בגידה רגשית

קורה

חושב שהרבה מפנטזים על מישהו/י וכל עוד זה נשאר בגדר מחשבה אז לא נראה שיש פה בעיה.

אפילו אני פעם פינטזתי על קמרון דיאז

ומה אפשר להגיד על חווה שלברשטיין שמאבדת כל יום בחור יפה ברחוב...הנה כאן.

אייבורי

New member
בקיצור

אחרי עשר שנים הקשר דעך
הוא משקיע עצמו בעסק ואת פרשת.
עכשיו המחשבות בבחור החדש
ותכף תפרשי מהזוגיות.

עזבי רגע את הבחור שתחת חסותך

בסדר- הוא צעיר ממך ובודאי מבעלך בכמה שנים טובות, הוא תחת הניהול שלך, אם אתם עובדים יחד אז יש הרבה נקודות השקה בניכם, את רואה אותו יום יום לכמה שעות טובות, הוא רענן בחייך... בקיצור לגיטימי לחלוטין שתחושי כלפיו משהו בתקופה זו של חייך כשבעלך נתון כולו בענייניו שלו ולא בקשר שלכם. אני רואה את הבחור הזה כממלא חור, כל בחור אחר הדומה לו בנתונים היבשים היה יכול להיכנס לאותה המשבצת.
מה גם שאת אומרת שאת לא נמשכת אליו מינית אלא יותר משיכה נפשית ורצון לאינטימיות.

מה עושים עם המשיכה הזאת? מה שעשית איתה עד כה- כלום בפועל. חלומות אינם בשליטתך, מחשבות עד כמה שניתן לשלוט, מעשים עד כה לא נעשו ועדיף שלא ייעשו.

מה עושים עם בעלך? מרימים את הכפפה ומתחילים לקחת אחריות על הזוגיות שלכם. תתאמי איתו מראש ותקבעי לכם יציאות יזומות חד שבועיות (אין ילדים לבייביסיטר אז זה הרבה יותר קל תפעולית), לא ביום קבוע ולעשות את זה כמו מטלה אלא בכיף.
פעם סרט, פעם מסעדה חדשה, פעם מלון לסופ"ש קצרצר. משהו שלא יכביד יותר מדי אבל יכניס לתוך השגרה המטורפת גם מקום לזוגיות.
את לא תגרמי לבעלך ואת גם לא רוצה לגרום לבעלת להוריד הילוך בעסק- ההתחלה חשובה מאוד.
לכן, קחי פיקוד על הזוגיות שלכם. זה מרגיש קצת חד צדדי שזה כאילו בא רק ממך, אבל אין לך יותר מדי ברירה.

בהצלחה

nirity1

New member
כל עוד את שומרת על זה בגדר

הפנטזיה, אז הכל בסדר גמור . אני חושבת ש" המצאת לעצמך הדלקות " על בחור צעיר כי את מרגישה קצת מוזנחת במישור הביתי. ההדלקות הזאת מחמיאה לאגו והכל אבל תזהרי שזה נשמר בגדר זה בלבד.

קארניו

New member
ומה עם ילדים ?

הנושא הזה בכלל עלה / עולה על הפרק אצלכם ?

לדעתי את מתחילה להבין שאת נשואה לבחור שתמיד יהיה עסוק (לימודים , עבודה ) כדי לקדם את שאיפותיו ושבאות על חשבון הזוגיות ו/או גם המשפחה.
זה אופי וקשה לי להאמין שהוא ישתנה למרות ההבטחות שלו שבעוד שנתיים הוא ירגע .
תסמכי עליו שהוא ימצא משהו אחר וימשיך במרוץ כדי להשקיע בו את כל כולו.

אני חושבת שכל עניין המשיכה לבחור מהעבודה מאותת לך שהוא רק סמן בשבילך לכך שהגעת לצומת בחייך ועלייך לבחון מחדש את הזוגיות שלכם , תיאום הציפיות ובעיקר להתייחס לניגודים ביניכם ועד כמה את יכולה להמשיך להכיל את השוני שלכם.

למעלה