בגידה!

פו הדוב8

New member
בגידה!

כשהייתי בחודש השמיני להריון תפסתי את בן זוגי עם מישהי אחרת, הוא יצא איתה לדייט, הייתי ממש בשוק, אבל דיברנו על זה והוא אמר שלא קרה ביניהם כלום ושהשיגרה לחצה עליו וכל מיני שטויות כאלה ושהוא הוא אוהב אותי ולא אותה, הוא אמר שהתכוון לשכב איתה אבל לא שכב ודיברנו על והוא אמר שכל הגברים בוגדים ושאני לא אקח את זה ברצינות שגברים הם חיות.. משהו בסיגנון, עברו יותר מ3 חודשים ואני עדיין לא יכולה להתמודד עם זה, לא יכולה לשכוח.. פשוט ראיתי אותם יושבים ביחד במו עיניי למרות שגם מצידי היו גם פשלות בזמן הקשר שלנו, בסגנון הפשלה שהוא עשה, אבל הוא לא ראה את זה במו עיניו והוא סלח לי ואף פעם לא מזכיר לי את זה.. הבעיה שבזמנו הפנוי הוא מדבר עם נשים באתר הכרויות ואני לעומתו לא עושה דברים כאלה אני עסוקה עם הבן שלנו, הוא אומר שהוא סתם מדבר, לא יודעת אני מנסה לשכוח אבל התמונה פשוט לא יורדת מהעיניים שלי, אולי באמת יש לי בעיה? קבעון או משהו כזה?! איך אני יכולה להתמודד עם זה?

גרא.

New member
פו הדוב8,לא בדיוק תפסת את בעלך בבגידה,הוא

אמנם יצא עם מישהי אחרת לדייט,בכוונה לשכב איתה,אבל לדבריו הוא לא עשה את זה.כלומר הוא היה על סף בגידה אבל לא עבר אותו.העובדה שהוא עשה את זה,ועוד בחודש השמיני להריונך,אינה פועלת לטובתו.אבל גם במצב כזה מותר לו לשבת ולשוחח עם אשה כלשהיא,או לשוחח עם נשים באתרי הכרויות.כל עוד זה לא מתפתח לקשר רגשי/מיני. הוא להבנתי לא שבר/שובר את האמון שהיה ביניכם.קשר נישואין,לא סוגר אוטומטית בפני גבר או אשה,לדבר עם בני המין הנגדי,וודאי לא אותו המין.ולא כל שיחה,גם לא פגישה כזו או אחרת,יש לה משמעות של בגידה.מדברייך ניכר שאת קנאית למעשיו של בן זוגך (לא בעלך?),והקנאה התחזקה משום מה בעת הריונך.קנאה,מוגדרת כרגשות תסכול וכעס על משהוא שמגיע לך,ניתן למישהוא אחר.וכפי שאת מתארת את הארוע,ותגובת בן זוגך,כנראה שרק יצא אולי עשן,אבל לא היתה אש.אם המחשבות הללו,חוזרות ומטרידות אותך,ובעיקר מפריעות לך לתפקד,כדאי שתגשי לטפול קצר מועד בגישה קוגנטיבית התנהגותית.

פו הדוב8

New member
מזה טיפול בגישה קוגניטיבית התנהגותית?

מזה טיפול בגישה קוגניטיבית התנהגותית? כיצד ואיכן מבצעים אותה?

פו הדוב8

New member
למה זה קורה לי? הכן לפעמים זה מפריע לי לתפקד

ולא נותן לי מנוחה. הוא גם אמר שנכנס אלייה הביתה והוא דיבר עם אימא שלה, אך הם אמרו לו שהיא מעוניינת בקשר רציני ואז ביקשו ממנו לעזוב כיוון שהיא חיפשה אבא לביתה בת ה4. אבל איך אני יכולה להיות בטוחה בזה הוא שיקר לי אמר שהלך עם חבר, אבל ראיתי שהואמתגלח, שם בושם, לא צריך את זה בשביל לצאת עם חבר ואז נהיו לי ספקות אז החלטתי ללכת לטייל לא שעכבתי אחריו או משהו ותפסתי אותו בלי בושה ממש לייד הבית יושב איתה, כמובן שראיתי אותם התחלתי לצעוק עליו, הוא קם והמשיך ללכת איתה ולמחרת בא רק ב10 בבוקר נישאר לי רק להאמין למה שהוא אומר...

פו - נראה מדברייך ששניכם לא נאמנים אחד כלפי

השני,וזה כבר פתח לחוסר אמון הקיים ביניכם ומלווה את הקשר ביניכם.אם היגדרתם את הזוגיות שלכם כקשר פתוח,כלומר,שכל אחד יכל גם לעשות מהצד...,זה דבר אחד/אחר,אך במידה ולא קבעתם זאת,השאלה העולה לדעתי - איזה סוג קשר זוגי אתם מנהלים.העניין הוא לא באם יודע הצד השני או לא,אלא באם כל אחד מיכם נאמן לבן זוגו או לא. לי נראה שיהיו עוד מקרים דומים ביניכם,כי לא קבעתם היכן עובר הגבול של חוזק הקשר ביניכם. לי נראה שעליכם לשבת ולדבר על הנושא שהוא מרכזי ומהותי בכל קשר זוגי.אם תגדירו לעצמכם על מה אתם מסכימים ועל מה לא,אך תקבעו יחד את הכללים,אז יוקל לכם לשמור על הקשר. במידה ולא תקבעו,כל צד ימשיך לחשוד ברעהו,וזה בטח לא ערובה להצלחה,או לשקט נפשי. אם אינכם מצליחים להחליט יחד,רצוי שתלכו יחד לאיש מקצוע שינחה ויוביל אתכם להחלטות .אין לי במה לנחם אותך,כי נראה לי שיש בעיה מהותית במבנה הקשר שלכם.

למעלה