בגידה

בגידה

שלום לכולם, אספר בקצרה: יצאתי עם מישהו במשך 6 שנים ומערכת היחסים שלנו עלתה על סרטון והחלטתי לעזוב אותו. היינו פרודים חודשיים ואז הוא יצר עימי קשר, נפגשנו והוא אמר לי כמה שהוא אוהב אותי רוצה להתחתן איתי ורוצה ממני ילדים וכל הבלה בלה. כשהייתי אצלו הוא קיבל שיחת טלפון חשודה ולא התנהג כהרגלו. דיברתי איתו בטלפון באותו שבוע כמה פעמים והוא עדיין המשיך בהצהרות האהבה שלו שאני אהבת חייו ויאהב אותי לנצח. הרגשתי משהו לא תקין הלכתי איליו ובדקתי את הנייד שלו וראיתי הודעות sms הצהרות אהבה של אישה אחרת. התעמתתי מולו הוא אמר שהם סה"כ ידידים והמשיך לטעון שהוא אוהב אותי אלא שבין ההודעות הייתה גם הודעה שלו שאליה "אני אוהב אותך". זה הטריף אותי השתוללתי, צרחתי, כעסתי ונפגעתי מאוד. הלכתי משם מדממת עד כאב ובהרגשה שרומיתי. באותו היום החלפתי את מס' הנייד ואני לא רוצה לשמוע ממנו או כל קשר איליו, אבל הכאב עדיין מפלח בגופי. האם זה נורמלי? בכל זאת נפרדנו ולא ציפיתי שישאר נאמן אלי לנצח אבל איך עשה זאת כ"כ מהר ולמה רצה שנחזור ואמר שאוהב אם בכל זאת הוא יוצא עם מישהי אחרת וגם לה אמר שהוא אוהב? כמה זמן יקח לי להתגבר על הכאב? אני בת 30 והוא בן 46 והאמנתי בכל ליבי שהוא אוהב רק אותי. מה דעתכם?

I C E M A N 7

New member
יש שני מצבים בחייו של גבר

שבהם למילים שהוא מוציא אין שום משמעות. 1. לפני הזיון הראשון. 2. אחרי חודשיים פרידה. בשאר המצבים יש אפשרות שקיימת משמעות כלשהי.

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

chenby

New member
בת הים הקטנה :)

היית פרודה חודשיים , כלומר חודשיים כבר היית אחרי, לא התעסקת בו, אולי התאבלת עליו אבל התעסקת בך ובהתקדמות שלך... אחר כך , היקום הגיע, וכהרגלו - העמיד מולך מראה- לבחון אותך.. האקס יצר קשר ואמר דברים.. אז הוא אמר.. לא חזרת אליו, וראית שהוא מגשש בעוד כל מיני מקומות.. מה שונה עכשיו מלפני חודש? גם עכשיו אתם לאיחד וגם אז לא הייתם יחד - אז את נמצאת בדיוק באותה מציאות - רק שראית כמה סיפורים.. כל ההתכתבויות שלו, כל ההצהרות שלו - לא משנה לך או לאחרת - זה הכל סיפורים על אותה מציאות שאתם לא יחד. אז על מה יש לך לדמם עד כאב? (אגב, חבשת את עצמך?) אני בכוונה מורידה מהערך של זה- כי אין שום דרמה חוץ מהדרמה שאת יוצרת. בסף הכל גילית, שלפני חודשיים שהחלטת לעזוב אותו, קיבלת את ההחלטה הכי נכונה עבורך. כמה זמן לקח לך להתגבר על הכאב אחרי שהחלטת לעזוב אותו? ואם עדיין לא התגברת, אז עכשיו תהיי ממוקדת בלהפנים שהקשר הזה גמור!! ככל שתקדימי להפנים, הכאב יהיה קצר יותר זה בטוח. מה האמנת ומה היום - לא רלוונטי זה עוד ועוד סיפורים ודרמה על אותה מציאות אחת שאומרת - אנחנו לא יחד.

felka

New member
זה בסדר

הכל בסדר המשוואה עובדת כך: הזמן הדרוש לתהליך אבל קטן ככול שהשקעה עצמית גדלה והתעסקות בX קטן
יכול להיות שהוא אוהב רק אותך ויש מיליון וחצי סיבות להתנהגות שלו. אם זאת מה זה משנה כרגע? חוסר ביטחון בקשר זה לא מקום טוב להתחיל למסד את הקשר

czar

New member
שאת מגזימה

לא עסק שלך מה הוא עשה שלא הייתם יחד ואולי הוא גורר מישהי על הכתף שמעיקה עליו מהתקופה שלא הייתם יחד וזה לגיטימי לגמרי. זה לא עונה אם הוא באמת רוצה אותך או לא, אבל יקירה, ברחת מהמציאות ל ג מ ר י.

למעלה