בגידה?

miki1211

New member
אתם צודקים! תתעלמו מההודעה הקודמת.

אני הולך לקבל החלטה היום! גם אם היא קשה, נמאס לי לחיות ככה, אני בקושי ישן, וסובל מכאבים בבטן, אין לי יום ואין לי לילה. אני לא חושב שאוכל לסמוך עליה שוב, למרות שאני מטורף אחריה, ואני לא חושב שהגיע לי ההתנהגות שלה מרגע שזה קרה, היא רצתה אותי, אבל לא נלחמה מספיק! אני חיפשתי חום ואהבה, וקיבלתי יותר ממכם, מאשר ממנה, לסיום תודה רבה לכם, ולהתראות מיקי...

moribat

New member
בהצלחה.

לדעתי אתה עושה את המעשה הנכון. שיעבור לך הכי קל שאפשר, הכי מהר, ושתמצא אהבה שמגיעה לך, לבחור רגיש, משקיע חרוץ, שרוצה בסך הכל שיאהבו אותו ולאהוב בחזרה!

../images/Emo65.gifיום ההולדת קרב? ../images/Emo65.gif

מיקי, את כל מה שהיה לי לומר לך אמרתי בהודעה האישית . אבל פתאום שמתי לב שהכרטיס שלך התחלף ל 30 . דהיינו, יש לך יום הולדת בקרוב? או שהיה ? תרשה לי , עם החלפת הקידומת שלך מ 29 לפני מס' ימים ל 30 לאחל לך שהחלפת הקידומת תחליף לך את המזל בתחום האהבה ותדע, שאהבה אחת פורחת מהחלון , אהבה שניה נופלת לך ישר בין הידיים. אתה רק צריך לזכור כמה מיוחד אתה . והנסיכה לא תבושש לבוא . מאחלת לך מכל הלב שהיום הולדת יהווה פתח לחיי אהבה חדשים ומוצלחים!

miki1211

New member
לפוקהונטס היפה

תודה לך על הכל, את באמת עזרת לי הכי הרבה, וגם שאלת את השאלות הכי טובות (אני שאלתי אותה כמו שאמרת, אם המשיכה דעכה, למה היא לע עשתה כלום? עד היום לא קיבלתי תשובה), לא, לא היה לי יום הולדת אבל בקרוב אני אהיה בן 29 ולא 30, אבל שוב תודה לך על הכל, את ממש מקסימה.

../images/Emo140.gifבכייף, גם אם עזרתי לכאן או לכאן

מה שתחליט בעינייך זה מה שנכון. כי הרי בסוף היום כל אחד מאיתנו חוזר לפינה הקטנה שלו והכי חשוב הוא לחזור באמת לפינה חמה . ולא לחזור הביתה בהרגשה רעה או מגעילה . אני מאחלת לך בכל הלב שרק יהיה לך טוב ואמן שתחזור לעדכן אותנו שנראה את מיקי הפורח והמאוהב

מיקי...

באמת נגעת פה בכמה אנשים. יצרת אמפטיה למצבך ואפילו מעניין אותנו מה בסוף עשית ומה קרה. אם תוכל להמשיך לעדכן אותנו, זה יהיה נחמד. בהצלחה.

motibocsh

New member
מיקי חבר יקר...

תבעט בה עכשיו כם אם לא אתה תסבול כל החיים שלך..ותהיה בטוח שהיא שכבה איתו ולא בטלפון. היא אמרה שהמשיכה שלה ירדה כלפיך בגלל שהיא פגשה אותו אל תבקש ממנה שתעזוב את העבודה כי זה לא יעזור הבוס "החדש" שלה יזיין אותה גם כי היא כזו וזה אופי היא לא תשתנה לעולם...איזה גבר אתה ? אתה עדיין שוקל את זה ? שתלך לכל הרוחות אני מבין שאתה אוהב אותה אבל על דברים מסוג זה אין לא סליחה וכפרה וגם אם היא תחליט שלא לעבוד בכלל היא תלך עם השכן..אז זה מה שאתה רוצה ? להיות כל היום בעבודה ולחשוב עם מי אשתי שוכבת היום ? זרוק אותה לעזאזל ומסכן מי שיקח אותה.

Tום

New member
למיקי (סיבוב שני),

תרשה לי להציג מבט אחר לכל הסיפור. (בכל אופן זה המקצוע שלי). אנחנו כולנו קראנו את הסיפור שלך והזדעזענו. "תזרוק אותה"... "לפני שיהיה מאוחר"... "תמרר לך את החיים"... וכו' לא שמענו את הגירסה שלה לכל הסיפור. אנחנו לא יודעים עד כמה באמת אשמתה בכל העניין הזה, וכמה מזה זה של הבוס שלה. אנשים מגיבים ללחץ בכל מיני דרכים. לפעמים אנשים ממצוקה או פחד מאבדים את הראש וטועים. כן, אנחנו טועים. גם אני, גם אתה, וגם זוגתך שתחיה. אחרי שגם אני נרגעתי מה"רגשי" של כל הסיפור, אני חושב שיש להתייחס לזה כאל פרט עכור בתוך מערכת היחסים הכוללת. לא על זה צריך להפיל דבר. נכון שזה חמור ואפילו מאוד, אבל אולי למשל יש לה בוס מטריד מאוד והיא נסחפה, או דברים מן הסוג הזה שמציגים את העניין באור אחר ויכולים גם לתת פתרון, כגון שתחליף את מקום העבודה שלה. ונראה לי שהרעיון מובן. לסיכום, נראה לי שזה מאוד פוגע, אבל צריך גם לתת לה הזדמנות ולהבין מה גרם לזה, והאם זו לא מעידה חד פעמית ואולי אף פחות באשמתה. בהצלחה תום.

למעלה