בגידה!?עזרה!!

נו מותק,

סוף סוף הסתדרה לך הקואורדינציית עין-יד והצלחת להגיב בדיוק למי שהתכוונת
.

שילה1

New member
זהו שלא שמת לב אליי../images/Emo10.gif

כבר מזמן נקלטה ועושה שימוש באומנות השרשור...

מיטל7777

New member
הדלת לא קרובה הוא מפחד מהסביבה.

הוא דואג לילדים...ויש לו משפחה חרדית,היא כבר נהייתה כמעט חילוניה.וארתי לו לך אליה עזוב אותי הוא אמר:היא בכלל לא בסגנון של החיים שלי כבר.

נו, אז אמר -

כבר ציינת למעלה שאת לא מאמינה לאף מילה שלו, עכשיו פתאום את מסתמכת עליה בשביל להרגיע את עצמך? אנשים מוכנים לשלם מחיר יקר בשביל לממש את אהבת חייהם ואהבת חייו היא, מה לעשות, האשה האחרת - לא אני אמרתי את זה, את אמרת. תסיקי את המסקנות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
על עובדות ורגשות

מבחינת העובדות, או שלא הבנתי מה היה ומה לא היה, או שאת בעצמך לא בדיוק יודעת או לא יודעת להסביר. בכל מקרה, אין לי מה למר על העובדות, על מה היה ומה לא היה. העובדה האחת שברורה היא שהוא התחתן איתך אבל עדיין לא גמר בראש את הסיפור עם ההיא שלא רצתה אותו. בינתיים, מכל השיחות שלהם, יכול להיות שמצבו השתנה, או שלא. שוב: את העובדות אנחנו לא יודעים. אבל מבחינת היחסים, לפחות ממה שאת כתבת לא נשמע שאת בקשר חם ומלא תוכן. זה אכן נשמע, כמו שמישהו כתב, סידור נח, כפסית, משפחתית וכולי. תבדקי טוב עם עצמך למה את רוצה להיות בקשר הזה. אם זה בגלל העסק המצליח והילדים - וואללה, את בבעיה. משהו בפוסט שלך נשמע ריקני, ואם זה כך, אפשר להבין למה הוא חיפש חום ותוכן בחוץ. אני לא אומר את זה כדי להצדיק אותו, רק מציין שיש פה חוסר ברגשות מצד שניכם. טיפול זוגי כבר אמרנו?

מיטל7777

New member
אני תמיד יזמתי,כנראה לא הפסיק לחשוב עליה

שהתחתנו הוא היה בדיכאון כמעט שנה לא היה לו עבודה ואני עבדתי.אהבתי אותו ותמכתי בו.לא היה לנו עבודה והוא היה לחוץ לכסף.עזרתי לו והקרבתי דם וחיים אישיים בשביל שהעסק יצליח.הצעתי לו לצאת לבלות,התחננתי יותר נכון.הוא היה עצבני והייתי סלחנית וכו וכו..אגב היא כוסית יפה אמיתית{ושראתי את התמונות שלה בפייסבוק גיליתי שאני והיא יש לנו משהו דומה,אותו צבע עיניים,אותו שיער,אותו צבע עור,בקיצור...הוא כנראה לקח אותי כי הייתי דומה לה.

hagitoby

New member
לדעתי האהבה בינכם מתה.

כי אם זה היה משנה לך את הית כותבת איך הוא עשה לי את זה וכו'.. הוא השתנה בהתנהגות כי הוא מרגיש רע. כל הסימנים מעידים שהו בגד. אבל בגידה היא סימפטום את צריכה לבדוק למה הוא בגד בך!איפה גם את אשמה {כן בטוח שגם לך יש אשמה..} ולפני שאתם מפרקים תא משפחתי לכו לטיפול ותבררו אם יש מה להציל. בנוסף שהוא ילך לטיפול ויבדוק מה הוא לא היה בסדר. כי הוא ממש לא סגור על עצמו.אגב במשפט יש מקרים שבהם הבעל בגד בתוך הבית ומחוצו-אם עקבת וצילמת כשהוא גר בבית זה לא חוקי אם הוא בגד בך.תבררי עם עו"ד מהם זכויותיך במקרה שכזה.רק אחרי שתחליטו שזה נגמר.

seeyou

New member
הייתי בודק אם העסק המשותף הוא גם שלך

לא הייתי פוסל יעוץ מקצועי עם עו"ד על מנת להבטיח לפחות את העתיד הכלכלי שלך ושל הילדים את צריכה להבין היית "נאמנה וטובה" בגלל מה שאת רצית-צריכה העולם הוא לא הוגן ב-100% לא לעשות שום צעד פזיז יוסי

מיטל7777

New member
מחר אני אצל עו"ד

אגיד לו שאני רוצה שלום ושכל חברה תתחלק ביננו חמישים חמישים,שזה הנסיון שלו אם הוא אוהב אותי או את הכסף.

יקירה, את במצב

רגשי סוער, ולא תוקפת את הבעיה מהפוזיציה הנכונה. מתה ש-מתה. במקרה שלך, הבעיה היא לא בינך לבינו, אלא בינך לבינה. הוא רק הכלי, תרתי משמע. את מספרת כאן סיפור שבו הוא יתכן ובחר אותך בדמותה, לא התגבר עליה, והיא בחרה במישהו אחר על-פניו. לרבות הימים הוא הסתדר כלכלית, היא התגרשה בלי גרוש, היא מצמצה לו והוא נפל ברשת בלי מלח. היא תווה סביבו קן אלטרנטיבי, ואת מנסה לחלק את הרכוש חצי בחצי? לבחון את עוצמת האהבה שלו? בחייך, את בסדר?! את לא מתגרשת, ולא נעלים, ואת מפסיקה למות לאלתר. את חייה את חייך שהרווחת בעבודה קשה, מגדלת את ילדיך, ונהנית מהמצב שנוצר שבו הוא מפחד להפסיד את המכנסים. זורקת לו שאתמול יצרת קשר עם משרד חקירות בינלאומי. סתם ליתר בטחון, כדי להיות שקטה. ושנורא יקר החרא הזה, היית מעדיפה להשקיע את הכסף הזה בילדים המתוקים. וזהו. כדברי השיר - "כולם גונבים מישהו ממישהו אחר, זורקים חכה, ומקווים תמיד להיות בצד שצד"...

לא להתגרש בשום אופן למרות שיתכן

מאד שגם כשהוא נמצא בחו"ל אין לך מושג כיצד הוא מתנהג שם ואם היית יודעת לא היית מאושרת אבל עדיין גירושין זה צעד קיצוני מידי

הטיעון

מאחר והוא רוצה להישאר עם אישתו כך הבנתי היא רק צריכה להציב לו אולטימטום ואין סיבה שזה לא יעבוד והוא יתנתק מ"הידידה"

kmiki

New member
נו ו?, מה יקרה עוד שנתיים כשתבוא עוד אחת?

מה זה בכלל משנה? השאלה היא מה היא רוצה, וזה ברור שאין לה מושג. הרי הוא מתנהג אליה כמו חרא כבר שנים, והיא עוד שם. היא לא תעזוב לעולם

שילה1

New member
מיטל-לכי להתיעץ עם עורך דין,ורק אחרי השיחה,

תחליטי מה לעשות,ובעיקר-באיזו דרך.

mormor1182

New member
מאוד אינדבידואלי

כל זוג רואה בגידה באופן אחר. יש אפילו זוגות שהולכים ל חילופי זוגות ומבחינתם זה בסדר. יש זוגות שרואים בפלירטוטים ובידידות/ים משהו תקין. וכו. מה שאני מנסה לומר, שהכל תלוי מה את ובן זוגך סיכמתם ביניכם. אם עבור אחד משני הצדדים זה מרגיש לא נוח אזי י פה בעיה. הבעיה הכי גדולה היא שהוא הסתיר זאת ממך וזה פגע באמון שלך בו. כך, אני לא חושב שההגדרה משנה (בגידה או לא בגידה), מה שמשנה זה מה שאת מרגישה ואם בכלל תוכלי לאמין בו בעתיד אחרי מקרה כזה. בכל אופן, אם את כן בחורת להמשיך בקשר- חשוב לקבל החלטה זאת בלב שלם וללכת איתה עד הסוף. אם את נשארת ועדין כועסת, אזי אין סיכוי למערכת היחסים וזה רק עניין של זמן עד שתיגמר. כמובן, הכי טוב ללכת לטיפול זוגי (במידה ואתם מחליטים להמשיך). חשוב י לציין כי זאת דעתי האישית אז קחי זאת בערבון מוגבל. המון הצלחה ואושר

למעלה