בגדתי בבעלי

Brunetit

New member
מה הפלא?

אני חלק מהפורום הזה תקופה לא מבוטלת,ומעולם לא ראיתי נושא שהחזיק אשכול (שרשור) אחד המונה כבר 120 תגובות... (היו מקרים של נושא מסויים של גולש/ת מסוים/ת שהתפרש על פני כמה וכמה שרשורים). התגובות שקיבלה הבחורה כאן רבות מדי, ובמידה רבה חוזרות על עצמן, לכן אין זה פלא שהיא פתאום שמה לב כמה חשוב להוציא הודעה ראשית מדוייקת ומפורטת.בנוסף - לא היה ספק לרגע שהבחורה אינה מתייסרת באמת ובתמים על המעשה שעשתה.היא אינה מבקשת רחמים מאיש, אלא הגיעה לכאן להיתמך בנו. מסתבר - שהנושא שהעלתה, וגילוי הלב האמיתי שלה - גרף אחריו תגובות על תגובות, ובעיקר ביקורות,עד כדי שאחד המשיבים כינה אותה "כלבה חצופה" והמשיך במילים "אם אני הייתי בעלך הייתי נותן לך כאלה מכות שהיו יוצאים לך כל הפרפרים מהבטן ולא היו חוזרים לעולם!" (והוא אפילו לא מבין, הטיפש, ש'אם היה בעלה' - הוא היהיושב היום בבית הכלא...) לאלה שקבלו כאן על 'ההתנפלות' עליה כאשה,לעומת תגובות שהיו מגיבים אילו היתה זו הודעה של גבר: מקרים של בגידה הם די שכיחים בפורום הזה,ולהבדיל מהמקרה שלפנינו, שמרבית התגובות הכעוסות נכתבו ע"י גברים - בגידת גבר 'עוברת' יותר בקלות אצל הגברים - אך סוחטת תגובות ביקורת קשה, בעיקר - מנשים (ואני חושבת שברור גם למה...)

galitgali1

New member
הוא כבר הגזים, זה

שהגיב איך שהגיב, לא שווה התיחסות בכלל. אבל בלי קשר חשוב שתבין שעליה או להפסיק או להתגרש - בכל מקרה אנשים מביעים את הדעות שלהן זה הענין גם אני לפעמים כותבת הודעה שאני חושבת שהרבה נסחפו בתגובה שלהם אבל אני לוקחת איתי מה שצריך ולא מתיחסת לשאר.

פלטרון

New member
אפרופו סקס גרוע..

נשמע לי שלהתבכיין על סקס גרוע זה עוד סוג של תירוץ (שלה ושל בוגדים אחרים). לפעמים יש תקופת יובש.. ולפעמים הסקס גרוע. אז פותרים או זורקים. לא בוגדים ופוגעים. זה פשוט לא מפחית ממה שהיא עשתה. ונניח סקס גרוע/מחסור בסקס. אז.. ? באפשרותה לתכנן בגידה.. ובאפשרותה לדבר על זה עם בעלה, ולנסות לשפר דברים. מה היא בחרה לעשות? .. למה? .. והמסקנה ברורה. יש מלא זוגות שיש להם סקס גרוע. מה עכשיו? .. זה נותן הצדקה או עילה למשהו? לדעתי לא. כאמור- (כמעט) כל עבריין מצדיק את מעשיו, גם אם לא גאה בהם.

moti4u

New member
מכירה

המשפט-כל אחד יאכל מה בישל? אם יעלה על זה,אל תנסי להאשים אחרים אלא רק את עצמך ואם את לא יודעת לקבל אחריות,ילדונת את בחשיבה צר לי לומר זאת\

דיברתי עם בעלי

אבל לא על מה שאתם חושבים. לא, לא סיפרתי לו שבגדתי בו. דיברנו בכלליות על בגידות ועל סוגים של בגידות (בגידה פיזית ובגידה רגשית- מנטאלית). העלתי את הנושא הזה כדרך אגב במשך השיחה שניהלנו, שיחה שלא הייתה קשורה למשהו ספציפי. בין הדברים שהוא אמר, שהוא חושב שבגידה רגשית נחשבת לדעתו חמורה בהרבה מבגידה מסוג של סטוץ. אני אמרתי לו, שאם הוא יבגוד בי אי פעם, אז אני לא ארצה לדעת מזה. מה שלא יודעים- לא כואב. כמובן שאני יודעת שהוא לא יעשה זאת, מפני שאני מכירה אותו טוב מדי. הוא אדם מאוד שכול. מאוד אחראי. אני גם יודעת שהיו לו הרבה הזדמנויות לבגוד גם בי, אך הוא מעולם לא ניצל אותן, מפני שהוא איך שהוא תמיד מצליח להפעיל שיקול דעת, לפני מעשה. אין לכם מושג כמה אני מעריכה אותו על זה וגם כמה אני מקנא בו על זה.באותה שיחה אני אמרתי לו בצחוק, שאם הוא לא ישכב איתי יותר, אז אני אמצא לי מאהב. אני לא באמת מתכוונת לזה, אם זה מה שאתם חושבים. אני לא אעשה זאת שוב. אני רק רציתי שיבין שאני זקוקה ליותר אינטימיות בינינו, שכמובן לא מסתכם רק בסקס. אני רוצה יותר יחס של מישהו שאוהב וחשק. אני מבינה שזה לא קל לעבוד כל היום, ועוד בערב לבוא הביתה להעבטדה לא נגמרת כשצריך גם לטפל בילדה. אבל אני חושבת שהוא צריך להבין שאני זקוקה לו יותר ממה שהוא נותן מעצמו עכשיו. בכל אופן, הוא אמר שהוא מסכים איתי בכל מילה, ושהוא ינסה לפנות לי יותר זמן ויותר תשומת לב. האמת ששיחות מעין אלו ניהלנו גם בעבר. אבל הפעם אני רוצה שהוא יבין שאני ממש רצינית. זה נורא מצחיק. אם אנשים שמכירים היו יודעים שאני לפעמים מתחננת בפניו שישכב איתי, אז הם היו מרימים גבה. משום מה כולם בטוחים שאנחנו מאוד פעילים. לצערי, זה לא כך. בקיצור, אני מקווה שבדברים ישתנו.

ibiza 1

New member
אני אגיד לך למה בגדת בו..

בגלל שהוא אדם נאמן .. שאת יודעת שלא יבגוד .. הפסק להעריך אותו ובטח כבר לאהוב .. השיגרה הזאת היא הלקחת מובן מעליו את בעליך .. הוא שם תמיד בשבילך.. אך אני מניח שאם הוא היה מראה לך שיש לך מה להפסיד בכל הסיפור והיה מחזיק אותך קצר .. אני מאמין שהיית מתנהגת אחרת ובטח שהיית מעריכה את הבעלך.. לגבי הסקס הוא לא אשם.. תבחני את עצמך למה הוא לא נהנה לעשות איתך סקס משמע הוא לא רוצה .. הבעייה היא לא הוא .. הבעייה את תלמדי איך לזיין את הגבר שלך .. ככה שיהיה לו טעם לעוד בכל יום ובכל זמן .. אבל כשלת את במשימה .. לא הוא.. ומה גם בגדת .. ואת עוד אומרת שאת לא רוצה לדעת מזה שאם הוא בגד .. אלוהים עד כדי כך טיפשה את יכולה להיות בשביל לא להבין שבישביל יחסים בריאים אתם צריכים כנות נאמנות בין היתר .. כנראה את הוקרצת מחומר אחר.. האמת מגיע לך חיים כאלו ... את יצרת את מה שקורה בינכם אל תתני לבעל והכי חשוב ללילדה לשלם על הטעיות שלך בחיים..

lolita275

New member
ווואו

אני רואה שיש עוד הרבה כמוך לכאן ולכאן ..גם בנות גם בנים ... אולי תפסיקו כבר להתחתן בגיל לא מציאותי ותהנו מהחיים ..תבלו תשכבו המון המון המון ..(אבל מוגן ) תבחנו קשרים ..תבדקו אנשים ..תהיו חברות של הבני זוג שלכם ..לפני נישואים ..אולי אז אולי ...תהיו קצת יותר הוגנים כלפי האדם שמולכם ..מדהים איך תמיד אתם יודעים מה עשיתם נהנתם מזה ..ואז אוי אוי אוי ..אני מרגישה רע עכשיו אני מרגיש רע עכשיו ...יאללה חלאס !!!! זה למה אתם לא חיות ...קצת הפעלת שכל !!!!! בהצלחה כאן !!!

מסכימה עם לוליטה../images/Emo6.gif

זה זוועתי להתחתן בגילאים לא מציאותיים! שמתי לב שכל הבנות שמתחתנת בגיל צעיר אלו בעיקר אותן פחדניות שפלות שמזיינות את השכל על הגבר בשבילם על אהבה טהורה ונצחית,,,,,,,,פאק צאו מזה ! מה הפלא שאם בגיל 25 את כבר אמא שתבגדי ביום מן הימים?

lolita275

New member
ברור

איך ילדה בת 18 או אפילו בחורה בת 24 יכולה לנהל נישואים ..היא בעצמה ילדה ... מתחתנים כשבוגרים בנפש במנטליות ..שיש בגרות של בן אדם בוגר שאומר וואלה יש לי משהו משלי בחיים וזה הזמן לצרף מישהו אחר לחיים שלי ... מה המהירות הזאת להתחתן ..ואחר כך להגיד רע לי ....ברור ... לא שכולם אותו הדבר ...אבל מה עם לבלות קצת? מה עם להיפגע מגברים ..מלהרגיש לב שבור ..מלשבור לב של מישהו ..איך אפשר ישר להיכנס למערכת יחסים מחייבת ..ואחר כך לא להתפלא שיבוא הרגש הזה לבגוד כי הכל נחשק...זאת מישרה מלאה נישואים ...זה למה כל זוג שלישי מתגרש...וכל זוג שני בוגד....די כבר עם הפזיזות ... החיים יפים כלכך תבלו קצת ...תהנו...תשנו עם יותר מגבר אחד בחיים !!!! כלכך חבל

ibiza 1

New member
לוליטה חכמה מאוד..

אהבתי תגישה .. הבעייה שאת כבר לא עוזרת לה.. אלא פשוט שמה מלח על הפצעים .. אני מניח שהיא גם ככה במצב לא קל (מקווה לפחות שיש לה מצופן ) הגישה שלך היא מאוד נכונה והלוואי הכמה שיותר אנשים יבינו ויפנימו אותה ..

איזו צדקנות

אחרי שקראתי את התגובות.. נשמע לי כל כך הרבה צביעות וצדקנות... נו אז עשתה מה שעשתה... וכנראה התעשתה..ואין שום צורך לרוץ ולספר.. זה יהרוס את בן הזוג..ואת החיים. שיקום מישהו פה ועם יד על הלב יאמר שלא עשה או לא חשב על כך ופשוט לא יצא. אנחנו הרי בני אדם.. עם חולשות.. ואין מושלמות.ומי אמר שלהיות נאמן כל החיים זה מושלם.? הרי השחיקה הורגת.. אז בחייכם.. מישהי אחרת2 אם את אוהבת את בן זוגך.. תמשיכי לפנטז.. תנצרי את סודך בפנוכו.. ותמשיכי בחייך. ואין משפט כזה ... שאומר "לעולם לא" זה לא קיים. כי אין גרנטי מעבר לסיבוב

lolita275

New member
שירת הים היקרה

אני מאחלת לך שמישהו יבגוד בך....וככה תגיבי גם !!!!! אז אני אדע שאת לא צדקנית ולא צבועה ...ושום דבר לא מושלם ..ושום דבר לא צריך להיות נאמן ....והשחיקה הורסת במיוחד כשמתחתנים בגיל צעיר .. ואז תגידי לו ...אין משפט כזה לעולם לא ...הרי רצחתי , גנבתי , פגעתי פיזית בהורים שלי .... תגידי לי את נורמלית?!!!!!! ואת חושבת שאת בסרט ....אם היא עכשיו תשתוק החיים שלה יחזרו למסלול ....חחחח כן בטח ! לא לימדו אותך שסודות גורלהן לצאת החוצה ....תמיד!!!! עכשיו היא צריכה לחשוב על דבר אחד ...מה באמת הסיבה שהיא עשתה את זה ....ולדבר עם בעלה ...אם הוא האהבה שלה ...הוא יהיה איתה ..אם לא ..אז כנראה היתה סיבה לבגידה הזאת . בכל מקרה..אל תמהרי להגיב ככה ...

L a b a m b a

New member
גועל נפש !

יש לך בעל שאוהב אותך ושאת רשמת :"נותן בי אמון שלא יקרה בינינו כלום". יש לך ילדה בבית . את נשואה . פשוט גועל נפש !! אמן שתצטרכי יום אחד להסתכל במראה ולראות את הגועל נפש הזה ולעשות חשבון נפש . איך היית מרגישה אם הוא היה בוגד בך . את פשוט מגעילה !

טוב מה הקטע פה?

למה פתחת בלוג ועשית את כל ההפקה הזו..? טוווווב, אז את בוגדת בבעלך.. חחחח את מי זה מעניין, למה לשעמם אותנו ולחלוק. לבריאות ודי לחפירות

ת'אמת אני חושבת שכדאי לך להפסיק

זה סיכון ממש גדול לחיי הנישואים שלך אני מבינה אותך שלפעמים יש פנטזיות וחושקים בכל מיני דברים אחרים שאסורים אבל צריך לנסות ולעמוד בפיתוי וזה מה שאת צריכה לעשות אני חושבת.. תנסי אולי עם בעלך דברים חדשים בחיי המין שלך ואולי ככה תהני! ועל תיהיי עצובה על מה שעשית מה שקרה קרה עכשיו תנסי לשפר ועל תעשי זאת יותר!

קוצה1

New member
לא קשורה לכאן אבל...

תעשי טובה ותיכנסי לפורום של "ילדים להורים פרודים..." יש לך בת... תחשבי גם עלייה ולא רק על הרצונות ועל הפנטזיות שלך... אני אומרת את זה כי אני יודעת מזה לעבור כזה דבר מנקודת מבט של הילדה... תיכנסי לפורום תיקראי תישאלי ואולי תביני שם, הכי טוב מכל מקום אחר מה את צכה לעשות... יש שם אנשים מדהימים...

אני לא שופטת ולא מצדיקה את המעשה..

הטעות שלך הייתה שהתחתנת בגיל מאוד צעיר.. את רק בת 25 וכבר יש לך ילדה ואת נשואה 7 שנים!! לא הספקת לחוות כלום בחיים והרגשת פספוס וזה מה שגרם לך לבצע את הבגידה עשית טעות ואת מתחרטת עליה ומה שחשוב זה שתלמדי מהטעות הזאת ולא תחזרי עליה שנית יש לך ילדה ותחשבי עליה אני בשום פנים ואופן לא מצדיקה בגידות אני חושבת שזה הדבר הכי גרועה שאפשר לעשות לבן הזוג אבל אני מאמינה שלא סתם תשוקה נטו תוביל לבגידה.. את צעירה..ילדה..ואת נשואה כבר כמה שנים טובות וכב עכשיו את לא מאושרת עם בעלך יש לך חוסר אני מאמינה שאשה תבגוד רק עם בן הזוג לא מראה לה מספיק אהבה או הערכה זה היה חסר לך וזה מה שהוביל אותך למעשה הזה אני מאמינה שאת מתחרטת ואלכוהול זה לא תירוץ.. את רצית את זה כי היה חסר לך הריגוש ולהרגיש שוב את התשוקה שבנות גילך מרגישות ויש לך החוסר הזה כי בחרת בגיל מאוד צעיר להתמסד חבל שלא חיכית קצת.. אני באמת מקווה בשבילך שבעלך לא יגלה כי זה יפרק את הנישואין ומי שבעיקר יסבול זאת הילדה הקטנה עשית טעות אין כבר מה לעשות..את הגלגל לא ניתן להחזיר לאחור נסי כמה שפחות להתראות עם אותו "ידיד" ואל תחזרי על הטעות הזאת שנית כי סודות תמיד במוקדם או במאוחר מתגלים אני מקווה גם שלא תחווי על בשרך מה שאת עשית לבעלך

יא אללה...

קודם כל, נראה שלא רק שהשתרללת מהצד, פשוט לא יכולת שלא להתאפק ולרוץ לספר לחבר'ה - בגלל שאי אפשר לחבר'ה, הלכת לפורום. נו, מישהי שמתחתנת בגיל 18 היא בדרך כלל או דתיה, או אחת עם תחתונים מהירים כמו שאומרים. ועכשיו, נראה שאת כבר מתחילה להכין את ההצדקות למפגשים חינג'ורים נוספים עם ה"ידיד". מסכן בעלך - נשאר בבית כמו פתי לשמור על הילדה, בזמן שאת מתווזלנת לך באילת - לפחות היית מוסיפה חטא על פשע ומצרפת את החברה שהייתה אתכם למנאז'-א-טרואה. זה משהו שניתן כבר להצדיק כ"נסחפתי, אני זולה" ולא כ"בגדתי בבעלי כי התחתנתי בגיל 18 ואפילו לא הספקתי לחגוג בצבא על זרגי-נגדים". בכל אופן, כדאי שתספרי לבעלך כדי שיוכל להזמין את ה"ידיד" לדו-קרב, כמו בימים הטובים של המאה ה19, כשהגברים היו גברים, הנשים היו נשים, והזונות היו צרפתיות.

למעלה