בגידה?

miki1211

New member
בגידה?

שלום אני עומד להתחתן בקרוב (התארסתי ממש לאחרונה, אחרי מערכת יחסים של שנתיים+), ולאחרונה במקרה גילית שארוסתי, מתכתבת הודעות סקס עם הבוס שלה(זה קרה בערך כשבועיים), עד שאני גיליתי במכשיר שלה את ההודעות והכל התפוצץ לי בפרצוף, גיליתי שכל לילה שאני הולך לעבוד הם מקייימים סקס בSMS ,והיא כמובן שיקרה לי והסתירה את זה ממני, בניגוד לרבים שאולי מבצעים סקס באינטרנט, פה מדובר בבוס שלה, מישהו שהיא רואה כמעט כל יום, ואפילו מסיע אותה לפעמים הביתה. היא טוענת שעכשיו זה נגמר והיא סגרה איתו הכל. אני מבחינתי בוצע פה סקס גם עם זה רק בראש (כי כאשר מבצעים סקס ב SMS מפנטזים את זה בראש, והיא טוענת שהיה לה משיכה אליו,ודעיכה במשיכה כלפיי, בתקופה של השבועיים עקב מריבות, ופתאום הוא חיזר אחריה , והיא נסחפה אחריו ונמשכה אליו והרגישה שוב מחוזרת ולכן עשתה מה שעשתה למרות שלא היה מגע מיני בכלל). אני שואל א) האם זאת בגידה? וב)האם אני צריך להכריח אותה להיתפטר? ג)האם אני צריך לעזוב אותה? והאם אוכל לסמוך אליה שוב?? כי היא ממש הסתירה את זה עד שגיליתי הכל לאט לאט. בבקשה תעזרו לי עם תשובות, אני עומד/עמדתי להיתחתן בקרוב מאד.

seeyou

New member
אין ביטוח צד שלישי!../images/Emo108.gif

הדוגמה הטובה ביותר היא הסיפור של : שם: mayaya 06/08/2004 ההיית לי חלום או מציאות?! "... אני בחורה צעירה בת 29, נשואה כשנתיים, בחורה שמחפשת כל הזמן את הריגוש האינסופי... בעלי אוהב אותי מאוד ואולי בשל כך נגררתי לעולם האכזרי... הכרתי אותו בצאט מצלמות, הוא גרוש הגדול ממני ב-20 שנה , היה בינינו חיבור שבחיים לא היה לי וודאי גם לא יהיה עם אף בן-אדם, מבחינה רוחנית, אינטלקטואלית, ממש שפה משותפת והמון הבנה. הוא איש של מילים ותמיד ידע מה להגיד בזמן הנכון...לאחר כחודש או חודשיים של שיחות החלטנו לצאת מהעולם הוירטואלי (אחרי מאמץ משותף) והחלטנו להפגש לכוס קפה. אין לי מילים לתאר, אבל ישר כשנפגשנו לראשונה היה לנו בום בלב, כאילו זה הבן זוג שלנו מהגלגול הקודם, כמה שאתאר בפניכם מה הרגשתי זה לא יעזור, אני הבנתי באותו רגע שזאת הנפש התאומה שלי...התחבקנו ללא מילים איזה 10 דקות, אח"כ התנשקנו בלהט, ופשוט לא יכולנו להפרד...למחרת הגעתי אליו הבייתה וגם פה היה לי דה זה וו פתאומי, כאילו ידעתי איפה כל דבר נמצא בבית, כאילו גרתי שם פעם, משהו ממש מטורף...הרגשתי איך אני נשאבת לתוכו ופשוט לא מסוגלת לחזור הבייתה או להיות עם כל אדם אחר..... באותו יום שכבנו, ואחרי כל האהבה המטורפת הזאת שהתחילה ברגע כסערה, מיותר לציין כמה היה מושלם! ....... ...נפרדנו, בתחושה שוודאי לא נתראה לעולם, כי אני נמצאת במסגרת הנוחה והאוהבת שלי, העבודה, החברים, המשפחה..." The HUSBAND is always the last to know. אתה עדיין לא נשואי! Keep your eyes wide open before marriage, half shut afterwards. (Benjamin Franklin)

Tום

New member
אבל יש הבדל

בין אקסדנט שקורה שנתיים אחרי החתונה, ובין זוג שעומדים לפי חתונה. בעיה.

seeyou

New member
נכון!../images/Emo45.gif-לכן רק אתה צריך להחליט עם

מי לצאת לדרך ... אם הבנתי נכון זה לא חשוב לך מה היא עושה חשוב לך התזמון? להגי לך את תחושת בטן שלי.- מנסיון שלי בעבודה עם מזכירות... הקשר שלהם היה מעבר ל-SMS HUXH

coaxcable

New member
מבחינתי SMS הם כמו כתמים של אחרי

האקט..כלומר הסימן הבולט ביותר של לאחר "נגיעה" כזו או אחרת, אפילו אם זה חיבוק. לי היה ספיור של בגידה..אחת מהאקסיות בגדה ברשת..אבל אולי לא רק..כי למה לדעתך נפרדתי?

בשביל להבין את המצב קצת יותר טוב

עד כמה אתם קרובים לחתונה? כבר יש תאריך? אולם? הזמנות?

miki1211

New member
בגידה? המשך...

לא עוד אין תאריך ואולם, אנחנו בדיוק היינו בסיור אולמות שכל הסיפור קרה.

hatik

New member
שלום לך מיקי

לא היתי ממליצה לך להיתחתן איתה כי אתה הולך לסבול בגדול תחשוב טוב יש לך עדיין זמן ובהצלחה

miki1211

New member
אני די בטוח שלא היה סקס

אני די בטוח ב99 אחוז שלא היה סקס, למרות שאם כל השקרים וההסתרות, אי אפשר לדעת, אבל אני מכיר אותה כל כך טוב, שכל הפרשה התפוצצה, ישר אמרתי לה שהיא קיימה סקס בSMS ,אני פשוט יודע מה היא אוהבת וממה היא מתרגשת, היא פשוט טיפוס מאד משוחרר, שאוהב לדבר על סקס עם כל מה שזז (במיוחד גברים), והיא טוענת שהיא נסחפה, הבעיה העיקרית שלי , שהיא עשתה זאת חודשיים אחרי שהתארסנו, ובדיוק כאשר אנחנו בחיפוש אולם, וגם כמובן אני כבר לא ישן יותר משבוע כי אני רואה אותם בראש עושים את זה כל הזמן, ואני לא מצליח להשתחרר מהמראות האלה, אני באמת אוהב אותה...ומנסה ורוצה להישאר איתה, ולא יודע מה לעשות, כי הכל הרוס עכשיו, גם עם הסקס היה רק בראש שלהם.

מיקי אהלן...../images/Emo140.gif

קצת גדול עלי לייעץ לזוג לפני החתונה , אבל כפי שכבר קודמי הראו לך , אין ערבות לנישואין. הבגידה היא שונה בהגדרתה בין אדם לאדם. אתה קורה לSMS בינה לבין הבוס שלה בגידה? יופי , יש כאלו שיאמרו שזה פתח לצרות , גם זה יכול מאד להיות למרות שהם לא שכבו . וגם אם תבקש ממנה לעזוב את מקום עבודתה הנוכחי , אין זה אומר שהם לא ייפגשו אחרי ההתפטרות או שזה ייקרה במקום אחר - מקום עבודה אחר , או עם מישהו אחר. מה שבעצם אני רוצה לשאול הוא האם ניסת לשאול אותה מדוע היא עשתה זאת? מדוע לחפש בחוץ את הריגוש אם היא עומדת להנשא לך? מדוע בגדה בך עפ"י הגדרתך? הרי אתם הולכים להיות נשואים זה לזו ונשואים זה הרבה מעבר לטבעות ותקליטן . אני במקום לשבור את הכלים ולפרק את ההכנות לחתונה - הרי זו אמורה להיות התקופה המאושרת בחייכם , הייתי מבררת איתה ועם עצמי מה הביא אותה לעשות את המעשה הזה. יכול מאד להיות שתראה נקודות חיוביות או שליליות שיגרמו לך להבין מדוע אני נושא אותה לאישה או נפרד ממנה . אבל חשוב שתכנס בעיניים פקוחות לקשר. ומיניסון העבר שלי - ואני נשואה רק 4 שנים הבגידה היא תוצר נלווה של חסך כל שהו בנישואין או בחברות. אני רק יכולה לאחל לשניכם שתדעו לעבור את המשבר הזה ותכנסו מפוקחים ומאוהבים לחופה

miki1211

New member
קודם תודה לכולכם, תגובה לפוקהונטס

שוב באמת תודה לכולכם, על היחס והתגובות. היא טענה שעשתה זאת עקב כך שבתקופה הנ"ל היו לנו מריבות, והמשיכה אליי דעכה, וכמו שאמרתי היא מדברת על סקס עם כל מה שזז (ולא שאני אוהב ומסכים עם זה, אבל אין לי שליטה על הפה שלה), ובאחד הטרמפים חזרה עם הבוס שלה , הם שוב כרגיל דיברו על סקס, ובלילה הוא הפתיע אותה ושלח לה הודעה סקסית עליהם, והיא הרגישה משיכה כלפיו, ונגררה לבצע את הסקס בהודעות, לפחות 5+ פעמים, ואחרי כל פעם, היא הרגישה ייסורי מצפון, ולא יכלה להסתכל עלי (שזה לא ברור לי, שאם היו לה יסורי מצפון, אז למה היא עשתה זאת שוב ושוב ושוב...), לסיכום היא אמרה שהיא נגררה להרפתקאה,לריגוש של החיזור וכ'ו, והיא לא הייתה מסוגלת להביא את עצמה לשכב איתו, כי היא עומדת להתחתן...(זה גם משפט שעצבן אותי מה זה "לא הייתי מסוגלת להביא את עצמי לשכב איתו.." כלומר חשבת על זה?!).

מיקי........

הממ... אני מכירה הרבה מאד נשים מיניות- גם אני אחת מהן, והיום בדור שלנו הכוונה בנות בגילנו זה די נפוץ. אבל יש הבדל ענק בין להיות מינית עם בין זוגך , או להיות מינית כלפי הסביבה וזה לשדר סקסיות ולעשות טיזינג לגברים על ימין ועל שמאל ( זה הרי מה שמחזיק אותנו - הנשואות ) יש הבדל בין כל זה לבין לעשות סקס וירטואלי עם הבוס. אני חושבת שהיא עברה את הגבולות , ורק אתה עמוק בלב יודע כמה אתה אוהב אותה ומה הביא אותך להציע לה נישואין. לכל אחד יש מעידה ואין אדם מושלם , ויכול להיות שגם אתה אחרי כמה שנות נישואין שוחקות + ילדים תרגיש שאתה חייב לחוש שוב את הריגוש לילה אחד או סטוץ חד פעמי ( וזה לגיטימי בעיני כל עוד לא מאבדים את הראש ומנהלים רומן) כי באמת, אבל באמת שזה מחייה את הזוגיות ונותן לך להבין לאיזה אוצר נישאת לפני X שנים. אבל כאן מדובר בבחורה שעשתה זאת עם הבוס שלה , וכן - אני מאמינה שאם לא היית תופס אותה הבגידה לא הייתה מבוששת לבוא = אפילו במרחק של ימים מספר . אולי כדי שתשב עם עצמך ותשים את מערכת היחסים הזו על מאזניים. כתוב על דף נייר מה אתה אוהב בה ומה אתה לא אוהב בה. כמובן שעכשיו יעלו בהתחלה כל הדברים הגרועים והרעים בגלל כל הכעס שלך , אבלאתה תראה שלאט לאט עם תתאמץ , אתה תזכר גם במי אתה מאוהב. גם אחרי החתונה היא יכולה למעוד ולבגוד בך שוב , ואתה תצטרך להתמודד עם זה .

ועוד משהו קטן

כתבת ואני מצוטטת: שוב באמת תודה לכולכם, על היחס והתגובות. היא טענה שעשתה זאת עקב כך שבתקופה הנ"ל היו לנו מריבות, והמשיכה אליי דעכה, וכמו שאמרתי היא מדברת על סקס עם כל מה שזז מדוע היא לה החייתה את המשיכה אלייך? אם היא כל כך מינית?? הרי זה ידוע שאחרי כל מריבה - הסקס הכי טוב הוא סקס אחרי ריב אז הגיע הזמן שיזום קצת ותיקח אחריות על היחסים שלכם גם אם המשיכה שוחקת . המשיכה לא נמשכת לעד - אלו בדיוק הנישואין הרצון והכוח לעודד אותם

Tום

New member
אם המשיכה דועכת

עוד לפני שמתחתנים, אז למה פאקינג להתחתן???

בגידה זו בגידה זו בגידה....

לדעתי, עליך להפסיק לחפש אולם חתונות ברגע זה. אני לא אומרת שעליך לעזוב אותה מיד ( למרות שזה מה שאני הייתי עושה...), אבל אני לא בטוחה שהיא הבחורה האידיאלית. ייתכן ואתה אוהב אותה יותר ממה שהיא אותך. זו הבחורה שאתה באמת רוצה?? האם תאמין לה מעכשו והלאה??? בחיי זוגיות יש עליות וירידות ויש משברים רבים ללא ספק. לפני חתונה היא בוגדת, וזו בגידה לכל הדעות...מה יקרה אחר כך??? הבחורה לא אמינה. הכתובת על הקיר. אל תגיד לא ידעתי... עכשו זה הזמן שלך לחשוב. חשוב היטב.

miki1211

New member
תגובה לבגידה זו בגידה זו בגידה....

את צודקת במאה אחוז! אני הפסקתי לחפש אולמות ,ולקחתי את הטבעת חזרה, אני יודע שאני אוהב ומשקיע יותר, זה קורה לי תמיד במערכות היחסים שלי, ויכול להיות שזאת הבעיה, אני מרגיל אותן לטוב, וכאשר אני מוריד קצת (ודגש על קצת), אז הן מתאכזבות, ויכול להיות שפה הבעיה,יכול להיות שנשים לא אוהבות שהכל טוב ושמפנקים אותן יותר מדי... וכן גם אני חושב שזאת בגידה לכל דבר, וכן מה שמטריד אותי יותר זה מה יהיה עוד שנה שנתיים, אני לא יכול לעקוב אחריה (וגם לא רוצה) כל הזמן , אני עובד לילות וערבים, והיא בבקרים, וזה משגע אותי.

קודם כל ../images/Emo24.gif

כמה שאלות לי אליך: 1. כיצד הגיבה חברתך כשהפסקתם לחפש אולם וכשלקחת את הטבעת? 2. מדוע לקחת את הטבעת, ומה זה אמור להביע לדעתך? בנוסף, הבעיה בכלל לא בהשקעה הגדולה לעומת בת זוגך, אלא חוסר הדדיות בקשר. אל תתלה אשמה בפינוק שלך לכאורה או בהשקעתך המרובה. כשאוהבים משקיעים. האם בדקת איתה למה היא נמצאת איתך? בדקת עם עצמך מדוע היא איתך? מדוע אתה איתה?? האם אי פעם היתה לך התלבטות על טיב הקשר ביניכם לפני המקרה המצער הזה? דיברת על מעקב... בקשר אמיתי אין מעקבים. לעקוב פירושו חוסר אמון... ואתה צריך לתת אמון מוחלט. ברגע שאין אמון ויש חשדות ויש מעקב אין לך מה לעשות בקשר. אתה משתגע ובצדק...מקווה שתחליט את הדבר הנכון.

למעלה