בגידה?

netat5

New member
בגידה?../images/Emo131.gif

הי אני יוצאת עם בן זוגי קצת יותר משנה החודשים האחרונים היו קצת קשים לנו אבל שוחחנו ארוכות ואני מקווה שנפתור את העניינים בינינו למרות שההקלה שאנו כל כך מייחלים לה עדיין לא הגיעה.. לפני מספר ימים קיבלתי מייל אנונימי מבחור שאינני מכירה וגם לא מצאתי עליו אף מידע ברשת על כך שבן זוגי בוגד בי בוודאות אין לו אפשרות לתת לי פרטים אך זה וודאי - כך הוא אומר.. אחרי זמן מה הצלחתי להוציא ממנו מספר טלפון של הבחורה כך הוא טוען.. את השם הוא לא מוכן למסור והמספר לא מופיע ברשת.. כך שאין לי אפשרות לוודא שזה נכון אני רוצה לציין שאני ממש ממש לא חושדת לזה מצד בן זוגי ואני עם עיניים פתוחות כל הזמן - זה ממש לא מסתדר לי איתו איך עלי להגיב ? האם לדבר איתו ולספר לו? האם להתקשר? - אולי מישהו סתם מותח אותי? אחרת מה האינטרס של אדם זר?? מה אתם אומרים? תודה

tapuznik

New member
אני אומר

וזה מנסיוני ומהיכרות מצבים רבים דומים כי ברוב המקרים בעניין הזה, אין עשן בלי אש. אין זה אומר בודאות שזה נכון ואין לך סיבה לומר לו כלום על כך אפילו. בטח לא בהסתמך על אדם ענונימי. רק שהמשיכי לרחרח פה ושם. לדבר איתו על כך לא יועיל. בין אם נכון או לא הכחשה תהיה התגובה הברורה שלו.

שילה1

New member
ואני אומרת-עברי הלאה,עם יד על הדופק,

ועינים פקוחות. הרי קבלת מיל,וזו עדין לא הוכחה. התנהגי כרגיל,אבל שימי לב לתופעות חריגות. והיה ותגלי כי הדברים נכונים-שבי איתו ושוחחי.ועד אז-מיל אחד אנונימי לא ישנה מערכת יחסים טובה. וכמובן-לדעתי...

seeyou

New member
"לפני מספר ימים קיבלתי מייל אנונימי"../images/Emo4.gif

מהרגלי אני לא פותח דואר אנונימי. אין לו אפשרות לתת לי פרטים אך זה וודאי ?
-אני מבין שיצרת איתו קשר?עם גבר זר? איזה נשמה הבחור
קודם כול מדליק אותך ואחרי זה לא מוכן לתת פרטים? בת כמה את? יוסי

אייבורי

New member
אין כמו נשמות טובות

האמת הזוגיות שלך באמת בקרשים. הרי כל אדם שפוי היה מדבר עם בן זוגו על העניין. זוגיות כוללת בתוכה חברות אבל כנראה אצלכם אין אפילו תשתית בסיסית של אמון, קשר אכפתיות והקשבה. בתכלס, הנשמה הטובה קלע בול לפחדים שלך. מכאן תסתחררי בכוחות עצמך עד שתהרסי הכל.

yellow feather

New member
אין מצב שאת לא מכירה את כותב המייל

הוא רק חתם בשם שאת לא מזהה... כדי להבין עד כמה זה נכון, כדאי להתייחס לשאלה היא למה הוא כתב לך? הנה כמה אפשרויות: 1. הוא שונא את החבר שלך ורוצה לגרום לו נזק. 2. הוא מאוהב בך בסתר ורוצה שתפרדי מהחבר הנוכחי כדי שיוכל להתחיל איתך. 3. הוא (או היא
) מאוהב(ת) בחבר שלך ומקווה שפרידה אפשר לו (או לה) להתחיל איתו. 4. מי שכתב את זה היא הבחורה איתה הוא בוגד, שרוצה להוציא אותך מהמשחק. 5. הוא או היא שונאים אותך ורוצים לגרום לך לסבול. 6. מדובר ב"נשמה טובה" שאין לו/לה שום אינטרס מלבד העונג שבהתערבות בחיי אנשים אחרים וגרימת נזק (או מה שאת קוראת "מתיחה"). 7. מי שכתב לך את זה הוא החבר שלך בעצמו שמנסה לגמור איתך בשיטה קצת מוזרה... או מנסה אותך בשיטה ממש- ממש מוזרה. במקרים 1, 2, 3 - אין לך מה להתייחס, נכון? אם זה מקרה 4 - הבחורה איתה הוא בוגד - היא יכלה למצוא דרך יותר מוצלחת להפטר ממך, כגון לשלוח לך תמונה שלה ושלו יחד, אין תמונה, נכון? כך שלא סביר שזו היא, כלומר, אולי אין אחת כזו, בכלל. למקרים 5 ו-6, גם אין מה להתייחס, אלה לא טיפוסים שיתנו לאמת לקלקל להם את התוכניות. אם זה מצב 7 - טוב, זו בעיה, אבל אי אפשר להיות בטוחים שזה מצב 7, אז אולי לא כדאי לעשות שום דבר בשלב זה... מקסימום אם הוא מחפש דרך לגמור איתך, הוא ימצא אחת יותר נורמטיבית, כגון להגיד לך) מסקנה - רוה הסיכויים שמדובר בעלילה ועדיף להתעלם. לו היה מדובר בי - הייתי מראה לחבר את המייל, מתייחסת לזה כאל בדיחה ורואה איך הוא מתייחס לזה. בהצלחה

chenby

New member
אני אומרת

עזבי מיילים אנונימיים ולכי עם האינטואיציה. אם עד עכשיו לא היה שום משבר, ושום סיבה לחשוד בחבר שלך, עדיף שתהיי בצד שלו מאשר לקחת צד של זר גמור שאין לך מושג מה האינטרס שלו (באותה מידה זו יכולה להיות בחורה שמעוניינת בו..אז היא משקרת לך במייל כדי שתיפרדו.. גם אפשרות) אם עד עכשיו היחסים שלכם אחלה, תהיי עם זה. תישארי בזה ואל תאמיני לסיפורים של אחרים. תאמיני לעצמך.

אה, קשקוש

אשתי מקבלת מיילים כאלה כל הזמן וגם - מכתבים, שיחות טלפון באמצע הלילה, סתם אנשים שעוצרים אותה ברחוב ויוני דואר (יונים? יונות?) שנוחתות לה על הכתף. פעם, ברגע של גילוי לב אמרה לי - לא מבינה את כל הבחורות האלה, מילא אני - אני נשואה לך, אין לי ברירה אבל הן? במה חטאו המסכנות
?

למעלה