בגידה

ALIN47

New member
בגידה

אחרי עשר שנים גיליתי שבעלי מנהל רומן ,למרות שלא חשבתי לעולם כי אסלח לו ואתן הזדמנות לשקם היחסים עשיתי זאת בכל זאת לאחר שהבנתי כי הגורם היה בריחה ממצב כלכלי קשה בו היינו
למרות זאת הוא לא הצליח להמשיך הלאה (לא הצליח להפסיק לחשוב עליה ) וגם אני לא משתי סיבות: האחת ההתנהגות שלו אף שהשתדל מאוד היתה נראית לי מאומצת מידיי והרגשתי כי הוא לא אתי הסיבה השניה כי נשבר בי האמון ולא יכולתי שלא להיות אובססיבית כל פעולה כמעט הקפיצה אותי לימים ההם , היו ויכוחים אין ספור והיחסים ומתח עצום והוא החליט שהוא לא יכול להמשיך כך יותר ונפרדנו .
אחרי שנפרדנו הבנתי כי אינם בקשר יותר וכי כנראה כל מה שכנראה חשבו שהיה שם התפוגג ונעלם והוא יצר אתי קשר ,הודעות ,שירים ומה לא ואף נפגשנו כמה פעמים.
זה לא שהוא אומר שהוא רוצה לחזור אך מביע חרטה עמוקה ואומר כי לא ימצא אשה נאמנה אוהבת וחמה כמוני ושהוא כשל ועל כך ישלם כל חייו .
אני מאוד מבולבלת לא יודעת מה לעשות ,אני מאוד אוהבת אותו ומצד שני מאוד כועסת ופגועה ממנו אך יש לי תחושה של החמצה ,לא יודעת מה לעשות ....

גארוטה

New member
יש פה

הזדמנות שאי אפשר להתעלם ממנה אבל גם אי אפשר להמשיך הלאה כאילו כלום לא קרה
למרות החרטה שלו והאהבה שלך אליו, לכן, אם באמת אתם רוצים לנצל את ההזדמנות
ולבנות מחדש את הקשר והאמון רק טיפול זוגי ייתן לכם את הכלים לכך.
לך אולי נח לחשוב שמצב כלכלי גרם לו לבגוד ולו נדמה ששירים וחנופה ישכיחו ממך את הבגידה,
אבל ברור שיש הרבה מעבר, דברים שאולי אתם לא מעיזים לגעת בהם ולדבר עליהם ורק בהתערבות
של גורם שלישי תצליחו לפתוח הכל, לשחרר, לנקות ולהמשיך הלאה בהצלחה.

ALIN47

New member
בגידה ,המשך

לטענתו היא פשוט היתה שם במצב שהוא היה מאוד למטה אני אסביר ,הסתבך בגלל חוב שהזניח עד שהגיע להוצאה לפועל טפח וצבר ריביות סוכם כי יסדיר תשלומים אבל היו כה גבוהים עד שבשלב מסויים הפסיק לשלם מפאת שאר ההוצאות שנכפו עלינו ,הוא צבר כעסים על המצב שהגיע אליו כשהיה צריך לכעוס רק על עצמו יכל לטפל בזה כשהכל עוד היה אפשרי ובהישג יד יתרה מזאת מלכתחילה גם לא שיתף אותי ,לי סיפר הרבה אחרי הוא לקח ללב ושמר את זה פנימה ,זו לא ה"סיבה" והוא גם לא תיכנן זאת בקור רוח ,היא פשוט היתה שם בזמן הנכון ובמקום הנכון למרות שהתקשורת בינינו תמיד היתה טובה מאוד את הנושא הזה הוא הדחיק וחשב כנראה שאם לא ידבר על זה אז ייעלם מעצמו .
כן ,אני משערת שזו לא הסיבה היחידה אבל היות וזה לא החזיק מים כלומר אחרי הפרידה ועוד קצת לפניה זה נגמר הוא עדיין ויתר עליי ,כששאלתי מדוע טוען כי הכאוס שהיה בבית היה בלתי נסבל וכמובן שהוא לא מאשים אותי בזה אך בחר שלא להישאר ,הוא לא שולל בעתיד שנשוב להיות ביחד אך כמובן לא מבקש שאחכה לו אך מצד שני יוצר קשר וכאילו רוצה לבדוק שאני עדיין שלו וומבקש לעצור אותי על מנת שלא אמשיך ואתקדם הלאה..

כחלחל

New member
בגידה היא בגידה היא בגידה

רבים אומרים שאין חזרה אחרי בגידה.
כתבת "רומן" שזה הרבה יותר מ"סתם" בגידה של זיונים בלבד.
ואם מחר או בעוד שנה שוב המצב הכלכלי יתדרדר?
או שיהיה תרוץ אחר?
או שיפגוש פרגית זקורת שדיים כששלך כבר לא כל כך....
אבל כל זה לא מתשווה בכלל לשבר הכי חמור שזה אובדן האמון.
אפילו שלזכותו יאמר שבניגוד לרוב הבוגדים/ות הודה במעשה, האם תוכלי אי פעם להחזיר את 100% האמון המלא
שהיה קודם?

נומלה

New member
צריך תנאים כדי לחזור

אם את רוצה לנסות מחדש תעשי את זה עם ליווי מקצועי צמוד אחרת יש סיכוי טוב שתפלו שוב לאותם דפוסי התנהגות שהובילו לבגידה. התחלה חדשה עם אותו אדם זה לא פשוט כמו שזה נראה. צריך לפתוח הרבה הדחקות ופצעים מוגלתיים. לטאטא מתחת לשטיח את הבעיות בגלל שהוא אומר מילים ערבות לאוזן לא יועיל לאחר שנה שנתיים. צריך לחזק את היסודות לפני שבונים עוד קומה ואת זה אפשר לדעתי לעשור רק עם בעל מקצוע.

seeyou

New member
פרוד זה כאשר לפחות אחד מהם, רוצה להתגרש.

הזמן לא פועל לטובתך מאחר שגבר במצב כזה מתרגל לחיזורים של רבבות נשים

את צריכה להחליט מה עדיף/טוב לך

לשקם את הנשואים או לצאת לפרק ב' עם אחר

יש לבחור בין ה"בוגד" המוכר לךׁבתיקווה שחלק ממנו עדיין מוכר לך
או
"בוגד" של אחרת

קצת להיות מציאותיים-אנחנו חיים בתקופה של מגיפה של בגידות והנאמנות קצת נעלם מהעין

לא ציינת אם יש לכם ילדים או רכוש

יוסי

ALIN47

New member
בגידה

העיניין הוא שהוא לא ממש מגיע להחלטות נראה לי שהוא עובד סימפטום פרידה לא בטוח מה הוא מרגיש אליי ,אולי הוא וגם אני צריכים עוד זמן להתאושש מהמשבר ולנקות ולהתנקות מכל מה שהיה והיה...לא יודעת מה לעשות בינתיים לשמור על קשר או לנתק כל קשר אתו ??

seeyou

New member
הוא בגד בך-את מוכנה להתחיל דף חדש אך הוא

אך הוא לא החליט מה הוא מרגיש אלייך?

אם ככה זה המצב לדעתי תתנתקי ממנו ותתחילי לחיות מבלי לקחת אותו בתכנונים שלך

ברור שלא יהיה לך קל אך אין ברירה

אל תכניסי גבר זר בבית כול עוד אתם לא גרושים

אני הייתי מחליף את המנעול בדלת ופונה לעו"ד על מנת להתחיל בתהליך הגרושים

יוסי

יהלי481

New member
מניסיוני..הזמן הוא

אישה יקרה.אם את עדיין מרגישה אליו.ומחוברת.תחזרי ללא היסוס.כמובן שתגרמי לו להתאמץ.אם יהיה לו קל מידי להשיג אותך בחזרה...ייקשה עליו להעריך.

titi226

New member
כמה מחשבות..

הי, תראי, אני לא מכירה אותך או אותו.. מעולם לא בגדתי או נבגדתי (לפחות ככל הידוע..) אבל מהמקום שלי יש כמה מחשבות שנראות לי מאד הגיוניות ופשוטות
ראשית, האם מצב כלכלי או כל משבר שהוא הינו סיבה לבגידה? לדעתי אין בעולם הצדקה לבגידה יש שיגידו שמשברים עלולים לחזק את הזוגיות ולא ליצור עוד משברים כגון משבר אמון.
ואם כבר אמון, האם אינך חשה כי נבגדת פעמיים? האם הסתרת חובות כאלה רצינים אינה בגידה באמון? איך ייתכן שעל בן זוגך כזה עול ואת אינך מעורבת? איך ייתכן שבן זוגך לא חש צורך עז לשתף אותך?
אם עלייך הייתה מוטלת כזאת אימה כלכלית או כל מטען אחר לא היית חשה צורך לשתף את בן זוגך?
יש בינכם בראש ובראשונה (לדעתי) בעיית תקשורת! הוא לא מצליח להגיד מה הוא רוצה ואת לא מצליחה להבין אותו.. נראה שגם את עצמך קצת קשה לך להבין איך את מוכנה לחיות את חייך לצידו כפרס ניחומים? מצד שני גם אם היית מוכנה לחיים האלה האם היית מסוגלת לעמוד בזה? לעמוד בהמתנה כואבת ליום שבו הוא יעזוב סופית ואף אחד לא מבטיח שאז זה יהיה פשוט יותר להתמודד.
מה גם שלא תוכלי להתלונן או להאשים אותו על השנים ששרפת כי זאת את שמשליכה את עצמך עליו והוא אפילו את תפקיד החיזור אחרייך אישה אוהבת נאמנה וחמה!! שהוא לא ימצא לעולם! הוא לא מסוגל למלא כמו שצריך, לרדת רגע על 4 ולהתחנן שתקבלי אותו חזרה כי הרי הוא יודע שאת תקבלי.
ולסיום אומר לך את דעתי לגבי כל כשלי האמון והתקשורת למינהם ביחסים , כאשר יש חוסר אמון ביחסים ולא מתקשרים על כך האדם שעושה עבירות על בן זוגו, במקרה הזה בעלך, יעשה הכל בסופו של דבר כדי שהעבירה תתגלה ושהצד הנפגע ישים עליו אתיקה, ברוב המקרים בני אדם רוצים להשתפר והם מבקשים הדרכה כמו ילדים קטנים.
אני מאמינה שמה ששיתפת כאן זה קצה הקרחון ובעלך עשה עלייך לא מעט עבירות.
איך זה שהוא מסתיר עניינים כלכלים, בוגד, חושב שלעולם לא ימצא אישה טובה ממך ובכל זאת יוזם פרידה?
הוא פשוט צועק שימי עלי כבר אתיקה! תתעוררי ותעמידי אותי במקום!!!
אם את בכל זאת מתעקשת להשאר איתו אני מציעה לך להסביר לו שרק אם תדברו בגילוי לב ותתוודאו אחד בפני השניה על עבירות העבר תוכלו לחיות בשלום מבלי ליצור עוד עבירות ומשברים..
אני מקווה שעזרתי, בהצלחה מאחלת לך המון אהבה ובעיקר לעצמך

רק על עצמי להעיד ידעתי...

לפני מספר שנים גיליתי שבעלי בוגד בי...זה כאב כל כך...
רציתי לשלוח אותו בחזרה לבית הוריו ולפרק את החבילה, שיחות איתו, בקשות סליחה ומחילה, שיחות עם ההורים שלי ושלו ואין סוף הבטחות כי זו הייתה מעידה חד פעמית הותירה אותנו יחד.
והתנאי מבחינתי היה ללכת לטיפול...שפכנו שם את כל שעל ליבנו, זה היה לו פשוט גילינו המון דברים שבכלל לא ידענו האחד על השנייה.
הזיון הראשון אחרי הבגידה היה כמו הפעם הראשונה מדהים וממושך...בשלב מסוים הוא טען שאנחנו מוציאים המון כסף על הטיפול לא הסכמתי אבל גם לא הייתה לי כל כך ברירה, טיפול זוגי כשמו כן הוא והוא סרב בכל תוקף, הפסקנו את הטיפול.
היו עוד כמה חודשים טובים/סבירים והכל חזר ביג טיים, אין לי שמץ אם הוא בוגד זה גם לא כזה מעניין אותי, אני לא מחפשת, לא שואלת וגם לא מחטטת.

אנחנו עדיין ביחד ולא לא טוב לי ריק לי אני חולמת בכל לילה על האומץ להתגרש אבל האומץ לא מגיע....מייחלת לעצמי להגיע איי פעם לפרק ב' עם מציאות קצת שונה.

כתבת שיש לך תחושה של החמצה, למה כיוונת?

ALIN47

New member
ללכת או להישאר ....

הוא מסתכל עליי במבט של מישהו שכמה וצמא להיות אתי ,טוען שהוא מעניש את עצמו ואפילו מתייסר ויודע שעשה את טעות חייו וישלם עליה כל חייו כי לא ימצא כמוני.
חשוב לי לציין כי יש בינינו תמיד היתה משיכה מינית חזקה והיחסים היו מצויינים ,תמיד התבדחנו על זה שהרבה זוגות היו מקנאים בנו לפחות בזה ושאם יש צד חזק וטוב זה זה.
הוא לא חיפש ולא רצה זה פשוט קרה יום אחד ,רצה לספר לי הרבה פעמים, ולמרבה האירוניה קצת לפני שהתייבש הבאר (אין לי מושג זה פשוט נעלם כלא היה לשניהם) ,זה גם הצליח להרוג את הקשר בינינו .האמת היא שאני לא יודעת אם עליי להתאבל או לקחת את זה כהזדמנות לשנות את חיי כי אם לאמר את האמת חוץ מאהבה גדולה אליו ,ללא תנאים ,איני יודעת אם אהב אותי באותה מידה כל השנים הרגיש לי שאני מוותרת ולו כדי לרצות אותו ולא יודעת הפעם אם לפעול לפי השכל או הרגש ,הלב אומר כן השכל אומר מספיק ,קחי ההזדמנות ותבני לך חיים אחרים עם מישהו שיאהב אותך ואת אותו ויכבד אותך כמו שראוי שיכבדו כל אשה.לא יודעת מה לעשות ...........

יש שיגידו

שמי שטעם את טעם הבגידה תמיד יבגוד, אני אומרת שישנם גם אנשים חזקים יותר שברגע שהחליטו שהם נשארים נאמנים לזו שקידשו אותה כך יהיה...
הלב הולך עם הרגש והרגש חושב בדרך כלל על הסובבים ולא עלינו...אנחנו תמיד זהירים יותר לא לפגוע בסביבה במקרה הזה בילדים שלכם....לצערי זה מה שמשאיר אותי בזוגיות הכבויה שלי.

קשה לי לומר לך ללכת עם השכל אם כי זה חלומי הקטן:))

ALIN47

New member
בגידה

תודה ,אשמח לשוחח אתך גם על חייך ,מוזמנת לאשר החברות ,אם תרצי

וזו הזדמנות נפלאה לשאול

מה נותנת החברות, אם בכלל?
בכל מקרה את יכולה לכתוב לי לתיבת המסרים:))

מכאן זה נקרא

כאילו החליף אותך במאהבת. שירים, חיזורים, רומנטיקה, כל מה שלא היה ביניכם שנים רבות. לא הייתי מסתמכת על זה כי סביר להניח שאחרי תקופה מסוימת תחזרו לדפוס היחסים הקודם.
אם את רוצה לתת סיכוי נוסף ליחסים לכו לטיפול זוגי שינער הכל ויאפשר לכם לבנות מערכת יחסים עם הסכמים רלוונטים ומתאימים לזוגיות שלכם כפי שהיא עכשיו, אחרי שנים של נישואים, בגידה ופרוק, ולא כמו שהיתה כשרק הכרתם.

למעלה