בגידה או לא?

soyerj

New member
ציניות

הי, אני חדש בעניין הזה של הפורומים וכשחשפתי את הסיפור שלי בהתחלה, לא כל התגובות היו אוהדות במיוחד. אני לא אומר שהאנשים כאן ובפורומים בכלל הם אנשים רעים ולא אכפתיים, אבל לפעמים המרחק שלהם מהטראומה הפרטית מקשה עליהם להזדהות עם הכאב שלך. אני קיבלתי כל מיני תגובות, חלקן אף מאוד מעליבות וממש לא מה שרציתי לשמוע. אבל ככה זה ואין מה לעשות. אני מקווה שזה לא ירתיע אותך.

אייבורי

New member
אני אסביר לך לאט

ראשית אתם עושים סלט בין מריבות לאהבה סערה זה לא אהבה, זה סתם דרמה גרועה ואגואיזם. שנית, הסכמתם על יחסים פתוחים כביכול, כל בר דעת מבין שזה תרגיל נשי קלאסי זאת פולניות מדוברת במיטבה תעשה מה שאתה רוצה, בתקווה שאתה תגיד או תעשה אני לעולם לא ארצה שום אישה אחרת מלבדך. אז היא דווקא שיחקה את הקטע שלה באופן מושלם אתה פיספסת לקרוא בין השורות. ועכשיו אתה חושב שאם תבכה זה יעזור. בתכלס, היא מבינה שאתה לא רוצה רק אותה, היא מבינה שגם אם תחזרו, אתם תמשיכו לריב ואתה מידי פעם תנשנש אחרות. חוצמזה הייתי נחמד אליך וראיתי שאתה בוכה לכן הצעתי לך טישו. עכשיו מבחינתי שתנגב בחולצה. נעלבתי לי ודי.

chenby

New member
תזכיר לה

שבסוף גם רוס ורייצ'ל חזרו.. אחרי כל הריבים we where on a break! יקירי בגדול - שחרר. היא פגועה, היא לא רוצה לשמוע על זה כרגע, תכבד את זה. או שיום אחד היא תרצה לחזור וזה יתאים לך ואחלה או שיום אחד היא תרצה לחזור וזה לא יתאים לך ואחלה או שהיא לא תרצה לחזור ואתה תכיר בסוף מישהי אחרת ואחלה. להבא תלמד שגם אם זה לא סגור סופית, ויש מצב שתחזרו, לא לזיין בינתיים.. בעיקר אם זה עלול להתגלות.. ותזכור עוד דבר - אתה רק בן 22.. רוב הסיכויים שזה ממילא לא היה מגיע לחתונה.. אז אתה צעיר ולומד מהנסיונות שלך. וזה מה שחשוב. תן לזמן לעבור ותפנים עם עצמך שזה נגמר (מקסימום תופתע) וזה יעזור לך לצאת מזה יותר מהר..

soyerj

New member
ענק

רוס ורייצ'ל, כמה נכון! מעניין שכשהבנתי שאני עומד להתגרש, ישר חשבתי: "מה אני, רוס?"

AkraVi

New member
חן, תודה שהגבת..זה דבר ראשון

דבר שני אני כן הולך בדרך הזאת..וסתם לפרוטוקול וגם כי בא לי לפרוק את זה : אני עובר יום יום עם קושי עצום שלא להתקשר אליה ולחפש דברים רק כדי לשרוף זמן.. והאמת היא שהכי מפחיד אותי בעניין זה להגיע למצב שהיא כן תרצה אותי ולי כבר ירד ממנה... ככה אני מרגיש כי זה פספוס רציני..אני יודע שאני צעיר ולא טעמתי רבע בחיים שלי... אבל...איתה.. אני מרגיש כזאת פתיחות...שאני פשוט יודע שאני לא ימצא מישהי אחרת יותר טובה ממנה... פשוט בטוח בעיניים עצומות שרק אותה אני רוצה..כל חסרון בי ובה קיבלנו ובחודשיים האחרונים שלנו (זה כבר אחרי הבגידה והיא קיבלה את זה איכשהו) היה לי גן עדן......זה פשוט מטריף אותי..

אייבורי

New member
עוד טיפ קטן

בהרבה מיקרים, כאשר צד אחד מרגיש שהוא בגן עדן הצד השני מוצא את עצמו בגהנום [זה לא תקף לשלשה חודשים ראשוןנים של קשר] ולכן כדאי במקרים רבים, כאשר אתה מרגיש בגן עדן, לוודא שגם הצד השני נמצא שם.

במבי53

New member
אוי... אוי...../images/Emo12.gif בבקשה ממך!

בקשר למשפט - ...."שאני פשוט יודע שאני לא ימצא מישהי אחרת יותר טובה ממנה..." בחייך! כשתגדל קצת, תבין, שלסירים יש הרבה מכסים! אתה שקוע בתוך רצונך להיות איתה, כי התרגלת אליה ואתה חושב שאתה אוהב אותה. אבל במציאות - ברגע שתתגבר עליה (וזה יקרה. כי סביר להניח שהיא לא תחזור אליך) תמצא מישהי אחרת ותראה איך אתה מפתח אליה רגשות, לא פחות מאלה שהיו לך בסיפור הזה. מה לעשות? אנחנו מסוגלים להתאהב מחדש במהלך חיינו. איזה מזל. רק הזמן ילמד אותך. בסיפור הבא כבר לא תדבר ככה.

AkraVi

New member
במבי

אני וידע שרק אותה אני רוצה עכשיו...ברור שזה יעבור עם הזמן אין ספק בזה.....אבל לא שוכחים עברו כבר כמעט חודשיים ואין כזה שינוי גדול...כנראה אין לי הרבה ברירות וצריך להמשיך הלאה...בכל הדיבורים היא רק נתנה לי תקווה עם כל הרמזים הסמויים שלה שזה עוד יותר מקשה...הפסד שלה סך הכל

במבי53

New member
ככה זה בנות..

צריכות חיזוק לאגו. בסגנון "כשאת אומרת לא למה את מתכוונת..." תתעלם מה"רמזים" ותמשיך הלאה, מחוזק, בעל נסיון וחזק יותר.

czar

New member
אתן לנשים לענות על השאלה שמופנית אליהן, אבל

אענה כגבר" אני במקומה לא הייתי חוזר אליך כי אתה לא מספיק חכם וכנראה הלכת להתרברב בפניה ששכבת עם אחרת. מכיר את המשפט על הבישול בשישי ומה אוכלים בשבת?? מי שטרח וההפוך שלו, מי שלא.....יאכל אותה.

למעלה