בגידה וסליחה

הבנת דיי נכון

זה בהחלט היה עניין של זמן עד שזה היה קורה לי .ואת מה שאמרת לגביי ההתמודדויות השונות, זה גם מה שהוא אמר. למעשה, יום אחרי שגיליתי , ישבתי עם עצמי ועשיתי חשבון נפש שגרם לי להבין טוב טוב למה הוא התנהג ככה . כמה אירוני שהתחלתי להעריך אותו והבטחתי לעצמי שלעולם לא אפגע בו , דווקא אחרי מה שהוא עשה . זו עבודה פנימית שאני צריכה לעשות עם עצמי זה לא שכל העולם הצביע על משהו ואני הייתי עיוורת זה יותר נכון מצב שהצדיק את המשפט שתמיד אני אמרתי לאחרים : גבר ראוי שיתייחסו אליו באותו הכבוד והפרגון שאישה מעוניינת בהם, אחרת הוא יחפש את זה במקום אחר

מה שמציק לי...

זה שאת לוקחת על עצמך את האשמה שהוא בגד בך/ את מצדיקה אותו. חמודה שוב, יש ה-ב-ד-ל בין לשלוח SMS בפועל במציאות בחיים האמיתיים בריאליסטיות למישהי לבין - לתהות במחשבות על מישהו אחר.!!!!!! לעולם אל תפילי על עצמך את האשמה שבגדו בך. לעולם.

אני לא היתי סולחת על בגידה ולו רק בגלל

ההרגשה שאת מרגישה כרגע, לא הייתי מסוגלת לסלוח על בגידה בעיקר בגלל שהייתי יודעת שאף פעם, וכן אני מדגישה אף פעם לא הייתי יכולה לחזור לתת אמון בבנאדם ולהיות שלמה עם הקשר. כן אפשר לשקם את הקשר אחרי בגידה, אבל אי אפשר לדעתי להתגבר על הרגשות השליליים גם אחרי זמן רב, זה תמיד איפשהו יצוף ויעלה.

מה שאת עוברת נורמלי. אבל...

אם אין בך אמון, אין עתיד בריא לקשר הזה. וכאן את כבר צריכה לחשוב על ההמשך. וכן,עברתי את זה.

למעלה