בגידה

rona601

New member
בגידה

אני נשואה כ- 20 שנה .יש לי בעל מאוד שרמנטי .הוא מצליח להרשים כל בחורה שהוא רואה ,נותן את התחושה שרק היא קיימת באותו רגע .תמיד ידעתי שהוא פלרטטן ,אך היה ברור לי שהוא יודע לעצור בזמן ולא בוגד. לפני כמה שנים הוא עבר משבר בעבודה והוא התחבר למישהי בעבודה שאיתה הוא חילק את בעיותיו כמובן שאם הזמן הידידות התפתחה לרומן עד שעליתי עליו לאחר כשנה ,הוא סיפר שהוא לא מבין איך הוא נגרר לזה , הוא פשוט מצא אצלה אוזן קשבת והוא לא הרגיש שהוא פוגע בי. לאחר חשיבה החלטתי שאני לא רוצה לעזוב אותו והתחלנו לטפל ביחסים ביננו . היחסים מאוד מאוד השתפרו ,דברנו על הכל ובאמת התחלנו מערכת יחסים טובה ,הרומן זיעזע לשנינו את מערכת היחסים ושנינו החלטנו להשקיע יותר ולדבר על הכל פתוח . גם המין השתפר באותה תקופה ,למרות שהמין אף פעם לא היה מסעיר ,הוא לא במיוחד רצה מין(פעם בשבוע באותו יום ובאותה שעה ובאותה תנוחה ) ולא השקיע במיוחד (וזה היה כך מתחילת הנשואים שלנו ) החיים חזרו להיות הרבה יותר טובים (למרות שמפעם לפעם חשדתי ולא כל כך חזר לי האמון אליו - אך השתדלתי לא להגיד כלום ) הוא מצידו התנהג אלי מדהים ,הראה לי הרבה יותר אהבה ,התייחס אלי הרבה יותר טוב מתמיד וחיזר אחרי כל השנים האחרונות הרבה יותר .גם במין הוא השתדל יותר אך זה לא היה מסעיר השבוע הוא נסע בחו'ל לכמה ימים, ויום אחרי שהוא חזר השתמשתי במחשב שלו (ברשותו ) נכנסתי להיסטורי לחפש משהו ואז ראיתי שכל הימים שהוא היה בחו'ל הוא חיפש באתרים של נערות ליווי . אני דיי נכנסתי לשוק .הוא נותן תחושה שהוא לא מאוד אוהב מין ,אבל בעצם בחוץ הוא מחפש נערות ליווי . אני מרגישה פתאום שהיחסים אינם אמיתיים ,התגברתי פחות או יותר על הבגידה אז עכשיו נערות לווי ? מה עוד מחכה לי האם אני חיה עם שני אנשים ? האם זו בגידה ? אני כועסת על עצמי איך אני לא מסוגלת לקום ולעשות מהלך ,הוא ודאי מרגיש שלא חשוב מה הוא יעשה אני כנראה תמיד אסלח לו . אני כרגע מדברת איתו מעט מאוד ,אך כפי שאני מכירה אותו הוא בקרוב יתן לי את התחושה שאני לא בסדר . אשמח לתגובתכם

czar

New member
אשמע רע אולי

אבל לא דין נערות ליווי לדין בגידה. בגידה זה לא רק סקס ושלום, זאת פתיחות חברות ושייכות שאתה לוקח ממקום אחר כמעט בהגדרה. נערת ליווי עם כל הכבוד לה זה סקס מזדמן לצורך סקס בלי שום מחשבה עפי רוב על פגישה בבית. לא שמה שהוא עשה זה בסדר, ברור שאת עם רגישות יתר (וגם חטטנית), אבל אל תשימי על כף המאזניים את שני המקרים בשווה.

מצער לשמוע

בהחלט עצוב לשמוע. האפשרויות העומדות בפנים הן ככה: (תחשבי כמו תרשים זרימה) 1. לפרק משפחה 2. להמשיך יחד. מסעיף 2: 2.1 להבליג ולהמשיך הלאה 2.2.לעלות את הנושא לדיון 2.2.1 בעלי ירצה/ יסכים להפרד (האם אני מעוניינת בכך או לא) 2.2.2 בעלי יהיה מוכן ללכת שוב לייעוץ/ לעבוד על היחסים שלנו/ להבטיח לי שלא יבגוד (האם אני מאמינה? האם יצא מזה משהו) 2.2.3 בעלי יתעצבן שאני מחפשת אותו/ יגיד לו שנמאס לו/ יהיה משבר גדול 2.2.4 --- שונות -------- (דברים שלא חשבתי עליהן ויכולים לקרות) תחשבי מה מתאים לך

I C E M A N 7

New member
"הוא לא מאוד אוהב מין ,אבל מחפש נערות ליווי"

יש מין עם בת הזוג ויש מין עם נשים אחרות. אין שום קשר בין השניים. ההרגשה שהיחסים אינם אמיתיים הייתה מוצדקת רק אם המין עם בת הזוג היה עם מישהי אחרת.

אייבורי

New member
ברכה

אז חיית עד היום באשליה נחמדה והיום גילית את הסדקים. אז השרמנטי לא הכי נאמן בעולם, אשלית הנאמנות שהייתה אצלך התנפצה. קצת מבאס אני מודה, באספמיה תמיד נורא נחמד לחיות. בעניין הסקס, אשליית הוא לא אוהב סקס גם לא עמדה במבחן המציאות. אכן מבאס, אבל באספמיה השכנים גם לא מזדיינים. בהחלט יש מצב שהוא נורא אוהב סקס רק לא איתך מכל מיני סיבות, אולי הוא אוהב אנאלי, אולי הוא אוהב להסתובב בבגדי עור בצורת ארנב, אולי הוא אוהב שנותנים לו ספאנקים בתחת. ואולי הריגוש שלו הוא בתשלום על סקס. אז אחרי שעברנו מקום מגורים ונחתת בארץ המציאות את צריכה לקחת כמה החלטות. 1. האם את מסוגלת לחיות עם הידיעה שמידי פעם השרמנטי קופץ לבקר את השכנות. 2. האם חיי המין שלך מספקים או שאת רוצה לשנות אותם? אולי כי ה

ברגע שהבעל חולק את בעיותיו

עם מישהי מהעבודה ולא איתך...פה צריכה להידלק לך נורה אדומה. שורה תחתונה, אין לך מה לכעוס על עצמך אלא להעריך מה שיש ולהחליט מה טוב עבורך. ההחלטה קשה אבל כשתגיעי למה נכון יהיה לך קל.

רונה, את אישה חזקה ואמיצה.

אני מעריצה אותך, מעריצה את ההתעלות שלך על הרגשות שלך. את מעל הסיטואציה. אני חושבת שיש לך את כל הכלים הפנימיים לפתור את זה, כשלדעתי את צריכה עכשיו רק יד מכוונת, נכונה מקצועית. אני כן חושבת ששתיים-שלוש פגישות ממוקדות עם פסיכותרפיסטית תוכלנה לעזור לך למקד את ההתנהלות שלך מול בעלך ומול השק זכרונות מהעבר שלדעתי כן מקבלים תהודה שקטה. אילולא הבגידה לבטח היית אומרת לעצמך בצחוק 'וואו, איזה שובב, נכנס להתעניין בנערות ליווי' כשאת לא כוללת את האפשרות שמא בגד או לא...(?!) נכון?! לכן, אני חושבת שמבט פנימה מפוכח יותר על מערכת היחסים, השינויים בה ובעלך כשותף דינמי בה יוכלו לתת לך את התשובות שאת צריכה לקבל על מנת לקבל החלטה לגבי צורת ההמשך היחסים איתו.

לא הכל פתוח...

לי זה נשמע כאילו מערכת היחסים שלכם היא לא פתוחה עד הסוף, ומבוססת על משחקי כוח. דיברתם אי פעם על הסקס ביניכם? יכול להיות שבעלך לא נמשך אלייך, מכל מיני סיבות. תבררי את זה איתו, אבל למה להסתפק במין בינוני?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא בגידה

קודם כל, זה שהוא בדק אפשרויות של נערות ליווי לא אומר שהוא אכן הלך למישהי. מה שזה כן אומר זה שיש שם משהו בריא מבחינת היצר המיני. ומה שזה אומר הוא שהוא לא חופשי לבטא את עצמו מינית איתך. ולכן נסיעה לחו"ל היא הזדמנות, בין אם בפנטסיה ובין אם בפועל, לבטא את המיניות. אז מה שאני מציע לך הוא: (1) לא לראות בזה בגידה, ואין צורך להכביר מלים (זונה, חו"ל, כן הלך, לא הלך בלה בלה בלה) (2) להבין שחלק מהסיבה שהמין שלכם נראה כמו שהוא נראה היא חוסר חופש שלו איתך, במיטה. של מי האחריות על כך? שלש שניכם, כמובן. יכטל להיות שהוא אוהב מים קצת קינקי ואת "טהורה" מדי. או יכול להיות שהוא אוהב את זה סטרייט, ואת קינקית מדי. או שישי לו כל מיני רעיונות ששמעתי מאנשים שהפה שמנשק את הילדים שלו לא יכול להתלכלך באת יודעת מה. אלף ואחת שטויות, אבל אנשים מתביישים הרבה פעמים להראות מה הם רוצים. או שהם מראים, ותגובה נרתעת של הצד השני חותכת את העניין בעודו באיבו. בקיצור: עבודה על חיי המין שלכם. ולא בגידה. חל כזה שיפור ביחסים - אל תהרסי עכשיו.

למעלה