בגד ונעל לארוע

הילית111

New member
בגד ונעל לארוע

שלום לכולן יש לנו חתונה במשפחה בעוד כמה חודשים מדובר על אח של בעלי אני רוצה כמובן לקנות לי שמלה ונעל לארוע מבחינת המידות אני מידה 36 עם גוף רגיל אני כותבת את זה כי אני די סטנדרט בגוף וגם הטעם שלי הוא די בייסיק כלומר רוצה לארוע משהו יפה אבל לא חשוף מדי למשל או לא נוצץ מדי משהו יפה ומכובד.שמלה באורך של מידי עם חגורה אולי מבחינת התקציב אני מוכנה להקציב עד 300 שח לשמלה.האם אני יכולה למצוא באחת הרשתות זארה וכד שמלה באזור המחיר הזה? אשמח להמלצה איפה לחפש וגם נעלים .כמובן עם עקב... לנעל ושמלה לארוע אני מקציבה גג 600 ₪ וחשוב לי פריטים שיתאימו לי כלומר לא רק לארוע וזהו אלא גם אחר כך . האם התקציב מועט מדי?אני יודעת שעכשו יש סיילים. החתונה באפריל תודה ושבוע טוב

lollapalooza

New member
רק נעל אחת?

במצב המבצעים כרגע, את יכולה למצוא בתקציב כזה בלי בעיה, לדעתי. ואני חושבת שאולי אפילו גם אחרי. שמלה ב - 300 ש"ח גג, זה לא בלתי אפשרי בכלל.

niya

New member
סתם אנחנו גועליות

אבל גם אוהבות את השפה העברית
אני חושבת שבתקציב שלך תוכלי למצוא בגדים לא רעים בסה"כ לא ציינת מאיפה את בארץ - אני הסתובבתי ביום שישי עם גיסתי, שלפי התיאור שלך היא די במידות שלך (רזונת וחתיכונת, אחרי שלושה ילדים!) - בירושלים - מצאנו שמלה מאד יפה ומתוקה (היא חיפשה לבר-מצווה של הקטנצ'יק שלה) - בסביבות ה- 200 ש"ח. אבל זה היה בחנות פרטית. בחנויות הרשת ה"רגילות" (זארה, קסטרו וכו') - אני מניחה שיהיה לך יותר זול אבל פחות מיוחד ממליצה בחום על הפורום השכן - אפנת נשים, גם הוא בניהולה של Fun Fair - אולי יהיו להן עוד עצות

למעלה