בגד ים..

Baby bubi

New member
בגד ים..

שלום דבר ראשון ובוקר טוב.. אז ככה.. אני בת 19 וירדתי המון מהמשקל שלי עכשיו אני בבגדים מידה 40-42 רציתי לדעת אם במידה הזאת אפשר ללכת עם בגד ים 2 חלקים..כאילו ביקיני.. או שזה עדיין לא הולם בחורות במידה שלי ועדיף לחכות עוד קצת? אני פשוט באמת לא יודעת איפה לשאול את זה..אז מצטערת אם זה לא המקום.. פשוט אני רואה הרבה בחורות בים שהן "שמנות" ולא מלאות.. והולכות עם ביקיני ואנשים נועצים בהן מבטים מרוב שזה לא הולם אותן.. אני יודעת שהכל תלוי בבטחון עצמי.. אבל עדיין.. אני לא רוצה ללכת בים עם ביקיני ושזה לא יהיה הולם אותי.. מה עושים? ביקיני או בגד ים שלם? תודה מראש על התגובות וסליחה אם זה לא הפורום המתאים לשאול את זה.

סקסיית

New member
אני אענה לך תשובה שלא תעזור לך

זה הכל בטעם האישי שלך... אני מכירה בחורה שבייתה במידה 50+ והלכה עם ביקיני ונראתה נפלא בעיני עצמה... ואני עצמי במידה 52 הולכת רק עם שלם כי לדעתי זה מחמיא יותר... הכל תלוי בך, במבנה הגוף שלך ובגזרה של הבגד שאת בוחרת... בהצלחה

זה תלוי...

אם תקני בגד ים ביקיני שיתאים למבחנה הגוף שלך ולא יוציא לך "צדדים" בצבעים שאת אוהבת ובכלל תאהבי איך שאת נראת בו, זה יהיה מצויין!

sivosh

New member
יש גם את הבגד ים עם הגופיה והתחתון

לדעתי גם הוא מאוד מחמיא..

DREAM111

New member
היי

אז קודם אומר לך כל הכבוד על הירידה ולגבי בגד ים. לדעתי זה מאוד תלוי איך את מרגישה. אני יכולה לומר לך שגם בתקופה שהייתי מלאונת וחתיכית לא ראיתי את עצמי בבקיני אבל כן הרגשתי נוח יותר בבגד ים שלם. היום יש פטנט מאוד נחמד שנקרא טנקיני שזה בגד ים בקיני לא בקיני. כדאי לך להיכנס עם מישהי שתהיה אובייקטיבית אמיתית ותנסי כל מידי דגמים עד שתמצאי את האחד שהכי מתאים לך בהרגשה.

sivosh

New member
זה מה שאני כתבתי, זה 2 חלקים

תחתון וגופיה שמכסה את הבטן, יש גם גופיה רגילה וגם קולר.

למעלה