם תודה, על הייעוץ,והחום, לפוקהונטס רציתי להגיד לך תודה אישית כי שאלת שאלה מצויינת "אם דעכה המשיכה למה היא לא עשתה כלום" וזאת לדעתי שאלת השאלות, ונתתי לה 24 שעות לענות על זה, ולמה היא רוצה אותי היום?, ולמה היא תרצה אותי בעוד 5 שנים? אני אגיד לכם את האמת קיבלתי יותר יחס וחום מכולכם, מאשר קיבלתי ממנה בשבוע האחרון, אבל אני אוהב אותה ולא יודע מה לעשות.. נשבר לי הלב כאשר אני חושב מה היא עשתה לי, אבל גם נשבר לי הלב לאבד אותה בכלל! אני ממש בפיצול כרגע, לא ישן, הולך לעבודה כמו זומבי (מפחד שהיא מדברת איתו עכשיו ששוב אני בלילה בעבודה, והיא נוסעת לצפון להורים שלה בסופשבוע, ואני מפחד רצח שהיא תבגוד בי). אני יודע שחלק ממכם מדברים מנסיון, אבל ממש קשה לי לעזוב אותה,וקל להגיד לפרק הכל,אבל זה קשה לי בטירוף הצעתי לה נישואים לפני כחודשיים+, ועמדנו להיתחתן בחצי שנה הקרובה, ואני אוהב אותה בטירוף. אני עדיין לא יודע מה לעשות.... תודה תודה תודה לכולכם.

חשבתי עלייך המון בלילה../images/Emo29.gif

מיקי, התחלת גם לחדור לחלומות של אנשים?
סתם סתם..
באמת שחשבתי על המכתב שלך לפורום , וחשבתי לעצמי . בחור עם כל כך הרבה אהבה , רוצה להנשא לבת זוגתו , והיא במקום לפרוח בתקופה הכי יפה בחיים שלהם יחד - שוברת לו את הלב . תראה בעצמך מה אתה כותב : אתה מפחד שהיא תסע לצפון ותבגוד בך? ( אני מוכנה לשמוע עליה שמירה הדוקה שהיא בצפון
) אבל מה ? ככה הולכים להראות כל חייך? כל הזמן תפחד מתי תהיה הבגידה הבאה שלה? וכל הזמן בעבודה רק תחשוב על מה היא עושה עכשיו? או עם מי היא נמצאת עכשיו? זה אומר שגם לצאת עם חברות סתם ככה בשביל הכייף לא תוכל לתת לה לצאת , זאת אומרת ברור שהיא תצא אבל באותם הרגעים הלב שלך ייקרע כי תחשוב שמה כבר קורה שם . ועוד דבר שממש ממש הרגיז זו התגובה שלה , שבגלל שאתה עובד בלילות " משעמם " לה לבד . אז שתקרא ספר או שתשחק בפלייסטיישן או שתראה טלויזיה או שתעשה מה שאנשים נורמלים עושים בלילה - ישנים! היא צריכה להבין שכמו כל גבר בישראל , גם אתה תקבל מילואים ותעדר לשלושה שבועות מהבית , ואז? מה ? גם אז יהיה לה משעשמם בשעה שבעלה משרת את המדינה , או שבעלה מביא את הפרנסה הביתה . שוב אני חוזרת על דברי אבל אני חייבת לומר אותם. אם שמת לב - הדעות כאן היו חלוקות , כולנו כעסנו על בת זוגתך , אבל יחד עם זאת חלקנו העדיף " שתזרוק אותה" וחלקנו ביקש ממך למתן את הכעס ולזכור את האהבה שלכם. אני הייתי מתייחסת לאירוע הזה כאל מבחן הזוגיות שלכם. הפעם, יקירתך היא זו שצריכה לפנק אותך ולהשיג אותך בחזרה. תן לה תקופה מסויימת לחזר אחרייך, לשבות שוב את ליבך ולנסות לעכות את הקרע . גם בנות יודעות מצויין לחזר אחרי החבר שלהם אם הן טיפה משקיעות או יוזמות
. בינתיים, מבלי לחשוב על חתונה ( אתם עוד צעירים) נסו לשקם את המערכת יחסים הזו , ותסביר לה , בשקט בלי צעקות שבשביל לזכות בך בחזרה עליה להשקיע בזוגיות שלכם . כי משעשמם יהיה לה כל הזמן , לעשות עם זה משהו זה הקושי ! ומיקי, אמנם אנחנו וירטוראליים כולנו אבל לכל אחד יש את הצרות שלו וכולנו כאן מנסים לתת לך קצת מעצמנו מקווה שעזרנו .

למעלה