בגדתי בבעלי

seeyou

New member
ליפני זמן מה כתבה אישה נשואה+

שמאז יש לה מאהב-כ5 שנים -גם המין עם הבעל השתפר... מה שהיא לא כתבה האם הבעל מודע למצב או מודה למאהב.

seeyou

New member
מוסר החברה מול צורך ביולוגי../images/Emo8.gif

את צודקת ....זה לא חשוב מה שנעשה חשוב איך מפרשים את זה המוסר החברתי מיחס חשיבות לבגידות לא בצורה שיוויונית....את זה אפשר לראות במהלך ההיסטוריה.... לרוב,לנשים לא היו זכויות להנות מהגוף שלהן. גם בימינו,בהרבה מאוד ארצות עדיין לא מקבלים את הגישה שלכול אדם זכויות בקשר למיניות. מה לעשות? לשנות את הצרכים הביולוגים קשה מאוד מה שאפשר לשנות את המוסר החברתי שהוא תהליך ארוך על ידי "הפרטה"
בין החלק המיני שבזוגיות לבין החלק החברתי שבו.

galitgali1

New member
ג'ולי - אם מתפלק מילא, אבל במקרה של

שלה, היא ממשיכה להפגש איתו לכן זה עבר את הגבול.

seeyou

New member
יותר מזה

אם היא תנסה להמנע ממנו או מהחבורה אז גם יתחילו שאלות.... איך? למה? היו ביחד בחו"ל והכול זרם בסדר וסתם ככה היא הופכת לו את הגב? ומה בקשר בחברה שהיתה איתם? לה אין "הרגשות" ...שאלות?

galitgali1

New member
משום מה היא חושבת שכולם טפשים

החברה שלה בטוח ידעה שמשהו קורה בטיול, כותבת ההודעה מגזימה אם היא חושבת שכולם עיוורים.

daniella1980

New member
איזה קשקוש! בדיוק אותה

תגובה הוא היה מקבל ממני. אבל בדיוק. זו הדיעה הקדומה שלך בלבד שלגברים זה יותר לגיטימי. אני נגד התירוצים העלובים האלו ואם היו כאן שרשורים כאלו של גברים בוגדים ואני הגבתי בהם, אין לי ספק שזו היתה תגובתי.

לי נראה שבעלה תכנן עם החבר את הטיול

יכול להיות שהם רצו לבדוק אם היא נאמנה לבעלה, או שבעלה רצה "לעשות טובה" לחבר הרווק שלו. על פניו לא נראה לי איך בעל מסכים שאשתו תצא לטיול כמה ימים עם חבר רווק, בלי כוונה סמויה מצדו. הסכים להשאר עם התינוקת

seeyou

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

באמת לתסריט כזה לא חשבתי... היה סרט לא מזמן על גבר זקן ועשיר ,חבר של נשיא ארה"ב,אשר כבר לא היה יכול לזיין, בנה חדר סודי עם מראה חד כוונית דרכה צפה איך אישתו עושה אהבה עם גברים אחרים.... אם אני זוכר טוב היה עם השחקן קלין איסטווד....

נומלה

New member
או אולי אחרי שנה של סקס על הפנים

הוא חשב שמגיע לצ'פר אותה קצת. לי נראה שכמו בהרבה סיפורי בגידה אחרים לבעל יש כאן תפקיד לא זניח. אנשים (נשים וגברים) לא קופצים סתם ככה למיטות של אחרים. יש סביבה שדוחפת. סקס רע או לא קיים, תחושת בדידות קשה וכו'. כאן אשה שכבר שפטו אותה ומוכנים לתלות אותה. על מה? אני רוצה לראות מה חברי הפורום הנכבדים ייעצו לגבר ששנה אין לו סקס. האם זה יהיה " יש לך מבחן קשה עליך לעמוד בו" או אולי " עזוב אותה , סקס זה חלק חשוב מהחיים"?

מקר

New member
הרסת לעצמך את הנישואין

איך יכלת לבגוד בבן זוגך? זה פשוט בילתי ניסלח! לדעתי את צריכה להציע לו להתגרש מימך בצורה מכובדת ויפה בלי מריבות. גם את תרגישי חופשיה לעשות מה שבא לך ואיך שבא ומתי שבא לך. והוא ימצא מישהי שתאהב אותו כפי שהוא, תדע להוקיר ולהעניק לו את מה שמגיע לו. למען הילדה ולמען בן אבי ילדתך-תתגרשי.

galitgali1

New member
האמת? לא רק שהוא תמים גם

את תמימה, יש את הנשים האלו שמשאירות את הבעל לבד ויוצאת לטיול או לאיזה בילוי ואני בכלל חושבת שהבעל עצמו מתכנן איזה משהו לאותו הזמן. שניכם או תמימים או שהיה לו נוח שתצאי כדי שגם הוא יבגוד. אולי הוא נראה לך לא בוגד ואחלה, אבל גם את נראית לו כזו. לעצם הענין - בלי קשר להקדמה שלי - תסיימי את הסיפור או את הנשואים, כי לא מדובר במקרה חד פעמי, את פשוט נגררת וזה יהורס לך.

לא מבינה, בגדת בבעלך את את מספרת

לכל העולם, כמה לא נהנית או כמה נהנית???
, את אוהבת את בעלך ורוצה להשאר אתו אז תעיפי את הידיד. את אוהבת את הידיד ובעלך נמאס עליך, אז תעיפי את בעלך. מה כל החצוצרות והתרועות. סוף מעשה במחשבה תחילה. לא היתה מחשבה, הסוף בלתי צפוי.

galitgali1

New member
גם לי לא נראה שבעלה

במשך שנה הסתדר בלי סקס, נראה לי משהו כאן מתוכנן מראש על ידו.

Brunetit

New member
מאיפה אתם לוקחים את השטויות האלה?

איפה ראיתן שהיא כתבה שבמשך שנה הם ללא סקס? אם תקראו היטב את הודעתה - אלה המילים בהם השתמשה: "אבל כבר יותר משנה שהסקס שלנו ממש גרוע, מאז שנולדה הבת שלנו"... יש הבדל בין 'אין סקס' לבין 'יש סקס גרוע'.

מחשבות

ביממה האחרונה אני ממש שקועה במחשבות. עד כדי כך שאני עוד מעט אתחיל לבכות. למרות שעבר כבר חודש מאז שכל זה קרה, פתאום זה היכה בי כאילו זה קרה רק אתמול. כל החודש הזה אני לא חשבתי לרגע על מה שקרה, כי הדחקתי את זה עמוק, עמוק. כמה חבר שאני לא יכולה להחזיר את הזמן לאחור. אחרת הייתי משנה את הכל. לא תארתי לעצמי שאני מסוגלת לבגידה כזאת, כי אני מנסה להיות אדם טוב ונאמן. במכתב הראשון שלי כאן אמרתי שאני ממשיכה לחשוב על הידיד שלי ועל האפשרות למקרה נוסף מאותו הסוג. אך האמת היא, שזה היה ברגע של חולשה. האמת היא שאני נורא מצטערת על מה שקרה, ותאמינו לי שלסבול בשקט לא פחות קשה מאשר לעמוד מול בעלי ולספר לו (כמובן שאני לא אעשה זאת). אני ממליצה למי שאי פעם יכלה למצב כמו שלי, לנסות כמה שיותר להתגבר על היצרים ולחשוב בהגיון (אפילו זה מאוד קשה באותם הרגעים כאשר המוח מוצף הורמונים ושום מחשבה של הגיון לא חודרת לתוכו). ההגיון אומר, שכמה שאחר כך לא נברח מן האמת, היא תמיד תהיה שם, אפילו שרק מי שבגד יודע. בקיצור, לא כל מי שבוגד הוא אדם רע. אבל זה בהחלט עושה רע לאותו אדם לאחר המעשה, ברגשות שלו ובשקט הנפשי שלו!

מאחל שתלמדי הלקח

ותהיי מודעת לחולשותיך. בעלך לא יודע לקרוא תמרורי אזהרה וזה מצריך ממך מישנה זהירות. תתרחקי מרגעי השטן. יחד עם זאת אני מקווה שהנבלה לא ילך לספר לחברה.

daniella1980

New member
אם את באמת רוצה להחזיר אמון

לנישואים שכמעט הרסת במו ידייך, הפתרון היחיד בעיני הוא ללכת ולספר לו ולהתמודד ביחד - אחרת שום מילה ממה שכתבת לא שווה למשהו בעל ערך חוץ מלנסות להחזיר לעצמך תחושה חיובית בליטוף עצמי חסר משמעות "אני מרגישה כלכך רע, אני כלכך מסכנה , למה עשיתי את זה, אל תעשו את זה".

seeyou

New member
לא כל מי שבוגד הוא אדם רע../images/Emo178.gif

בקשר לבוגד... אף אחד מהצדדים לא אוהבים את ה"בוגד"... לא בעלך אם וכאשר ידע ובטח לא הידיד(למרות שייתכן שיהיה מוכן לעוד סיבובים). רע וטוב לא קיימים בטבע אתו מונחים של פרשנות אישית לדבריםמה שטוב לאחד יתכן שזה רע לשני.... פרשנות... למרות שאת עשית אותם הדברים עם הידיד עשית גם עם בעלך... למרות זאת,לא שופטים את המעשה כמה ששופטים את הפרשנויות מסביב. את בבעיה גדולה מסיבה שהסכנה תבוא ממך-רצון להרגיש מחדש כאישה-דבר שאת לא מקבלת מבעלך... ואם היום יש לך בעיה עם נושה הסקס בטוח שהבעיה תחריף עם הגיל. אישה מתעוררת למיניות שלה גם ביל 40+ בו בזמן חלק מהגברים מתחילים להירדם...זה טבע-אין מה לעשות.

galitgali1

New member
גם סקס גרוע במשך יותר משנה

לדעתי זה אין סקס. מה זה סקס גרוע מעל שנה? אם תשאלי אותה תראי שבעצם זה אין סקס [אבל רק אם היא תרצה לומר את האמת, כי אחרי התגובות נראה לי שהיא כבר לא ממש תגיד את האמת]

למעלה