בגידה כפולה

Zאר

New member
בגידה כפולה

היא נכנסה למלון בחשש, השפילה מבט בתקווה שלא תזהה אף אחד ולא להיתקל במישהו שעלול להכיר אותה. חדר 128 הוא אמר לה, תלבשי את הבגדים שהכנתי לך, אני יגיע אחר כך. החדר היה מעופש משהו וחשוך אך היא לא נתנה דעתה לדבר. עצם הריגוש לא נתן לה לתת דעתה לפרטים קטנים. בתחילה ישבה על המיטה ללא מעש והחלה לסדר את המיטה לדברים שיבואו. אח"כ החליטה להתקלח כדי לקדם את בואו בדרך יותר מושכת. במקלחת החלה לשטוף את גופה בכל נקודה ונקודה, היא לא ידעה לאן הדברים יובילו בדיוק ורצתה להיות מושלמת ככל הניתן. המים והסבון החליקו על גופה ובשוטפה את המים החליקה ונגעה בעצמה והגבירה את הריגוש שכבר היה בה עוד משעות הבוקר. "אני הולכת לעבודה" אמרה לבעלה והרגישה איך קצב פעימות ליבה קפץ כששיקרה לו. המין עם בעלה היה טוב בדרך כלל, אך המשהו הזה, החדש השונה הסעיר אותה. בעלה הנהן בבוקר טוב ונשיקה על הלחי והבושם שלו הגיע לנחיריה, תמיד אהבה את הבושם המתקתק והפשוט הזה "אדם". כעת באמבטיה צחקה לעצמה בחשבה על בעלה. ידיה ליטפו את גופה לאורך מותניה ונגעו בשדיה המוצקים והיפים. בין רגליה כבר הרגישה את הרטיבות המוכרת של לפני וערוותה הייתה נעימה למגע. ידיה החלו לעסות את הדגדגן שכמו חשב להתפרץ החוצה רק מעצם המחשבה על העומר לבוא. לבסוף החליטה לחכות לו על מנת לתת לו לעשות את העבודה כולה ולהתמסר לו. הוא היה מרשים ונראה טוב בבגדים אך מעולם לא ראתה אותו במערומיו, למעשה מלבד בעלה לא ראתה ולא הרגישה אף אחד אחר. היא החלה ללבוש את הבגדים שחיכו לה על המיטה, גרביוני תחרה לבנים, ביריות וחזיה לבנה שכמו להכעיס היתה קטנה על מידותיה וחזה חשב לצאת החוצה ולפרוץ. הלבן של הבגדים הבליט את גופה החום בצבע מוקה. והמידות הקטנות הבליטו את מידותיה המלאות. שערה החום גלש לאורך כתיפה שעה ששכבה על המיטה בפיסוק קל בחכותה לו. הידית של הדלת החלה לרדת והיא הסכלה טוב טוב ולאט החל ראשו להיכנס ולבסוף נעמד מולה.......... המשך יבוא

Zאר

New member
בגידה כפולה-המשך

הוא נעמד שם. בדיוק באותם בגדים שתיאמו מראש, חליפת איש עסקים מודרני, תיק עסקים בידיו והפיאה לראשו עמדה בניגוד להופעתו: שיער ארוך אך קשור בקוקו מאחוריו. הוא פנה אליה בשאלה: "אף אחד לא ראה אותך נכנסת?" היא הנהנה בראשה. תביני, אני איש עסקים ידוע ולא הייתי רוצה שאשתי תדע. במקום לענות היא החלה לפסק קלות את רגליה והחלה לחשוף את מקור תענוגותיה. הוא הניח את התיק על השידה וניגש אליה, לאט החל לפרום את עניבתו והניח אותה בזהירות לצד התיק, עד שנעמד עם החולצה הלבנה כאשר שני הכפתורים העליונים פתוחים ותחתוניו השחורות, שריריו נמתחים לפי נשימותיו. למרות איטיותו ואדישותו למראית עין, איברו הקשה העיד על מה שמתחולל בתוכו, אט אט החל לפסוע לעבר רגליה והחל להפשיל את הגרביונים הלבנים. רגל רגל הופשטה תוך כדי עיסוי איטי של השוק, הירך וכפות הרגליים. היא הגיבה בגניחות קצרות של הנאה כל אימת שאצבעותיו התקרבו למפשעותיה, הוא התיישב על ברכיו בין רגליה הרים קלות את ישבנה והפשיל את התחתנים הזעירות והריחם כאילו במקרה.למרות ריח האמבט שהיה באויר לא ניתן היה לטעות בניחוח המשכר שהפיץ איבר מינה והרטיבות שהיתה בתחתון החלה להטריף גם את חושיו. היא החלה להתרומם לעברו ופרמה את שאר הכפתורים שהשאיר בחולצתו והסירה את החולצה מעליו תוך כדי משיכת ציפורניה בעדינות אך גם בחוזקה על זרועותיו. הנשיקה שבאה אחר כך היתה כשל זוג נערים שלא חוו נשיקה, הלשונות התחברו בתאווה והרוק ניגר לכל עבר, חזייתה נשלפה בשניות בין ידיו וחזה החשוף נצמד אליו בהנאה, גלי החום והתשוקה זקרו את זכרותו כמו גם את פטמותיה, אט נפרד ממנה קלות והניח את גופה לשקוע למיטה, לשונו המשיכה במלאכת העינוג תוך כדי טיול מאחורי ובתוך אוזנה, החלה לרדת לאיטה לצווארה ולשדיה, הגניחות שלה החלו להתעצם כאשר נשך קלות את פטמותיה, גופו החל מתחכך באיבר מינה והוא הרגיש את רטיבותה על בטנו, ידיה דחפו את ראשו למטה להמשיך את מה שנראה לה כעונג שמעולם לא חוותה. ואכן לשונו ירדה לערוותה, בנשיקות קלות פיו פילס דרכו אל עבר הדגדגן וצריחתה הפתאומית לא נתנה מקום לספק כאשר נמצץ איבר התאווה בפיו בעדינות. "בוא אלי, אני לא יכולה יותר" לחשה לו והוא בצייתנות התרומם אליה, אך הפנה את גופה הצידה והחל לחדור אליה תוך שהוא ממשיך באצבעותיו המיומנות את מה שהלשון הפסיקה. אצבעות ידו השניה הועברו בעדינות בין ישבניה ולאורך הפס ביניהם פי הטבעת שלה היה נקי ונענה למגע ידו שריריה נחלשו והיה נדמה לה שאצבעו ממש מפרידה את ישבניה לאיטם. החדירה החלה להידמות לה כנמשכת ולא מפסיקה עד שדמיינה את הזין שלו בתוך בטנה, נרתיקה לחץ עליו מכל עבר והשילוב של החיכוך שלו בתוכה והדגדגן בתוך ידיו הביא אותה כמעט לעילפון חושים. היא הרגישה את גופה מתקרב לשיאה בדיוק כשהחל מגביר את תנועותיו, הנוזל החם שפרץ ממנו הגיח במהירות ובחוזקה שמעולם לא ידע שאצור בו, צעקותיה נמהלו בגניחותיו האצורות הוא אחז בישבנה בכוח שעה שהרגיש את הנוזל מתפרץ בגלים לתוכה. גופם נצנץ מזיעה והם נעו בקצב נשימותיהם הכבדות אט אט החלו להחזיר נשימה, והוא החל להיפרד ממנה ואיבר מינו כאילו מיאן להיפרד מתערובת המיצים שהיה שרוי בו. הוא נפנה לשכב לידה ונפל בעייפות לצידה תוך שהוא נצמד מאחוריה, זכרותו עדיין בגודלה נצמדת לישבנה ונרגעת לאיטה. "היה מהמם" הוא לוחש לה בעייפות באוזנה תוך כדי נשיקות קלות באוזנה.עיניה החלו להיעצם מאליהן והיא נמנמה לה קלות תוך כדי שאפה מריח קלות את ניחוח האפטר שייב שהשתמש. כן כמו תמיד אי אפשר הי לטעות בניחוח - אדם. מה נעשה ביום נישואין הבא שאל אותה. הפעם אני מחליטה מהן הדמויות ענתה לו. בפעם הבאה אתה אורח במלון ואני החדרנית. רק תעשה טובה ותחליף אפטר שייב לפחות ליום אחד בשנה...........

bugbuster

New member
../images/Emo42.gifשלום לך Zאר ואנא אל תשאר זר

ממש כך, עשה את שהייתך וביקוריך לתכופים, יותר, כי כבר עכשיו אינך זר.

למעלה