לדעתי מה שאני הייתי עושה אלה הם שני דברים:
האחד, הייתי מודיעה לבעלי היקר שהוא צריך לסגור את הפייסבוק שלו, כי אני מרגישה סוג ב', או סוג של ברירת מחדל וזה לא מגיע לי. (ככה הבנתי על הרגשתך מתוך דברייך, אם טעיתי, מתנצלת מראש).
השני, הייתי אומרת לו שכנראה משהו לא מספיק טוב בנישואין שלנו, ויש צורך בניקוי האורוות, ולכן, יש צורך ללכת ליועץ נישואין.
מהנסיון שלי, זה עוזר, בתקופה שאנחנו כזוג היינו בייעוץ, מלבד השיחות, עצם היציאה כל שבוע יחד היתה טובה. בגלל הרגשות הסוערים אחרי הפגישות לא רצינו לחזור מיד הביתה, אז פעמים רבות היינו הולכים מיד אחרי הפגישה למסעדה, או לים, או לא משנה לאן. עצם הבילוי המשותף בתוספת השיחות, עשה הבדל גדול ביחסים ביננו. אולי זה יהיה שווה גם אצלכם.
דבר נוסף, יתכן שאם תבקשי ממנו לסגור את חשבון הפייסבוק שלו, הוא יבקש זאת ממך גם. לדעתי זה ממש בסדר ו"נאה דורש נאה מקיים", אתם יכולים לחילופין, אם אתם מהמכורים, לסגור חשבון אחד ואת חשבון הפייסבוק השני לעשות משותף, כמו הרבה אנשים שאני מכירה. זה יתן לכם סוג של שיתוף ובקרה.
חשוב גם, שתחשבי לפני שאת פועלת, ותעשי בדיוק מה שאת חושבת ומרגישה.
יתכן גם מצב, שיש אצל הרבה נשים, שהן יודעות על בגידה ועוצמות עיניים מכל מני סיבות. תראי איפה את נמצאת ותפעלי בהתאם.
שוב, זו דעתי. אני למשל לא הייתי מתחילה עם בלשים ועניינים - זה ללכת לכיוון של פירוק.
לפני הכיוון הזה,לדעתי, עדיף ללכת לכיוון של תיקון. מה גם שודאי יש גם ילדים באמצע. ולפחות על פניו נראה שיש קשר כלשהו ושיחות ביניכם. אין ניכור מוחלט. וזה בסיס טוב.