בגידה?

בגידה?

יש לחבר שלי ידידה קבועה, היא בודדה, ולא הולך לה עם גברים. הוא אומר שהוא לא רוצה להשאיר אותה לבד. לפני כמה זמן הוא עבר לדירה שלו לבד. ביקשתי ממנו מראש שאני לא רוצה שהוא יביא ידידות לדירה.
אתמול בערב היא הייתה אצלו. הוא אמר שהם רק אכלו יחד כי שניהם היו רעבים, ואחרי זה היא הלכה. ושאני צריכה לסמוך עליו. ניתקתי לו את הטלפון והוא התקשר אליי עוד המון פעמים וסיננתי.
כעבור כמה שעות קרה משהו שגרם לי לשלוח הודעה כי רציתי לשתף אותו. הוא תמיד עמד לצידי ברגעים כאלה. מפה לשם קבענו שהיום נאכל יחד.
אני קצת מצטערת על זה. מרגישה ש"הוא לא ילמד לקח" כתוצאה מזה. ובכללי אני מאוד חוששת שהוא ימשיך להביא אותה לדירה שלו..

עצות?

זה לא היא ספציפי

פשוט בעבר (לפי מה שהוא אמר) הוא שכב איתה. ובלי קשר, אני חוששת שהגבר שלי נמצא לבד עם בחורה, אחת כמה ששניהם בדירה פרטית שלו. מה דעתך?

tami127

New member
הוא שכב אתה בעבר?!!

אז היא לא ידידה, וגם אני לא הייתי מקבלת קשר כזה
בגדול הגישה שלי היא כזו: אם אני עם בן זוג אני סומכת עליו, ואם אני לא סומכת עליו אני לא שם
אין אצלי מצב של זוגיות עם מי שלא ראוי לאמון שלי נקודה
איך זה אצלך?

שלום

אדם צריך להיות בקשר עם כל האנשים שהוא אוהב. הרי לא תרצי לצער את החבר שלך בכך שתמנעי ממנו קשר שחשוב לו. אם יש סימנים של בגידה, אפשר לחשוד. עקרונית צריך לסמוך.
&nbsp

רואה 6 6

New member
מכל הדברים מענין אותי מה שאמר,

לא רוצה להשאיר אותה לבד. מה זה לבד? אין לה חברות?
לדעתי אין לך מה לחשוש,הוא לא דלוק עליה אבל הוא לגמרי אוהב את זה שיש לו תשומת לב משתיכן. היא עם המסכנות התלותית שלה ואת עם הסצנות.
אני יכולה להציע לך מה להגיד וכל זה אבל קשה לי להציע כשמתעסקים עם בחור שבעצמו לא יכול לוותר על תשומת לב. תכלס, את כמובן טועה בסוג כזה של דרישה והכיוון שלך אמור ליהיות הבהרת הייחודיות של היחסים שלכם וההשקעה הנדרשת בהם למול יחסים עם שאר העולם.סדרי עדיפויות,מה שנקרא.

את באמת חושבת שניתוק וסינון הם הדרך?

אין לך מה לחיות בחשש. את אמרת לו שמפריע לך שהוא מביא ידידות לדירה, הוא צריך לדעת לכבד את הבקשה שלך, ואם כבר היא באה, שתהיי גם נוכחת ולו בשביל לראות שבאמת אין לך מה לדאוג. אם מאחורי גבך הוא יביא בכל זאת, זה אומר שלא ניתן לסמוך עליו וזו בעיה בפני עצמה.

נגמר סופית

אחרי 4 וחצי שנים עשיתי דבר בחיים לא עשיתי ופתחתי לו את הפלאפון . מסתבר שהוא בוגד בי עם הידידה הזו כבר תקופה ושוכב איתה. תודה לכל מי שעודד. שיהיה שבוע טוב

יצאתי מזה מחוזקת לגמרי...סוף סוף יצאתי מהקשר הזה בתחושה שאני לא אשמה.

tami127

New member
וואוו זו מכה לא קלה

אבל שמחה שיצאת מזה
להבא תקשיבי ללב

מצער לקרוא.

מקווה שזה לא יגרום לך לאבד אמון באופן גורף , מחזקת מרחוק ומאחלת רק זוגיות בריאה טובה ומאושרת.
דווקא מסקרן אותי מה היה לו לומר להגנתו.

תודה רבה

זה לא יגרום לי לאבד אמון בשאר הגברים, למען האמת יש עוד הרבה גברים מדהימים בחוץ. אני אמרתי לו שקראתי הכל. הוא ישן. התעורר. מלמל כמה מילים. לא טרח כרגיל לרוץ אחריי או להתעקש על שאשאר. לפני הסיפור הזה מעולם לא נגעתי לגבר בפלאפון. אבל פתאום זה הסביר הכל. את החוסר עניין שלו בסקס איתי..וכו'. כי היה לו את זה מהצד.
בקשר הבא מאמינה שאשים לב לרמזים שאיזה כוח עליון של העולם שולח לי. כל פעם מחדש נשלחו אליי רמזים וחברים שנתנו עצות. ואני הלכתי ראש בקיר והשלתי את עצמי בכל תגובה ובכל עצות שהם טועים והוא צודק.
תודה לפורום שלכם. מכאן רק אלך ואתתחזק בע"ה

anesthesi

New member
זה לא נשמע כלכך יפה

"ניתקתי לו את הטלפון והוא התקשר אליי עוד המון פעמים וסיננתי.
כעבור כמה שעות קרה משהו שגרם לי לשלוח הודעה כי רציתי לשתף אותו. "
&nbsp
איזו מן התנהגות זו? הוא מתקשר אליך, מנסה לדבר, את עושה איתו משחקים, ואז פתאום כשבא לך לספר לו משהו, אז את יוצרת איתו קשר?
&nbsp
אני לא יודע מה הולך ביניכם, אבל מהצד זה נראה:
1. נצלני.
2. ילדותי.
&nbsp
אני לא חושב שזו הדרך לזוגיות מוצלחת.

anesthesi

New member
אני מבין

מצטער שזה נגמר כך.
לבנות מערכת יחסים אוהבת, ארוכה, ומוצלחת זה לא דבר פשוט.

tal902

New member
בכללי

וללא קשר לחבר (שהוא כבר לא חבר כי נפרדת אחרי שגילית מה שגילית) נראה לי לא לעניין לבקש שיפסיק להיפגש עם מישהי שהיא ידידה ארוכה שלו רק בשביל שלא יהיו לבד ביחד.
נכון שזה מעצבן (אבל נובע מחוסר ביטחון שלך) אבל כל אדם (גבר או בחורה) גם אם תגידי לו לא להביא הביתה מישהי אם הוא ירצה לבגוד הוא ימצא את המקום הזמן ועוד. כך שלהגביל זה קצת מטופש (ורק מעצים את התחושה של "הנה עוד סיבה למה אני רוצה אחרת, כי זאתי חונקת אותי/לא נותנת לי לנשום).
ובכלל תארי לך שלך היה מישהו שאת מכירה (אח לנשק, באדי כזה ממזמן) והחבר שלך היה אומר לך שזה מפריע לו ומבקש ממך לא להיפגש. מה היית אומרת? מן הסתם היית אומר תלו: אתה צריך לסמוך עלי ועוד כל מיני דברים בסגנון.
לא ככה?
ועזבי עכשיו את החבר הנוכחי שבגד והיו רמזים. מדבר בכללי.

יעל329

New member
אני לגמרי מבינה אותך

לדעתי לא לעניין, הוא צריך להבין שבקשר מחייב מצב כזה, ודאי של מישהי שהוא שכב איתה בעבר, גורם לך לאי-נוחות.
גם אם בעולם אידיאלי זה לא היה אמור להפריע, אצל רובנו זה כן. איך הוא היה מגיב אם זה היה הפוך?
אם את חשובה לו הוא יכבד את הבקשות שלך. זה לא אומר לנתק את הקשר איתה אלא להשאיר אותו ברמות הקורקטיות שמקובלות אצל אדם עם בת זוג.

למעלה