בגות+ספורט

ronenaviv

New member
בגות+ספורט

שלום, שמי אביב רונן, אני בן 17 וחצי. בגיל 17 פתחתי עסק עצמאי כעוסק מורשה בתחום המחשבים. בגיל 17 וחודשיים התחלתי לעבוד במשרה מלאה בחברת מחשבים בתל אביב. אני עדיין תלמיד יב, וברצוני לעזוב את המסגרת האינטרניט ולעבור למסגרת האקסטרנית ולנצל את היכולות האוטודידקטיות שלי במלואם. לפי דעתי זה ביזבוז בשביל לשרוף שנה שלמה על בחינות שאני יכול לגשת אליהם ולעבור אותן בציון כובד כבר עכשיו. השאלה שלי , מה ההשלכות של הנ"ל האם העובדה שיש לי בגרות מלאה אומנם אבל במסגרת אקסטרנית תפריע למהלך קידום הקריירה? האם העובדה שלא יהיו לי 12 שנות לימוד יפגעו? כמו כן אני נבחן בקרוב למבחני הסמכה של מיקרוסופט MCSD שזה תואר מיוחד ומכובד. אשמח לשמוע דעתכם בושא - תודה! אגב, בגרות בספורט, מה האפשרויות האקסטרניות של הנושא? האם ניתן להמיר את יחידת החובה בספורט ליחידה עיונות ולאו דווקא פיזית?

אקסטרני

כל עוד יש לך בגרות, מוסדות להשכלה גבוהה לא משנה להם אם היא אקסטרנית או אינטרנית. למיטב ידיעתי הלומד במסגרת אקסטרנית אינו נדרש לסגרות בחינוך גופני. תואר של מיקרוסופט יכול בהחלט להועיל בשוק העבודה.

אקסטרני

כל עוד יש לך בגרות, מוסדות להשכלה גבוהה לא משנה להם אם היא אקסטרנית או אינטרנית. למיטב ידיעתי הלומד במסגרת אקסטרנית אינו נדרש לסגרות בחינוך גופני. תואר של מיקרוסופט יכול בהחלט להועיל בשוק העבודה.

ronenaviv

New member
המון תודה

המון תודה על התשובה, ברשותכם, שאלה נוספת. נאמר לי כי גם בבחינות בגרות אקסטרניות קיימת חובת נוכחות, האם הדבר נכון? האם אין אפשרות לגשת אל הבחינה ללא קורס חיצוני וכדומה? אשמח לקבל סיוע בנושא - תודה!

Kiru

New member
חובת נוכחות איפה?

לקורסים החיצוניים אין שום קשר למשרד החינוך. וכמובן שאפשר לגשת בלי קורס.

אקסטרני

בהחלט ניתן. כל שנדרש הוא להרשם במשרד החינוך לבחינה כנבחן חיצוני.

ronenaviv

New member
אשמח לפרטים נוספים

דיברתי ממש לפני מספר דקות עם הקו הפתוח של משרד החינוך ובו נאמר לי שאין אפשורת לגשת לבחינות מבלי חובת נוכחות. באם הנני פותח תיק אקסטרני, היכן מתקיימים הבחינות? האם ישנם הקלות דיסלקציה כבכל מקום? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים בנושא. אגב, באם אני ממשיך במערכת האינטרנית וחסרה יחידות החובה בספורט, כל שעלי הוא לפתוח תיק אקסטרני ואז הנני פטור ממנה? מהו ההליך? תודה רבה

בגרות

יתכן שישנה חובת נוכחות לקטינים, ועוד רגע אתה לא...למיטב ידיעתי בוגר אינו חייב בנוכחות.

ronenaviv

New member
חוק חינוך חובה

תם בכיתה י באם אינני טועה. תאמר לי בבקשה, איפה נבחנים בדרך כלל את מבחני הבגרות? מה המחיר הממוצע ללא קורס? אם מי צריך לדבר? תודה

בגרות

איני יודע מהי אגרת הבחינה המדויקת אבל לא מדובר בסכומים גדולים. עליך לברר במשרד החינוך במחלקה לנבחנים אקסטרניים.

למעלה