בגידה

במקרה שלך זה נכון ויופי. באמת

אבל זה שלאנשים אחרים יש צרכים כאלו, עם כל הכבוד, לא הופך אותם לבהמות...

יעל329

New member
אף אחד לא אמר שאת או מישהו אחר בהמה

זה ביטוי. הכוונה היא שאדם, בניגוד לבע"ח, מודע לדחפים שלו ויכול להימנע מלפעול על פיהם בלבד.

יעל329

New member
לא חייבים , רוצים

בני אדם חיים בחבר'ה , במכלול השיקולים שלהם קיימים גם שיקולים חברתיים ומצופה מהם שלא יתנהלו רק לפי הדחפים המאוד בסיסיים. כמו שאני לא רוצה שבעלי ישכב עם אחרות, אני מקיימת את חלקי במשוואה.
אגב, זה לא דורש ממני מאמץ גדול, ב"ה , אני מאוד מסופקת מכל הבחינות. גם אחרי 8 שנות קשר זוגי.

blue betty

New member
הגעתי במאסף
אני זו שהתייעצה לגבי הגירושין

שמחה שההודעה שלי גרמה לך לפתוח את זאת וליצור פה שרשור מעמיק ומרחיב-דעת.
יש כ"כ הרבה הודעות מעליי שהייתי שמה
גדול מתחתן אבל אם אתחיל זה ייקח כל הלילה.
אין לי שום בעיה עם כל סוג והגדרה של קשר, כל עוד הוא מוסכם על שני בני הזוג (או כל המעורבים בעניין). באמת שלא.
כל עוד הכל פתוח וגלוי ומגיעים לזה מתוך הסכמה וכנות - הכל הולך מבחינתי. הכי לא מצקצקת שאפשר, לא מעניין אותי מה עושים אנשים בוגרים עם עצמם *כל עוד הם לא פוגעים במישהו אחר*.
הבעיה שלי היא עם השקרים וההסתרה. לדעת שאת חיה עם מישהו שמנהל סוג של חיים כפולים כשאת כבר יודעת שהוא משקר אבל זה לא עולה בדעתו שאת יודעת ולכן הוא מרשה לעצמו להסתכל לך בעיניים ולהמשיך כאילו כלום - זה מה שהכי פוגע.
לא מסירה מעצמי אחריות, יש לי פאקים משלי, כל אחד מביא את החבילה שלו ליחסים ואני יכולה להבין שיש דברים שגורמים להתרחקות לפעמים. השאלה היא כמה רחוק לוקחים את זה.
תמיד אמרתי לו שהדלת פתוחה ואף אחד לא מחזיק אותו בכוח. אני בחרתי בו בכל יום מחדש וקיוויתי שזה הדדי, כי בתחילת היחסים הבטחנו שאם וכאשר זה לא יתאים לאחד מאיתנו, הוא ייפרד קודם מהשני ואז יילך לעשות מה שירצה בחוץ.
כמה תמימה וטיפשה הייתי, מסתבר. כי בזמן שאני הקפדתי לעמוד בזה, הוא כבר היה רחוק רחוק...
נתתי כ"כ הרבה הזדמנויות רק כדי להיות שלמה עם עצמי ולדעת שאני לא מפרקת את המשפחה הזאת לחינם, ולצערי הרגשת הבטן שהייתה לי כל הזמן מאז שהתחלתי לחשוד, התבררה כנכונה.
כמו שכבר נאמר - בגידה היא בגידה היא בגידה.
אמון הוא דבר כ"כ שביר וזה לא משנה באיזה תחום הוא הופר, זה פוגע.
רק שזה פוגע שבעתיים כשזה על רקע רגשי ומיני מאשר בתחומים אחרים,
וזה הכי נורא כשאת נותנת צ'אנסים בזה אחר זה ונדהמת לגלות בכל פעם מחדש עד כמה מצפצפים עלייך...
בשבילי זה הדיל-ברייקר האמיתי, אז לא עוד.

את אישה אמיצה.
אני שמחה שלא נפגעת מהשרשור הזה. קצת חששתי האמת.
אני לא שופטת את הבחירה שלך להתגרש וגם אין לי הרי שום מושג מה הולך בינכם מעבר לסיפור הזה שהיה. ואין לי ספק שלו הייתי נבגדת, זה היה שבר ענק שלא יודעת אם הייתי יכולה לחבר חזרה. בטח אם זה היה קורה פעם אחר פעם. לגמרי בגלל השקר.
שולחת לך הרבה כוחות כי זה תהליך לא פשוט. עברתי אותו עם לא מעט חברות. מה שכן לגמרי יש חיים אחרי הגירושין. אפילו טובים

blue betty

New member
תודה רבה

ממש לא נפגעתי, מכיוון שדרך החיים שלך לא יכולה לפגוע בי בשום צורה, ואני חושבת שכשהיא מתנהלת כפי שאת מתארת אותה זה בסדר גמור.
מבחינתי דרכך לגיטימית בדיוק כמו המונוגמיה שאני בוחרת לחיות בה, וכמו שאת אומרת - אם היית נבגדת בתוך המסגרת הזאת, אין לי ספק שהיית נפגעת מאד.
מבטיחה לך שאם הוא היה מגיע ואומר לי שנמאס לו והוא רוצה לסיים את הנישואין בטוב, הייתי מכבדת אותו הרבה יותר מאשר לראות איך הוא פועל כמו גנב עלוב ופחדן אבל זו הבחירה שלו והוא זה שיצטרך לחיות עם ההשלכות שלה.
בכל מקרה כבר השלמתי עם זה ואני מתכוננת להמשך של התקופה השחורה הזאת ואפילו גרוע יותר בקרוב, מחכה להיות כבר במקום של המשפט האחרון שלך

למעלה