בגידה

ivon33

New member
בגידה

שלום לכולכם! בעבר הלא רחוק כתבתי כאן וקיבלתי מכם המון. המון עזרה, המון הבנה, המון חום. והנה, שוב אני בדילמה, שוב אני עומדת אחרי סטירת לחי כואבת, מדממת, לא יודעת למה, מה, לאן ואיך? יש כל כך הרבה שאלות ומעט מאוד תשובות. אני שונאת את המצב, שבו אני אומרת :"לא יודעת". שונאת!!! עשיתי משהו נורא. ממש מזעזע. אם משהו אחר היה עושה לי את זה לא הייתי סולחת לו לעולם. ואז גם גיליתי משהו עוד יותר נורא. אני לא יודעת איך להמשיך. נכנסתי למייל שלו. מעלתי באמון שלו. פעם הוא נתן לי את הסיסמא והיום השתבמשתי בה. ומה גיליתי?!?!? הוא כתב לביתו, שלמורות הקשר שלו איתי, אמה היא אשת חייו, הוא תמיד אהב אותה ואם הילדה רוצה לדעת יותר, היא תמיד יכולה לשאול גם את השאלות ההכי לא נוחות. בום!!! איזה כאב! אני האופציה הרזרבית. אני הבריחה מה"לבד". אני הנוחות. היא האהבה. כמה אני יכולה לבכות? כמה? נמעס, באמת שנמעס! ואני? אני כן אוהבת, אני כן נותנת את כולי.... כנראה, שזה מגיע לי! כנראה......

Lonely In Blue

New member
זה אכן מגיע לך

בגדת באמון. נכנסת לאן שלא היית צריכה ונכווית. אין לך שום דרך לדעת אם הוא אכן מתכוון למה שכתב לבתו. אולי בראשו היתה רק המחשבה ליצור לבת דימוי חיובי של אמה ? ואולי לא. אולי באמת האם היא אהבת חייו, ואת רק... אם לא היית פולשת לפרטיות, היתה נחסכת לך הדילמה. כעת, התמודדי עם זה.

ivon33

New member
צודק!

מצד אחד הייתי חוסכת דילמה אך מצד שני, אולי הייתי חיה כל שאר חיי בשקר! אז מה עדיף? השקר החד פעמי שלי או השקר של שאר חיי?!? מה עדיף? אני התגרשתי בכדי לא לחיות בשקר ונופלת לשקר אחר? איך אני ממשיכה מכאן? ממשיכה לשקר?????? או ממשיכה לקבל שקרים?

r e d head

New member
חושבת שיש דרך אחת טובה

לפתור חוסר הבנה בין שני אנשים. לשוחח.

Lonely In Blue

New member
ראי נא...

אולי אני נאיבי, אבל כל צורת העמדת הדברים אינה מוצאת חן בעיני. אם את אוהבת אותו, לא צריך לענין אותך אם את אהבת חייו, או אופציה שניה. אילו אהבת אותו באמת, היית רק שמחה ש"האופציה הראשונה" היתה מספיק טיפשה לוותר עליו. לא היית בכלל מעלה בדעתך את ענין הנוחות, או כל סיבה אחרת שבגללה הוא רוצה להיות איתך. פשוט היית מאושרת מזה שהוא איתך. אבל אם התנאי הקובע לכך שתרצי להיות איתו, הוא שתהיי בעיניו "ונוס" של בוטיצ'לי, או ה"מונה ליזה" של רמבראנט, כנראה שאינך באמת אוהבת אותו. את איתו רק כדי שיספק לך דימוי חיובי עבור עצמך. ואם הוא אינו עושה זאת, לקשר איתו אין שום ערך. גם זאת צורת מחשבה, לא כן ? במקומו הייתי מאוד אומלל לדעת שאני חי עם מישהי שזה כל מה שהיא רוצה. מסכן הברנש. חי בשקר ואפילו אין לו מושג.

maof

New member
לונלי חבר יקר......./images/Emo72.gif

תנסה לראות את הדברים בצורה קצת שונה רוב האנשים קשה להם לדעת את העובדה שהם למעשה נימצאים במקום השני..... כל אחד היה רוצה לדעת שהוא "המובחר" מעוף

האלי

New member
מעוף חבר יקר... ../images/Emo72.gif

בפרק ב' אני עצמי מקום ראשון. הילדים שלי מקום שני. מי שלא מתאים לה מקום שלישי שלא תבוא... ואם שווה לה להעיף את מי שהיא "אוהבת" בגלל מקום רביעי במקום שלישי... שיבושם לה. שלך, האלי. נ. ב. על הדירוג הסופי מגיע קרדיט לעפרה. זו היא שלימדה אותי.

maof

New member
אני איתך ...ובדעתך../images/Emo45.gif

לא חושב אחרת....... זאת הסיבה שתמיד אמרתי שבת הזוג ...... כולל הילדים זאת חבילה אחת ואותו אדם שיחשוב אחרת לא משנה גבר או אישה הוא טועה !!!!! מעוף

ophra

New member
../images/Emo6.gif קראתי וזה היה נשמע לי מוכר..

תודה על הקרדיט האלי
עפ
(לא תמיד זוכרת דברים שאמרה, אבל לפחות עקבית בדיעותיה)

ivon33

New member
כפי שאמרתי

אני חושבת, שאתה צודק, אך חשוב לי, שתבין: לא הפיקפוק הביא אותי לדואר שלו. אפילו לא לרגע! אך לגלות, שאני לא מספר אחד בחיו כרגע, (ואני מדגישה - כרגע) זה עצוב. אני גם גרושה. וגם היו לי מערכות אחרות. אך היום, הוא ורק הוא האיש, האקס הוא אך ורק אבא של הילד שלי, הבחורים שאיתם יצאתי - אחד בקשר טוב ושני כלל לא. זאת אומרת, חוץ ממנו כל השאר היסטוריה. ואצלו זה לא עובד ככה. הוא עדיין דבק בעבר ואני רק מפלט, בריחה ו"סטימת חורים". נאיבי מצידי להאמין שזה קורה לי שוב......

maof

New member
אני קורא אותך ....ומתלבט

מצד אחד את צודקת .....ומצד שני לא היית צריכה להיכנס לדואר שלו....... אני יספר לך דבר קצת דומה ....שבסך הכל אני חושב שלפחות לגבי יצא לטובה ...... אני אישית למדתי דבר מסוים בזוגיות וידעתי שטעיתי ופגעתי בבת זוגתי שאני אוהב אולי לא במיתכוון אבל כן פגעתי בה יום אחד שגלשתי במחשב שלה מסקרנות ניכנסתי לדואר שלה לא חשדתי ולא היה שום דבר אחר פשוט מאוד הסקרנות והשיעמום היתחברו היא ראתה אותי קורא את הדואר וכעסה עלי ....למה לא ביקשתי רשות לפני שקראתי .....ביקשתי סליחה ולמדתי שזאת היתה טעות יום אחר המסרים שלי היו פתוחים והיא ניכנסה וקראה את המסרים שלי וראתה שכתבתי על דברים שרע לי..... היא כעסה ןאמרה לי שאם יש דבר בעולם שעובר עלי היא רוצה לדעת ראשונה ........ נכון שהיה לנו וויכוח על הנושא אבל בסופו של דבר שנינו הבנו את המסר ....... אני טעיתי שלא דיברתי עם בת זוגתי על הנושא...... היא טעתה שהעמידה אותי במצב מאוד רגיש........ אז המסקנה לגבי נכון שהייתי רוצה שהיא תבקש רשות ממני בדיוק כמו שהיא ביקשה ממני....... אבל אני שמח שהיא קראה ......זה נתן לנו את היכולת להכיר יותר לעומק את הדברים שמפריעים...... כי למעשה אנחנו לא רוצים ליפגוע אחד בשני או להעלים דברים אחד מפני השני....... אני אומר ביום שאני ירגיש שאני צריך להסתיר דברים מפני בת זוגתי זה יהייה היום שאני יקבל החלטות חוץ מזה אני אומר מה שלא הורג אותנו מחזק אותנו
מעוף

dganit32

New member
וזה מביא אותי לשאלה..

האים תמיד אנחנו יכולים לדבר עם הבן זוג.. האים אנחנו חיבים..לספר הכל האים לא מרגישים לפעמים להיתפתח לדמות וירטואלית ולספר לה.. הרי מערכת זוגית טובה ככול שתהייה..תספק לנו את כל הצורך הגופני ..הרגשי. לפעמים יש דברים שקל יותר לספר לאחר..ולא לשותף. אז?

maof

New member
וזה מחזיר אותי לתשובה../images/Emo13.gif

היה כבר כאן בפורום דיון על השאלה מה להסתיר ומה לספר לבן/ת הזוג... קיראי את המשפט האחרון שלי בהודעה הקודמת ולגבי שאלתך ...... כן מבחינה גופנית כן בת בזוג מספקת את כל הצרכים ואין אחרת שתישווה לה לגבי הרגשיות לא היא לא מסוגלת להיות הכל אבל היא החברה הכי טובה שיש לי ........ והיא תדע את הכל ראשונה גם אם היא לא יכולה לעזור בהכל מעוף

dganit32

New member
ועוד שאלה..

האים באמת אפשר לת 100% מעצמך.. לא כדאי להשאיר % אחד או שניים לעצמנו.. כמה לתת לזוגיות וכמה לעצמנו.. ואל תמכרו לי לוקשים שבזוגיות הכל יפה..וכולם כמו ספר פתוח.. כי אני ילדה גדולה.. ויודעת שהמציאות זה לא פנטזיה..

*יערית

New member
לא מוכרת לך לוקשים

אני בדיוק ספר פתוח! ויש שאמרו שזה כבר חורג מהטעם הטוב
אבל זה משהו מהאופי שלי...ולווא דווקא חושבת שזה טוב. אבל קשה לשנות עץ עקום לא?

maof

New member
דגנית ..אני חושב שכאן הטעות.....

אני נותן עבורה 100% מיכולתי ןהיא ראשונה עבורי אבל אני משאיר עבור עצמי 100% בגלל הסיבה שאדם שלא יודע לאהוב את עצמו לא ידע להעניק אהבה לאחרים לא את צודקת מציאות זו לא פנטזיה...... אבל ברגע ששני אנשים יודעים לכבד אחד את השני...... כל אחד יודע לתת עבור בן הזוג 100% וגם מקבל 100% אז אף אחד לא מרגיש חוסר של דבר מסוים......... זוגיות זה דבר ברגע שיודעים לכבד את רצונותיו של בן הזוג ולא ניכנסים איתו לתחרות יודעים לפרגן ולתמוך ברגעים הקשים ללא היתחשבנות על דברים שעברו........ נכון לעולם זה לא יהייה פנטזיה .......אבל תמיד תמצאי את עצמך מאושרת .....לצד בן הזוג...... ודרך אגב אני לא מוכר לוקשים....אני מוכר איטריות
מעוף

*יערית

New member
חייבת לשתף דגניה...

היום היתה לי פגישה "עיוורת" עם בחור שהכרתי לפני 14 שנה ומאז לא ראיתי אותו, חוץ מפעם אחת באיזה שהוא ארוע עם בעלי דאז, הוא יצר איתי קשר דרך הח'ברה ומההתכתבות החלטנו יחד שיהייה נחמד שניפגש לכוס קפה, כמובן שמר קדוש ידע על כל צעד ועל כל דבר שנכתב שם...כך אני אין לי כמעט דברים שאני מסתירה מבן הזוג....זה נדיר..ואם יש זה רק במטרה שלא יפגע כשפגשתי אותו דיברנו על פתיחות בין בני זוג וכו' אמרתי לו שבן זוגי יודע על המפגש...ובכלל שבחיי אני אדם שמספר הכל על הכל ומדבר על ה-כל! המצפון שלי דיי נקי...אני שלמה עם עצמי טוב לי עם עצמי שאני משתפת את בני הזוג שלי בכל דבר, הוא היה המום...הוא פתאום אמר לי שהוא ואשתו ממש אבל ממש לא פתוחים והוא אפילו חושש לספר לה עלהמפגש ביננו ויותר מזה..הוא לא יספר! ואני מרגישה לא נוח עם זה...אבל זה לא העסק מערכת היחסים שלו עם אשתו היה נחמד נקודה! בקיצור...תמיד אמרו לי שכדאי שהשאיר לעצמי כמה % בכדי לא לחשוף את כל כולי בפני בן הזוג שלי ואני שואלת...אם לא אחשוף את כל כולי לבן זוגי... למי כן? וכן אני מרגישה שלידו אני אמורה להיות ערומה לחלוטין! זהו...השיתוף אצלי הוא אחד מאבני היסוד החשובים ביותר של הזוגיות....בכל דבר אפילו הקשה ביותר לאוזן... {תמיד טענתי שהבטן שלי חלקה בגלל שאני לא שומרת דברים שם}

למעלה