בגידה או לא?

AkraVi

New member
בגידה או לא?

שלום לכולם, אז ככה: אני אתחיל מההתחלה, לפני כמה חודשים אני וה"חברה" שלי רבנו המון בסוף נפרדנו ואחרי כשבוע חזרתי אליה למה שנקרא "בלי מחויבות" שהסכמנו בנינו וזה אומר שאנחנו ביחד אבל לא כמו זוג רגיל..כבר תבינו.. בזמן הזה (ה"בלי מחויבות") בנוסף על כל הריבים שכבתי עם מישהי אחרת וממש יום אחרי כבר נפרדתי ממנה (היא לא ידעה על הסיפור אבל שנינו כבר הבנו שזה כנראה יהיה הסוף בנינו). מפה לשם תקופה קצרה אחרי זה הגעגועים הרגו אותנו וחזרנו (האמת שעכשיו אני יודע שהיא האחת בשבילי) ואחרי שהיא גילתה ששכבתי עם אחרת היא הבינה שזה משהו שהיא הסכימה לו באיזה מובן כי זה "בלי מחויבות"..עברו בערך חודשיים ואז הזמן אכל לה את הראש והיא החליטה לקחת פסק זמן שאחריו החליטה להיפרדבגלל הסיבה הזאת ופתאום היא מגדירה את זה כבגידה..(היא אומרת שהסכמנו שאין אחרים בסיפור, אני זוכר שלא אמרתי דבר כזה) למרות שיש פה צד שהיא צודקת באיזה שהוא מובן אבל חשבתי שעברנו את זה. בכלל היא טיפוס נורא אוהב והיא אהבה אותי כמו שאף אחת לא אהבה וכנראה שיש פה פספוס רציני בשבילינו.. אני לא יודע אם זה האגו והגאווה העצמית שלה מדברים או שירד לה ממני אחרי שזה התפוצץ.. חשוב לציין שלא התראינו שבועיים לפני הפרידה כי הייתי בצבא ובפרק זמן הזה קרה אצלה משהו. עכשיו המצב בנינו הוא שאנחנו כמו ידידים, אחרי אלף ניג'וסים ממני היא כבר לא רוצה לדבר על הנושא הזה בכלל ומבחינתה המילה האחרונה נאמרה.. היא עוררה בי צד שלא הכרתי בכלל הייתי טיפוס קר שלא אכפת לו כ"כ ועכשיו בכיתי כמו ילדה קטנה. אני יודע שאני אמור לוותר אבל אני יודע שהיא האחת!!!. כמה שאלות:מה אתם אומרים: בגידה או לא? במקומך הייתן חוזרות?

מריוס זכריה

Member
מנהל
ברור שכן... לפי תפישתה, וזה מה שקובע

לפי הבדיקה שערכתי במשרד המשפטים, אין הגדרה משפטית של "בגידה". מה שנשאר זה שכל אחד רואה בגידה לפי ראות עיניו, ואין טועה ואין צודק. היא מרגישה נבגדת, ואין שום טעם להתווכח עם זה. להגיד לה שזו לא הייתה בגידה זו גם אסטרטגיית החיזור הכי גרועה שיש. אם אתה רוצה להחזיר אותה אליך, חזר בחום, בעקביות, בסבלנות, ואז יש סיכוי טוב שזה יקרה.

AkraVi

New member
לא הכחשתי..לא על זה הוויכוח.

אני מקווה שהיא תסלח על זה ואין פה שאלה של צדק..אני רק רוצה שהיא "תגדיל ראש" ושתחשוב מה באמת חשוב..

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה רק רוצה שהיא "תגדיל ראש"?

מה אתה, המ"כ שלה, והיא טירונית מושתנת? אתה פשוט מתנשא. "לא על זה הויכוח"? זה בכלל לא מעניין על מה הויכוח. או שאתה רוצה לקרב אותה חזרה אליך, או שאתה רוצה לצאת הצודק בויכוח. תבחר מה שאתה רוצה. אבל אתה לא יכול גם להחזיר אותה וגם לצאת פופאי, כי בינינו, השתרללת, ואין מה לעשות. בקשר זוגי, גם בגילך, אין "פוס, השבוע מזיינים מהצד". אז הכרזתם, אז מה? בסדר, אם זיינת, אז זיינת, רק אל תתבכיין ותנסה גם לצאת צודק וראש גדול וגם להחזיר אותה אליך.

AkraVi

New member
דבר ראשון

אני על הגאווה שלי ויתרתי..אולי ניסחתי את עצמי באופן הכי לא טוב בשאלה..אין ספק שכן בגדתי ופגעתי בה עמוקות. אנחנו היינו זוג שחולקים את אותם חברים קרוב ל-3 שנים ולא פעם גם השפלתי את עצמי מול כולם כדי שהיא תבין מה עובר עליי. אני ממש לא מנסה להתנשא מעליה, רק קיוויתי שהיא תראה את זה מפן שונה ותבין שאני רוצה רק אותה. בנינו היא יודעת טוב מאוד ואני מסכים איתה שהיא צודקת..ויהי מה..אין ספק שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שלי לבגוד..סתם פיתוי מטומטם שנפלתי בו. מה אני צריך לעשות כדי שהיא תסלח על זה..כי איך שנראה לי היא לא תצליח להתקרב אליי עד שהסיפור הזה נשאר באחור. תודה לכל העונים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רק לחזר

אתה צריך פשוט לחזר אחריה, ומה שפחות להזכיר את הנושא. ודרך אגב, להשפיל את עצמך זה בכל מקרה דבר מיותר ורעיון גרוע. הרעין הוא לא להלחם, לא להתוכח, לא להשפיל אותה וגם לא את עצמך. לחזר בצורה הכי פשוטה, כאילו שזו פעם ראשונה.

AkraVi

New member
האמת היא ש..

אנחנו לא ממש מדברים..אין לי טעם להתקשר אליה בנושא הזה..היא לא רוצה לדבר עלינו..ואני מכבד את זה ומניח לה..קשה לי לראות אותה ולדעת שהיא כבר לא שלי..אז אני נמנע מלראות אותה בכלל..לתת לזמן לעשות את שלו..אולי זו טעות אבל זה מבלבל אותה אם זה עולה שוב..ולחזר למדתי שזו לא הדרך..היא די עקשנית בעניין ואני לא כזה מעניין אותה, לפחות זה הרושם שקיבלתי

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, אולי זה לא רעיון רע לתת זמן

בסך הכל, מנסיוני, איפה שיש קשר משמעותי הוא לא ניתק בבת אחת. סטטיסטית, רוב הסיכויים שאם לא תעשה שטויות, היא תנסה מתישהו לבדוק שוב את הקשר איתך.

I C E M A N 7

New member
תגיד

ואתה היית 'מגדיל ראש' אם היא הייתה משתרללת עם מישהו אחר? ולך תדע, בנות לא ממהרות לדווח ויודעות מצוין להסתיר. ואתה היית בצבא שבועיים ומשהו קרה אצלה... תעשה לבד את המתמטיקה

AkraVi

New member
עם איך שאני מרגיש..

הייתי חוזר אם זה היה הפוך..אין לי ספק שהיא הייתה נאמנה לי ונשארה כך..אני הראשון שלה וגם היא הראשונה שלי.. אין לי תירוץ טוב למה הלכתי ובגדתי..אולי באותו רגע של טיפשות זה היה נראה לי לא כזה נורא..ובכלל לא הרגשתי אותו דבר כמו עכשיו..אני כזה מטומטם שאני לא יסלח לעצמי לעולם על מה שעשיתי..וכ"כ הייתי רוצה לתקן את זה ולהיות איתה שוב..אולי היא לא תקבל אותי אבל תמיד אני ירצה אותה שוב.מקווה לטוב

seeyou

New member
תמיד יש להיזהר מה"אותיות הקטנות"

כמו בכול חוזה=בחיים יש "אותיות גדולות" אשר נותנות ו....כמובן..."אותיות הקטנות" שלוקחות
בנוסף,חשוב מי מחבר את ה"חוזה"-תמיד הוא ידע יותר טוב לשמור על האינטרסים של עצמו. גם ב יחסים "בלי מחויבות"- יש "כללי משחק"
יוסי .

AkraVi

New member
יוסי,

אתה ממש צודק..ההערה שלך באמת הייתה במקום...ברגע של הבגידה לא חשבתי כמו בנאדם על מה שאני עושה..אולי גם האלכוהול קצת תרם לעניין...האותיות הקטנות האלה לא צצו לי בזמן..אין ספק שאני לומד את הלקח על הבשר עכשיו

soyerj

New member
בגידה

בתור נבגד טרי, אני יכול לומר לך שהבגידה היא בעיני הנבגד. כלומר, מה שהצד הפגוע תופש כבגידה - זוהי הבגידה. ישנם נשים שיתפשו התנהגות מסוימת של בן זוגן כבגידה אפילו אם לבן הזוג זה נראה נורמלי לחלוטין (למשל, צפייה בפורנו). ישנם גברים שעבורם קשר ידידות אינטרנטי בין בת זוגם לאדם אחר הוא בגידה. יש גם מי שיבינו בגידה רק במשמעות של יחסי מין. בקיצור, כל אחד חווה בגידה קצת אחרת. בעיני, כל פעולה של מי מבני הזוג אשר חורגת מהמסגרת הזוגית ומצריכה הסתרה ורמייה היא בגידה. למשל, בעל המכור להימורים ומסתיר זאת מאשתו. במקרה שלי, וודאי שהבגידה נופלת תחת כל ההגדרות "המקובלות", כלומר יחסי מין מחוץ לנישואין, התכתבויות, מפגשים וכו'. מכל הדברים שאמרת, במיוחד מצא חן בעיני המשפט הזה: "היא עוררה בי צד שלא הכרתי בכלל הייתי טיפוס קר שלא אכפת לו כ"כ ועכשיו בכיתי כמו ילדה קטנה". אני מסוגל בהחלט להזדהות עם המשפט הזה משום שבמידה מסוימת זה מה שקרה לי. ממצב של טיפוס "קר" ולא רגשני הפכתי למסננת שכל הרגשות נשפכים ממנה ללא שליטה. דבר אחרון לסיום: על אף שאינני מרגיש שאני יכול לייעץ למישהו בעניינים של הלב, ובוודאי לא בשלב זה של חיי, בכל אופן למדתי משהו: אתה לא יכול "לשכנע" מישהו לאהוב אותך. טיעונים רציונליים בזכות היתרונות שבקשר, מתנפצים אל מול רגשות ואם חברתך נפגעה ואיבדה אמון בך, כל הטיעונים והניג'וסים לא ישנו את דעתה. בעניין זה, כמו בעניינים אחרים, המעשים חשובים מן המילים אולם עליך לקחת בחשבון כי ייתכן שלעולם היא לא תחזור.

chenby

New member
לדעתי

דווקא בשלב זה של חייך , אתה יכול הכי הרבה לתת מעצמך ומהניסיון שלך ובעיקר לתת את ההרגשה שאותו אדם במצוקה - לא לבד. שמחה שאתה פה.

AkraVi

New member
חן-לא כ"כ הבנתי

מה ניסית להגיד לי פה: "ובעיקר לתת את ההרגשה שאותו אדם במצוקה - לא לבד"

אייבורי

New member
לדעתי

ראיתם יותר מידי קטנטנות ושאר טלנובלות כשהייתם צעירים. מעשית, אין מצב שהיא תחזור. רוצה טישו ?

AkraVi

New member
יופי שאתה כזה ציני..

קטנטנות? לא ממש מתחבר לי איך אתה רואה את זה..בבקשה אם אין לך תגובה עניינית אז אל תגיב

למעלה