בילבולית10
New member
בגידה
היי , אני חדשה פה בפורום אז בבקשה בעדינות
האמת היא שאני בפורום זוגיות במשבר אבל הזוגיות שלי (על פי השטח לפחות) לא במשבר.
אני בת 30+, נשואה 6 שנים (אבל אני ובעלי יחד 12 שנים) ואם לשני ילדים. יש לי בעל מקסים וזוגיות שכמו אצל כולם, יודעת ירידות ועליות.
לפני כמה חודשים חציתי קו אדום והתנשקתי עם חבר לעבודה, נשוי כמוני ואב לילדים כמוני.
שנינו הרגשנו מבולבלים מאוד, מובכים מאוד (בכל זאת עובדים ביחד) וקצת תפסנו מרחק אחד מהשני
מאז המבוכה חלפה, חצינו עוד כמה קוים אדומים (אדומים עבים ובוהקים) והאמת היא שאני די נהנית מזה.
שנינו סובלים מייסורי מצפון קשים וגם מאוד מפחדים להתפס אבל משום מה לא מצליחים להתנתק אחד מהשני.
כמובן שנוסף לכל המשוואה המרכיב של עבודה משותפת , מסבך את העיניינים עוד יותר וגורם לאי נוחות בעבודה
שנינו אוהבים את בני הזוג שלנו ומאוד לא רוצים להפסיד אותם ולפרק את התא המשפחתי.
אשמח לשמוע חוויות דומות, עצות או כל דבר אחר.
מקווה של תצלבו אותי....
בילבולית 10
היי , אני חדשה פה בפורום אז בבקשה בעדינות
האמת היא שאני בפורום זוגיות במשבר אבל הזוגיות שלי (על פי השטח לפחות) לא במשבר.
אני בת 30+, נשואה 6 שנים (אבל אני ובעלי יחד 12 שנים) ואם לשני ילדים. יש לי בעל מקסים וזוגיות שכמו אצל כולם, יודעת ירידות ועליות.
לפני כמה חודשים חציתי קו אדום והתנשקתי עם חבר לעבודה, נשוי כמוני ואב לילדים כמוני.
שנינו הרגשנו מבולבלים מאוד, מובכים מאוד (בכל זאת עובדים ביחד) וקצת תפסנו מרחק אחד מהשני
מאז המבוכה חלפה, חצינו עוד כמה קוים אדומים (אדומים עבים ובוהקים) והאמת היא שאני די נהנית מזה.
שנינו סובלים מייסורי מצפון קשים וגם מאוד מפחדים להתפס אבל משום מה לא מצליחים להתנתק אחד מהשני.
כמובן שנוסף לכל המשוואה המרכיב של עבודה משותפת , מסבך את העיניינים עוד יותר וגורם לאי נוחות בעבודה
שנינו אוהבים את בני הזוג שלנו ומאוד לא רוצים להפסיד אותם ולפרק את התא המשפחתי.
אשמח לשמוע חוויות דומות, עצות או כל דבר אחר.
מקווה של תצלבו אותי....
בילבולית 10