בגד ים !

The Guardian17

New member
בגד ים !

היי לכם עם איזה בגד ים הכי שווה ללכת עכשיו ? אני לא מדבר על אוניל ואלו...כי זה ממש יקר...זה 300 שקל כל אחד... אני מדבר על 100-150 ככה ואני מדבר לבנים...עם גוף טוב

הממ../images/Emo42.gif

תראה, במגה ספורט (ושות') תוכל למצוא בגדי ים במחירים כאלו והאיכות לא פחות טובה אז אל תדאג. בקשר לבגד ים עצמו, אם היה לי הגוף למכנסון צמוד (דבר שאני עובד עליו כרגע
) הייתי קונה כזה (שהוא גם לא אמור לעלות הרבה) אבל כרגע לפחות אין לי את הגוף והביטחון העצמי לדבר כזה.. מה שאני מנסה להגיד זה שאם יש לך את הביטחון ואת הגוף המתאים (לא צריכים להיות להיות מר עולם
) אז אני במקומך הייתי הולך על מכנסון צמוד (משהו בסגנון בוקסר צמוד).. ואם אתה פשוט לא אוהב את זה אז יש לך את הבגדי ים הרגילים (מגיעים לברך), יש אחרי הברך שזה כבר יותר בסגנון גלישה ויש לפני הברך. יש גם כמובן תחתונים אבל לפי דעתי תחתונים צריכים להיות מתחת למכנסיים ולא יותר מיזה
שבוע טוב

אהה ועוד כמה המלצות על חנויות

בקרוקר, דיזל ולי קופר אני יודע שהבגדי ים שלהם מעל למחיר הרצוי אבל לקסטרו יש דגם אחד או שניים (אם אני לא טועה) במחיר שחיפשת .. חוצמזה תוכל למצוא בחנויות ספורט דגמים נחמדים שסובבים את המחיר שאתה מחפש (בד"כ) ובחנויות האילו זה בד"כ אוסף של כל מיני חברות וזהו נראה לי.. (זה מה שאני זוכר כרגע לפחות
)

The Guardian17

New member
אה...מישהו הגיב../images/Emo9.gif

מממ..יש לי את הגוף, אבל ללכת קצת עם בוקסר כזה קצת צמוד וזה לא הכי ניראה לי בינתיים... קניתי של ספידו אחד, ב-100 שקל והוא ממש שוה וממש איכותי. מהבוקסר אני מפחד שהוא יפול לי באמצע

The Guardian17

New member
מוזר לי אבל...

יש גזרות מיוחדות לבגד ים (לא קניתי המון זמן...) יש איזה משהו שהולך טוב עכשיו??

dark eyes

New member
אני קניתי

כבר כמה השנה... יש לי אחד של ספידו והם אחלה... אבל יש לי עכשיו תחתון של םולו ראלף לורן 250 ש"ח אבל הוא ממש יפה ומבחינת גזקה הוא טוב.. קניתי גם בוקסר כזה של נייקי טעלה לי 150 ש"ח.. כמו שהוא אמר למי שיש את הגוף אז למה לא
אבל הכי נורא זה לראות את השמנים עם הכרס או את אלה שלא מבינים שמכון כושר זה כבר לא בגדר ההמלצה הולכים ככה

LipStiK

New member
מצטרפת לבקשה...

ראיתי ת'בגדי ים של בננה, פלפל ופרי... ולא היה משהו מיוחד או יפה... רגיל מאוד
ואני לא רוצה לקנות בגד ים ב-300 שקל
אה ודרך אגב... אה ועצה קטנה: מי שכן מצאה משהו שמצא חן בעיניה בקולקציה של פלפל- אני לא ממליצה.. אני כבר 3 שנים לא קונה בגד ים של פלפל בגלל האיכות הגרועה של הבגדי ים שלהם, ותמיד רואה איך חברות שלי מסתבכות עם התפרים הנפרמים והבד המתפורר שלהם... נפלתי איתם פעם ולמדתי לקח..!
חח בכל מקרה זה המלצה בלבד..

GiRRRL

New member
אממ...

לי יש בגד ים של קדס... ומה שהכי טוב זה האיכות שלו והוא עלה רק 150 שח ((שנה שעברה)) אין לי מושג מה יש להם השנה מסכימה איתך שאצל פילפל האיכות גרועה..אבל יש להם בגדי ים די יפים.. בכל מקרה אני הכי אוהבת--> בילבונג,או-ניל וכו' (למרות שהשנה...אין מצב שאני יקנה עם המחירים שלהם :(:(:(:( **בננה בכלל לא אהבתי..(אולי זה בגלל הדוגמנית ...אהמ..) לא הייתי פה שבועיים :) חעחעחעחח.. איזה כיפפ מחר שביתה :):):):):) הולכים לים

אדוו

New member
מהה..?!

מה זה בננה?! ואיזה דוגמנית יש להם שאת לא אוהבת?! גם נראה לי אמא שלי לא תהיה מרוצה מבגד ים של 300 שקל ובאמת של בילבונג ואוניל הם הכי יפים..

LipStiK

New member
בילבונג הכי יפים...

והמכנסי גלישה של אוניל מהממים... ובננה זו חברה חדשה השנה... שדרך אגב, בעיקרון זה פלפל רק פשוט עם שם אחר (כי לא רצו שיהיה להם אותו שם שהיה להם עם הבגדי ים של פלפל.. אז הם יצאו בשתי קולקציות). והדוגמנית שלהם זאת רוני סופרסטאר

אדוו

New member
פיכ....

החזיות שלהם מכוערות של הבגדי ים... כזה גדולות.. בעע

למעלה