בגידה

עם יד על הלב...

מוכרחה לומר לך שהעצה שהכי נראית לי נכונה היא שעד שלא תפתרו הכול בניכם ותרדו לשורש הבעיה ולמה הוא "עושה לך" את זה תהיה פעם שניה ושלישית ואולי גם חמישית! ואפילו אני שמדברת מהצד השני יכולה לומר לך שאין לי לעצמי תעודת אחריות! הכי נכון לדעתי 1. ללבן את הענין אחת ולתמיד ולהבין מאיפה זה נובע, ואם יש מקום לתיקון! 2. בסיטואציה שהבגידה היא בגלל שזה "טבוע באופיו" לחפש התרגשות וענין בחיים, הרי שלך אין הרבה מה לעשות בנידון מלבד לקבל החלטה איך את רוצה לחיות את חייך. האם לתת לזה הסכמה שבשתיקה או להציב גבולות כי אולי מגיע לך יותר!

dl2505

New member
בגידה

ראשית תודה על כל התגובות והתמיכה הנפלאה שלכם מה שכנראה לא ציינתי שבעלי האהוב לא מעוניין לסיים את מערכת היחסים בחייו הוא עושה אותה בגלוי ולמאות שגיליתי ואני יודעת מי הבחורה הוא עדיין מכחיש. בימים אלו הוא עזב את הבית ומאוד מאוד קשה גם לי וגם לילדים שהתמודד עם המשבר

שיעזוב...

ליבי עלייך, יקירה ועל מה שאת עוברת, אבל.... לדעתי, טוב שהוא עזב את הבית, אם הוא מנהל מע´ יחסים שעליה את יודעת ולא מוכן לסיימה, למה לך להישאר עם אחד כזה... מגיע לך יותר! נכון, זה קשה, את צריכה כוחות נפשיים עזים להתמודד עם זה וגם לטפל בילדים, אני מציעה לך לפנות לטיפול באמצעות קופ"ח, חברה שלי שעברה מסלול דומה, טופלה ע"י שיחות עם פסיכולוג דרך קופ"ח, וזה חיזק אותה. תהיי חזקה !

tetete

New member
בעלך בוגדני- קבלי אותו או זירקי

אם בעלך חזר על התופעה פעמים, ישנה סבירות גבוהה לכך שהוא מכור לריגושים ולכן גם אם תסלחי לו יחזור לסורו... אם את אוהבת אותו ורוצה להשאר עימו, קחי בחשבון שכנראה ימשיך בדרך זו,איןזאת אשמתך ואין דבר שימנע ממנו להפסיק ואל תנסי טרור או הפחדה, זה לא עובד. אם יפסיק עקב טרור או פחד זה יהיה זמני וכמובן יהפוך אותו לאדם מר ועצבני. הגישה שלי אולי מהפכנית ואולי נשמעת משוגעת אך בבקשה חישבי על כך. אם את אוהבת אותו נסי לראות את הענין הזה לא כבגידה אלא כחולשה של בעלך, אל תקחי את זהאישי ואל תחשבי שזה בגלל שאת לא בסדר (אלא אם כן את לא בסדר, קרה מינית וכדו´-ואז יש מקום לשינוי אצלך) ואז העלימי עין והמשיכי לחיות את חייך בשלווה,כל זה נכון רק אם את בטוחה שבעלך אוהב אותך.

modoo

New member
"מכור לריגושים"

אין מה לעשות , יש חיה כזאת. את זה לא פותרים ב-"דו שיח" אלה, -- בגמילה", פשוט תוכנית גמילה, השאלה האם הוא מוכן לזה, לי נראה שלא, הוא לא מוכן. לרוב האנשים יש בעייה עם הסכמה לתוכנית גמילה, צריך המון כוח.

מבינה את העלבון שלך כנבגדת

תראי, יש טיפוסים גברים וגם נשים שה"פזילה" ליחסים מחוץ למסגרת הנישואין היא להם טבע שני. בעיה של אגו, חוסר בטחון ועוד סיבות מסיבות שונות. מה שכדאי לדעתי הוא לאבחן את המניעים שגורמין לבעלך לחזור שוב ושוב על קשר מחוץ לנישואין. אם הוא מסוג הפלרטטנים לא יעזור כלום, לעולם יהיה כזה ואת תצטרכי להחליט אם את רוצה להמשיך את חייך איתו, ואם הבעיה היא בזוגיות שלכם, כלומר חוסר שאותו הוא מוצא מחוץ לבית, אולי אפשר לתקן.

modoo

New member
../images/Emo175.gifחפשי חנייה מסודרת

את מציגה אחלה דיעה ואולי עם חנייה יותר מסודרת נלמד ממך עוד.

מצטערת לעכזבך../images/Emo70.gif

הי, אני מאוד מבינה אותך, אבל צר לי לעכזב אותך - מי שבוגד פעם אחת בוגד תמיד. את תפסת את בעלך פעמיים. את מאוד אוהבת אותו, לכן בטח תסלחי לו גם הפעם. בנוסף את בטח יודעת שקשה לגדל 3 ילדים לבד, לכן את תמשיכי לחיות אתו. תקחי בחשבון שאם תחפשי - תמיד תמצאי, ומה שהעין לא רואה הלב לא כואב. תפסיקי לחפש אותו, אל תחשבי על זה, ןתשלימי עם כך שיכול להיות שהוא יבגוד בך תמיד.כל עוד הוא אוהת אותך וחוזר הביתה אחרי העבודה... תשארי איתו. תזכרי שכמעט אין גברים שלא בוגדים. אמא שלי - אישה מאוד חכמה - אומרת: כל הגברים מתחלקים ל-3 קבוצות: 50% אוהבים מאוד את האישה והילדים אך תמיד מחפשים אקשן בצד. 48% אוהבים מאוד את האישה ואת הילדים , לא מחפשים אך אם יש הזדמנות - לא יפספסו אותה אף פעם (גיוון לא יזיק). וקר 2% לא בוגדים אף פעם... בהצלחה!!!

למעלה