בגד ים

בגד ים

אני יודעת שכבר הנושא עלה אבל אני שואלת שוב פעם. פשוט אין לי לב להוציא סכום גדול על בגד ים כשאני הולכת כמה פעמים ספורות לים או לבריכה. אז קודם כל מישהי יודעת מחירים? אני מניחה שבמתאים לי נורא יקר. מישהי ניסתה להיכנס לסתם חנות ולברר אם יש בגד ים במידה גדולה. אני מתכוונת חנות ללבנים ובגדי ים, משהו פשוט כזה. אני חושבת שאכנס לחנות כזו פה על ידי, למרות שאני קצת מתפשלת. אוףףףףףף, נמאס לי מהמחירים.

תלוי בערך במידה שלך

אני מכירה באיזור חיפה חנות בשם "גליק" שיש לה מידות יחסית גדולות שווה בערך למידות 48-48 אבל יותר מזה לא ניראה לי ...והם גם בסדר במחירים. בד"כ יש בחנויות רגילות פה ושם בגד ים במידה גדולה ..אבל שוב בד"כ זה גג עד מידות 46-48 . בהצלחה !

DREAM111

New member
יש מישהי בראשון אבל המחירים

הם כמו בכל מקום בסביבות ה200-300 ש"ח. היא אמרה לי שאם יש בנות שרוצות מידות ממש גדולות לדבר איתה והיא תבדוק מה היא יכולה לעשות בנושא. תאמרי לי אם זה נשמע לך ואשמח לעזור.

אני אמשיך לחפש בינתיים באיזור שלי

ובמחיר זול יותר, ואם לא, בלית ברירה, אסע לראשון. אני אודיע לך, תודה.

Blue Rose

New member
אני מצאתי.. אבל רחוק..

באילת קניתי... וזה גם אחרי שעברתי 300 חנויות שם. מישהי פה המליצה לי על חנות במול הים, אבל אני כבר גדולה עליהם. מה שהכי מפריע לי בבגדי הים הגדולים זה ה"מבנה של החזה" תסלחו לי!!! למה חושבים שנשים שמנות אין להן חזה תואם??? מצאתי דוקא כמה וכמה בגדי ים ש"עלו" עלי... אבל המבנה של החזה בהם פשוט מצחיק. בכל אופן, בסוף מצאתי בחנות אחת שם בגד ים במידה שלי, לא מפואר, אבל מספיק טוב, ובניגוד למקום אחר (ששם ביקשו 400 ש"ח על בגד ים) פה ביקשו 200. קניתי.

למעלה