בגדתי בבעלי

גם לך יש סוד מאילת?

איזו בגידה קטנה בבעל עם מציל שעיר, או סתם בולבול של בדואי? מה את מסתירה מהחופשה האחרונה, והאם את חושבת שבעלך ישב בבית ולא חיפש חנייה לנקניקיה גם הוא?

הנסיך.

New member
נכנסתי במקרה, עברתי על הרבה תגובות

אבל באמת שלא קראתי פה תגובה מעולה כמו שלך. בלי ציניות, בלי טיפה של התחכמות. רון.

palit

New member
תעזבי את הבעל. אין לך מה לחפש איתו

בגדת כי אין לך עניין בבעלך יותר ויש רק את הילדה המשותפת. תתגרשי ותמשיכי לזרום

sim04

New member
יצר להרס עצמי

זו תחילתה של דרך להרס חיי המשפחה,הבעל ירגיש בשלב כלשהו -קריסת חיי המשפחה תתממש,יבוא הצער ואיתו הדיכאון וכו".

poki15

New member
אני מאוכזב אבל גם מבין.. כנסי

תראי זה כואב לי לראות שיש מערכת יחסים של שקרים ובגידות.. כואב לי לראות אנשים ניפגעים.. לשקר אין רגלים בעלך ידע את זה בבוא הזמן והוא יפגע מאוד.. אלא אם כן גם הוא בגד בך.. תראי סקס זה בסך הכל סקס.. זה שהיה לך טוב זה לא אומר שעכשיו את תעזבי את בעלך שאוהב אותך באמת אוהב אותך ואת הבת הקטנה שלך שהחלטתם להביא יחד לעולם.. ילדה קטנה ותמימה.. שתגדל בלי אמא בגלל שהיא נהנתה מסקס עם גבר אחר.. הידיד שלך הזה אוהב את הסקס שלך את החיצוניות שלך.. הוא לא אוהב את מי שאת.. לא כמו בעלך.. אם את רוצה סקס טוב.. תישארי עם בעלך.. תשפרי את הסקס.. בתנוחות, במקומות בכלים בכל שעולה על דעתך.. תרגישי חופשיה.. אם את רוצה לשמור על משפחה טובה.. תתרחקי מהידיד שלך.. את עוד צעירה.. יש לך עוד שנות נישואין ארוכות עם בעלך.. ככל שתמשיכי בקשר עם הידיד זה לא יצא לך מה ראש.. את תחיי עם יסורי מצפון ואף תעזבי את משפחתך בשבילו.. את תצאערי על זה בעתיד.. אני אישית הייתי מעדיף משפחה על סקס טוב.. אני מקווה שעזרתי לך.. [email protected] זה המייל שלי.. תוכלי ליצור איתי קשר כאן.. וכל אדם שקורא הודעה זאת וצריך לדבר עם מישהו.. אני כאן בשבילכם.. אני אוהב אותכם ואני יעזור לכם בכל מה שאוכל..

למה אתה נותן לה אימייל?

אתה קולט שהיא נותנת ומקווה לקחת סיבוב על האופניים של השכונה?

poki15

New member
חס וחלילה אחי זאת לא הייתה הכוונה

נתתי את האימייל כדי לעזור לה ולכל מי שצריך עזרה.. כאילו מה? היום אתה לא יכול לעשות מעשה טוב מבלי שיסתכלו עלייך בעין מוזרה? מה ניהיה איתכם אנשים?

אני בטוח שיש מישהו שמכיר אותך כאן

אני בטוח במאה אחוז שהסיפור שלך מוכר כאן לאחד האנשים וזה יוודע לבעלך בקרוב...

הכי מצחיק יהיה

אם היא תשאיר את שם המשתמש שלה מחובר, ואת תפוז כדף הבית. ואז הבעל שיפתח את האינטרנט לתומו כדי לראות קצת פורנו בסבבה, יגלה שהפורנו האמיתי קורה מאחורי גבו.

duduzuzut

New member
יש לך ילדה את ממש זונה שפלה

תתבישי לך אין לך גבול אין לך ערכים לא חינכו אותך בבית??? ולבעלך איזנ מאפן שהוא ככה נתן לך ללכת את פשוט אישה מגעילה ומעוררת בחילה אם את לא רוצה להיות עם בעלך בנאמנות תתגרשי!!! כאילו מה את זונה או מה אין לך מוסר בשיט??? איזה שרמוטה את שאלוהים יציל אותנו מנשים כמוך אני לא מאחל את זה לאף אחד - פשוט חסרת רסן ככה מתנהגות בהמות לא נשים מזן אנושי את בושה לעם ישראל ואני מקווה שאת ערביה שלפחות זה לא יהיה מהעם שלנו

ibiza 1

New member
אחי ערביות לא עושות את זה..

לצערי הרב אותן חיכנו אוחרת .. זאת הבעייה את השרמוטות שבארץ מגדלת החברה.. הגברים בארץ נותנים לזה לקרוא .. אחד התובנות שאני מבין מהסיפור הזה שאישה צריך להחזיק קצר אחרת היא תברח לה .. תפסיק להתעניין בך או לחשוק בך והיא תברח להזדיין עם זאב אחר.. היא פשוט חייה .. לללא מוסר .. אמת מה שארמת רק בעלי חיים יכולים לעשות את זה או שבטים נידחים באפריקה..

אל תתבלבל קפוץ לצפון ותראה ערביות

ערביות עושות בפרדסים של ישובים יהודים וכן הם גם נשואות ואני שהייתי מנהלת עבודה של מספר בנות ערביות שמעתי סיפורים שהיהודיות רק חובבות

L a b a m b a

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחח duduzuzut../images/Emo6.gif

קרעת אותי ... "ואני מקווה שאת ערביה שלפחות זה לא יהיה מהעם שלנו " - צודק 100%

ibiza 1

New member
למה התחתנת איתו בכלל..

את אנוכית אגואיסטית .. איך יכולת לעשות את זה לבן אדם שהתחייבת לו.. איך יכלת לעשות את זה לבן אדם שהוא האמין בך.. ומאמין בך עד עכשיו כנראה ..שרצת למיטה עם הידיד הטוב שלך (שיכל גם לחשוב עליך במקרה הזה ולהבין שמדובר בלא סתם אישה אלא באדם קרוב מהילדות שהוא יכול להרוס לה את החיים) חשבת על סיפוק התשוקה הרגעית הבוערת הזאת למשהו מטורף שהיה חסר לך כל כך הרבה שנים.. אבל לא חשבת על הבעל שלך והכי חשוב על הילדה שלך . . ומה שעשית זה סקס זול על מנת לספק תצרכים הטיפשיים שלך .. שבעלך לא אשם בהם .. שאת טיפשה שהתחתנת בגיל 18 מבלי מספיק להינות מחיי הרווקות ולהזדיין כמה שצריך לפני שבאמת נכנסים למחויביות ומשפחה.. חשבת על עצמך ואיך אז מזדיינת עם הבחורציק.. גועל נפש ... ומה עוד את אומרת "זה היה נחמד" .. "וזה יכול לקרות שוב ".. אההה ולא לשכוח שזה היה ביוזמתך .. אז תמיד אפשר להאשים את הבעל שלא זיין כמו שצריך ואת השיגרה המזדיינת .. אבל איפה את אשמה פה .. שתגיעי למסכנה איפה .. תגיעי לבעל תסבירי לו (מקווה שהוא יבין ) ותתנצלי כמו שלא התנצל בחיים שלך .. כי עשית את אחד השגיאות הכי חמורות והכי גורליות בחיים..

yamitami

New member
יש לי שאלה...?

את חושבת שבשביל סקס שווה לפגוע בבעלך ובילדה שלך ובאמונה שלו בך הוא סמך עלייך ואת שיקרת לו יכול להיות שאת באמת מאוד נמשכת לידיד שלך והוא אלייך והייתה לשתיכם הזדמנות לפני שהתחתנת ואם תמיד נמשכת אליו למה התחתנת עם מישהו אחר תאמיני לי שהנאה של לילה אחד ממש לא שווה להרוס משפחה שיהיה לך בהצלחה....

nikisar

New member
על מה אתה מדבר

על מה אתה מדבר. כאן לא מדובר על לילה אחד, הידיד שלה "טחן" אותה כמה ימים, זה היה טיול של כמה ימים. נו מה אתה מצפה שה---בז בז ב... של הטחינה יעבור כל כך מהר........

nikisar

New member
על איזה לילה...

על איזה לילה אחד אתה מדבר. פה מדובר על טיול של כמה ימים. כמה לילות הידיד הזה "טחן" אותה, והיא לא מצליחה להשתחרר מה-- בז... בז... בז... של המקסר שטחן. אז תחשוב על זה........ :)

masha555

New member
בדיוק כמו האקסית שלי

והיא עוד בגדה בי עם מישהו שקרא לעצמו חבר שלי .. וזה לא שהסקס לא היה טוב - היה מצוין היא פשוט ה-פ-ס-י-ד-ה! וגם את תפסידי אני חלמתי את זה .. גם לבעלך זה יגיע ..

יערית 1

New member
מבינה לליבך

קשה לצאת ממעגל כזה ואת להחליט בעצמך אם את רוצה לחיות ולהנות משתי עולמות, אם את מסוגלת לכך (דבר לא קל בכלל). אז את יכולה לומר לעצמך נהנתי בטיול וזה נגמר או להרים טלפון ולהמשיך בנקודה בה הפסקתם. כל עוד בעלך לא יגלה אותכם וימשיך לתת בך אמון את תהני מהסקס שאת חווה איתו במיוחד שהסקס עם בעלך לא טוב. יש אימרה שאומרת חיה היום כי מחר נמות וגם אומרים שמים גנובים ימתקו, צרפי הכל ביחד ותביני שלדעתי תהני לך כי החיים קצרים... זו לא עיצה נבונה אך זו עצה של מישהי שמזדהה עמך.. שאולי מחפשת צידוקים בעצמה לסיטואציה דומה.

למעלה