בגידה או לא?

jk026

New member
בגידה או לא?

אחרי שנתיים וחצי חברה שלי נפרדה ממני. המצב שלנו בחצי שנה האחרונה לא היה משהו רבנו המון, עד שזה הגיע לפיצוץ. אחרי הפרידה היינו בנתק מספר שבועות שלאחריהם ניסיתי לחזור עליה, ועשיתי כמעט הכל כדי שזה יקרה חיזרתי אחריה הצטערתי על מה שקרה, ואמרתי לה שאני אוהב אותה, נפגשנו פעם בשבוע בממוצע, היא אמרה שהיא צריכה חופש להיות לבד, ואני לא הרפיתי ממנה, אחרי חודש וחצי זה היה ממש כואב. היא המשיכה בחוסר אכפתיות ואני נשברתי, כששאלתי אם יש מישהו, אם היא כבר לא רוצה להיות בקשר שרק תגיד ואני יעזוב אותה וירפה ממנה, היא מצידה אמרה שאין לה שום קשר עם אף אחד, ושהיא צריכה זמן והיא שקועה בלימודים. עברתי שלושה חודשים של גהנום, עד שהחלטתי שזהו, נגמר לי הסוס. באותה נקודה ממש היא החליטה שהיא רוצה לחזור, ולאט לאט באמת זה מה שקרה, חזרנו להיות ביחד, וכשחשבתי שהכל מושלם, גיליתי מה היתה הסיבה, ראיתי בפלאפון שלה תמונות עם גבר אחר, שהתנצחתי מולה היא אמרה שמדובר בידיד ותו לא, ולא היה בינהם כלום, החלטתי לעשות תרגיל לאחת החברות הטובות שלה, התקשרתי ואמרתי לה שאני יודע הכל על אותו בחור, היא אישרה ואז הכל התברר, בזמן שאני בכיתי וניסתי לתקן היא השתרללה לה עם גבר אחר במשך 3 חודשים, מה שהפריע לי יותר מכל היו השקרים, היא ידעה מה עובר עליי אבל כששאלתי אותה עם יש לה מישהו אחר היא אמרה שלא והאמנתי לה. התברר לי ששבוע לפני הפרידה היא כבר התנשקה איתו, ורק אחרי שנפרדו היא חזרה אליי. להרגיש כמו תוכנית ב' כמו הפשרה זה לא מה שרציתי גם הנסיכה והמלאך שראיתי מולי התבררה כממזרתה לא קטנה שהקפידה לשקר במצח נחושה, ולנשק אותי למרות החבר שהחזיקה מהצד. עכשיו השאלה איך ממשיכים אני מנסה לסלוח לה אבל זה קשה, היא בוכה לי ואומרת שהיא אוהבת רק אותי, התשובה הדי ברורה היא לסלוח ולהבין שהיא צעירה ואני אהבה ראשונה שלה, ואולי זה רק ילך לטובתי, אבל איך אפשר להחזיר את האמון בה זה כבר יותר קשה. אני מוצא את עצמי מתקשה לסלוח לה. דעתכם..

chenby

New member
זה לא בגידה לדעתי

אבל זה אכן סימן להעיף את הבחורה. ותפסיק להתרפס אם הן גומרות איתך.. זה לא מוציא אותך גבר, זה לא מושך, וזה הופך אותך לסמרטוט. עכשיו תרפה. זו העצה שלי, אין לי משהו אחר בשבילך למרות שאולי זה לא מה שאתה רוצה לשמוע.

jk026

New member
הרפיתי כבר מזמן

אחרי שהדבר נודע לי אמרתי לה שזהו היא עשתה את הטעות הכי גדולה ששיקרה לי ובזה היא גמרה אותנו. אבל מאז כבר עבר זמן כמה חודשים לליתר דיוק, היא הגיעה אליי הביתה עם דמעות קנתה לי מתנות, המצב ממש התהפך, וכשהיא אומרת לי שהיא הבינה מה היא רוצה והיא רוצה אותי לעד. זה הזמן ללכת ?

chenby

New member
כן. זה הזמן

לאן אתה חושב מערכת היחסים הזו תוכל להגיע? כבר יש כל כך הרבה מטענים, ומשקעים, וכעס, אתה כולה בן 24, תלמד מזה מה אתה לא רוצה בזוגיות - כדי שתוכל להיות ממוקד במה אתה כן רוצה בזוגיות ותמשיך הלאה.. רוצה אותך לעד.. בסדר.. עד שיבוא עוד גבר שיסעיר אותה.. עזוב.. תסעיר אתה מישהי חדשה במקום..

jk026

New member
יבוא גבר אחר ויסעיר אותה...

תקני אותי אבל זה דבר שיכול לקרות בכל מערכת יחסים. אני דווקא מחפש תשובה לשקרים שלה, והשאלה היא למה? הרי היא כבר יוצאת עם מישהו אחר אז למה להמשיך להפגש איתי למה לשקר איפה המצפון?

chenby

New member
האם אני או מישהו פה

יכול לענות לך על השאלה הזו במקומה? כי כל אחד שיענה לך, יענה לפי הסיפור שלו ולפי הפרשנות שלו וזו לעולם לא תהיה אותה תשובה שלה.. לדעתי השאלה האמיתית היא, למה אתה צריך תשובה לשקרים שלה? לא בטוח שתקבל אותם לכן האם זה באמת צורך? שאתה צריך לקבל את התשובות האלו? אתה יכול להמשיך לחיות בלעדיהם, ולהסתפק בזה שהיא שיקרה וזה מספיק. גם אם היא תגיד לך למה היא שיקרה, לעולם לא תוכל לדעת אם זה אמת.. לכן זה לא חשוב. מה שחשוב הוא שככל שאתה מתעסק בה ובחיים שלה, אין אף אחד שמתעסק בחיים שלך. מסקנה- תתחיל להתעסק בחיים שלך ולחיות אותם במקום לנתח אותם.. תאמין לי מניסיון - החיים הם חוויה, אנחנו עוצרים אותם כשאנחנו עסוקים במחשבות.

czar

New member
בזמן שלא הייתם יחד היא לא חייבת לך שום דין

וחשבון......ואלק, מה נהיה איתך??!!

czar

New member
תתבגר מהר מהר קידי

היא לא בגדה ולא כלום וזה שבכית זאת בעיה שלך לבד עם עצמך והיא היתה בסדר גמור, היא גמרה איתך והלכה עם משהו אחר וזה בסדר וסביר וזה לא קרה יחד שהייתם יחד והיה לה מותר להשתרלל עם מי שבא לה בין אם זה מוצא חן בעינך ובין אם זה כן. אתה עוד חי בסרטים מצויירים של אהבת אמת וקשר נפשי בלה בלה וזה לא קיים בחיים. אם לא תתאפס על עצמך וגם לצד הבכי שלה תפסיד אותה לגמרי, אם לא היום אז מחר כי אתה מתנהג כמו ילדון במקום שתתנהג כמו בוגר. - הייתם יחד X זמן - יפה - נפרדה ממך בגלל כל סיבה שבעולם - מותר לה לגמרי ולגיטימי - בזמן הזה היתה חופשייה לעשות מה שבא לא ולא הייתה חייבת לך שום דין וחשבון - חזרתם - בוצע ריסט למחשב לא תקבל את זה ככה, שמע, אתם כבר בתהליך הפרידה הבא, אלו יהיו יחסים איומים מלאים מטענים שלא יחזיקו מים.

jk026

New member
כמו שאמרתי

הלוואי שהיא היתה נפרדת ממני. במקרה הזה היא אמנם נפרדה אבל כשרציתי לחזור היא השאירה אותי על אש קטנה היינו נפגשים עדין ומגיעים למצבים אינטימים. כששאלתי אותה אם יש לי מישהו אחר שתגיד כי כך יהיה לי יותר קל להתנתק ולהבין שזה נגמר אבל היא רק ביקשה זמן וקצת חופש. וזה מה שכואב השקר..

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשר בלי יושר? למה לך?

הבחורה שיקרה כמה פעמים. בפרידה איתך, היא לא סיפרה לך שיש כבר מישהו אחר. בשלושת החודשים גם אמרה לך שאין אף אחד. ואפילו כשחזרתם שיקרה לך שהוא היה רק ידיד. את כל השקרים אפשר לתרץ, אם רוצים: היא לא רצתה לפגוע בך, בלה, בלה, בלה. אני לאחת כזאת לא הייתי חוזר, גם אם אני מרגיש אליה עדיין רגשות.

לי מפריע משהו אחר..

זו לא בגידה... וגם השקר שלה לא מטריד אותי כי היא לא חייבת לך דין וחשבון, ואולי לא רצתה לפגוע בך ולכן שיקרה. אני פשוט שונא שאנשים מכניסים את חוקי ההיצע וביקוש לאלמנט האהבה... נכון שזה נפוץ... אבל אותי זה מעצבן. מתנות קונים מתוך אהבה ולא מתוך אינטרס. אז כשהיית בכיס שלה לא קיבלת מתנות ולא כלום... פתאום כשאתה לא מובן מאליו היא מרעיפה עליך תשומת לב ומתנות. לא יודע... זה נשמע יחס של פוליטיקאים, לא של אהבה. לא הייתי סומך על אחת כזו. ברגע שתהיה בכיס שלה שוב, היא תשנה שוב את היחס.

Litalxo

New member
אתה שואל אם היא בגדה?

נכון, שזה לא בסדר ששיקרה, אבל נפרדתם והיא לא היתה חייבת לך כלום. אם כבר, אתה זה שחיטט בטלפון שלה, ושעשה לה תרגיל עם החברה שלה. למה שהיא תאמין בך? בכל מקרה, נראה שאתם לא צריכים להיות ביחד..

למעלה