אוף אוף אוף אוף למה? תקראו!!!!!!!!!
הגיא פינס הדפוק הזה אני ראיתי הוא לא יודע לבטא את השם היפה שלה אומר לוסינה הראו שנה את קמילה ופליפה לא שיש לי משהו נגדם קמילה הייתה ממי וכל זה אבל רציתי לראות את לו יותר וראיתי אותה חצי שניה מאיזה ראיון ואת הקליפ סוויט ביבי אני דווקא אוהבת את השיר לא את הקליפ ולולי שלי לא יפה שם היא לא יוצאת יפה בקליפים אבל בסדרה היא פצצה וכולם יצאו שם לא יפים התאהבתי בשיר אוף מגיע יותר התייחסות לזוג השני קמילה ופליפה הם לא הכוכבים הראשים היחידים בסדרה הם יודעים אוף אוף רשעים שכמותם היה לי פשוט מזל פתאום הדלקתי טלוויזיה ואני רואה כזה את לו ופלי מתנשקים ובהתחלה חשבתי שטעיתי וזה לא הם אבל שמעתי שהוא דיבר על המורדים אז יש לנו וידיאו מקולקל שבסלון אז היה לי ממש ממש אבל ממש מזל שיש לי וידיאו בחדר של אחי ושידעתי להקליט והספקתי להקליט הכל איזה כיף והייתה שם נטליה אוררו איזה יפה היא שם יותר יפה עם שיער שחור מג´ינג´י אני אגיד לחברה שלי שחולה עליה מחר בבוקר איך היא תשמח... בקיצור היה יפה אבל חבל שלא הראו יותר מצטערת שלא אמרתי פה הייתי בשוק אבל אל תדאגו יש מחר בשבע וחצי נראה לי ובחמש וחצי בערב כך שלא תפסידו... הנה תמונה מהקליפ שהם מתנשקים...