בגדתי בבעלי

את מודה ומתוודה ש..

שכבת עם הידיד...לפי ההלכה את אסורה על בעלך(תתייעצי עם רב העיר בה את מתגוררת)

mim11

New member
מה נסגר איתך ידידי...

היא מייד רצה... ולעניינינו, יש צורך בשני עדים שראו "מכחול בשפורפרת" ע"מ לגרשה. בנת?

נכון, אבל יש עניין של מסיח לפי תומו

שמאמינים לו, לכן שווה להתייעץ. אני יודע שזה לא הנדון שלנו אך שווה לבדוק את הנושא....

mim11

New member
מספרבתמימות.

עדי, אל תכעס, אבל אתה דתי, בן 19, בלי זוגיות, כותב ומייעץ לא תמיד לעניין. לך, מצא זוגיות, תתנסה, תחזור לפה עם תובנות חדשות ומנוסות. אני אומרת את זה ממקום אמיתי וללא כוונה לפגוע.

כחוקר פרטי

אשר עוסק בתחום יומם ולילה שיהיה לך ברור שבמידה ולא תעשי לזה סוף חד משמעי זה יתגלה מהר משחשבת,ולכל אותם הממהרים לאסור אותה כל עוד שבעלה לא מודע לכך הוא עושה זאת בהיתר גמור. חברים וחברות תחשבו קודם לפני כל צעד זה חוסך המון דמעות איש או אישה ביקום לא טובים ממה שיש לכם בבית זו אשליה שמתנפצת מהר מידי... המשך חיים יפים

Brunetit

New member
אסורה על בעלה

ושכחת את ההמשך: היא אסורה גם על בועלה... אם היא תלך לרב - היא תצא קרחת מכאן ומכאן...

עדי, אני מודה על תגובתך, אך...

זה לא רלוונטי לי, מפני שאני לא דתיה ואני לא מאמינה בכל עניין הרבנים ועצותיהם. אני מתוודה על זה בעילום שם, ואף אחד לעולם לא ידע מזה חוץ ממני.

seeyou

New member
לא מאמינה בכל עניין הרבנים ../images/Emo178.gif

יש לך בעיה, להם יש לא רק עצות להם יש גם כוח. אני מצטת מהעיתון של הבוקר יום ה' 2-11-2006 מעריב ידיעה שמתפרסמת בדף 16 " בית הדין הרבני הגדול קבע כי לאישה שבגדה בבעלה אין חלקברכוש ובכספי הבעל ואין להחיל עליה את "הלכת השיתוף בנכסים" הקובעת שיש לחלק את נכסי בני הזוג שווה בשווה עם הגירושים " יש לי עוד הערה קטנה... את כותבת:"ואף אחד לעולם לא ידע מזה חוץ ממני"... אני לא בטוח בזה...אומר פיתגם:"לשקר יש רגליים קצרות".... את חושבת שהחברה שלך לא הרגישה כלום? את חושבת שהגבר לא יפלוט בהזדמנות מתוך טיפשות או נקמה? סוד מהסוג הזה מחזיק לא מעמד הרבה זמן. חוץ מזה,לפי מה שכתבת,את נמשכת עליו כמו פרפר לאש.... החבורה שלכם תרגיש בשינויים...

משל הזבוב בתה

המסר העיקרי מהסיפור הוא להתנגד לטיול עם האקס. עדיף להוציא את הזבוב מהתה.

Brunetit

New member
אני מקווה שאת מודעת לכך

שזו הרפתקאה שעלולה לעלות לך ביוקר רב. עשית מה שעשית - ולמזלך לא נתפסת. הדבר הטוב ביותר שתוכלי לעשות - זה לקחת את החוויה שחווית, ולהפוך אותה לפנטזיה עם בעלך. רק היזהרי לא לפלוט שמות...

אני חוששת...

כלומר, אני פוחדת שבכל מעידה שתיהיה לי בזוגיות, אני אוכל לפנות לדרך שבסופו של דבר תזיק לי. אני לא כל כך יכולה לנתק את הקשר לחלוטין עם הידיד שלי, מפני שהוא בחברה' והוא תמיד יהיה שם. אני מאוד כועסת על עצמי על זה שאני בכלל נתתי לזה לקרות, מה שגרם לעוד יותר בעיות לאחר שזה קרה.כל מיני שאלות ותהיות פתאום הופיעו- לגבי עצמי, לגבי הזוגיות שלי ובכלל. אני אוהבת את בעלי, ואני מאמינה שאין עוד כמוהו- אוהב ומפרגן, ואבא נהדר. אבל אני גיליתי על עצמי שאני מאוד חלשת אופי ושאני נסחפת מאוד בקלות אחרי ריגושים ורגשות של הרגע. אני שומעת על כל מיני מכרים של בעלי (בעיקר הגברים שביניהם), על איך הם הולכים ובוגדים בנשים שלהם וחוזרים הביתה כאילו כלום, וזה מאוד מכעיס אותי. אבל בדיוק אז אני נזכרת שגם אני עשיתי את אותו הדבר בדיוק, אבל משום מה אני כאילו מחקתי את זה מהזיכרון ומידי פעם זה צף לי למעלה ומזכיר לי (לטובה ולרעה) שגם אני כמו אותם הגברים הבוגדים. אני לפעמים מרגישה שזו מישהי אחרת עשתה זאת, ואני רק הייתי שם באותו הרגע. כאילו שהייתי מישהי אחרת ועכשיו אני מישהי שונה (קשה להסביר זאת במילים). ואגב, לא. הידיד שלי לא יקבל אותי עם הילדה. מבחינתו זה היה שעשוע, סוג של פורקן של המתח המיני שהיה בינינו כבר זמן רב. ונכון, הינו פעם בקשר, לפני הרבה שנים, ממש לפני שהתחלתי לצאת עם בעלי. מאז גם לו היו קשרים, אבל לצערי, משהו ביניינו עדין נשאר.

אני לגמרי מבינה ..

למה את מתכוונת. אני לא נשואה ומעולם לא בגדתי באף בן זוג שהיה לי (והיו לי רק שלושה) אבל אני לגמרי מבינה למה את מתכוונת. אולי כי יש לך יכולת ביטוי טובה מאד או כי אנחנו הנשים בנויות בסופו של דבר אותו דבר וקל לנו להזדהות עם רגשות של אישה אחרת - אפילו אם מעולם לא חווינו את אותן רגשות בעצמינו. תשמעי מתוקה. את במצב מסוכן. את מרגישה מאד אשמה על מה שעשית וזו הסיבה שאת כאילו "שוכחת מזה" וזה פתאום "עולה לך" מדי פעם..זה נקרא הדחקה. והסיבה במקרה שלך היא אשמה. אשמה שכנראה מכרסמת בך. אני אציע לך 2 אופציות. הראשונה לא תישמע לך רצינית למרבה הפלא אף אחד לא הציע לך את זה לפני.. 1. תתוודי ! קחי עשרים שקל, רדי למכולת, קני לך 2 ביצים ו ת ת ו ו ד י . ספרי לבעלך הכל. נכון זה נראה דימיוני? מסכימה איתך. לא בטוחה שאפילו אני הייתי עושה את זה אם הייתי במצבך אבל בתור מישהי מהצד שקל לה להיות "זינה" - תתוודי. את תרגישי נקייה ותוכלי להתמודד עם מה שיבוא בעקבות זה. 2. תפסיקי עם השטויות ותגדילי ראש. אין "לא יכולה להפסיק לחשוב על מה שהיה.. פוחדת שלא אשלוט בעצמי.. " זה בולשיט מאמי. מה שקורה זה שנכנסת למקום שאני מאמינה שהמון אנשים נשואים נכנסים אליו במוקדם או במאוחר. "השיגרה". וכאן האהבה והנאמנות והחוזק והמשמעת העצמית של האדם נמדדת. ואת נכשלת. אז אל תמשיכי להיות אגואיסטית ולהמשיך לפגוע בבעלך. כי עצם הפנטזיות שלך על הבחור הזה ועצם זה שאת לא חושבת "שתהיי מסוגלת לשלוט בעצמך לידו" - זו כבר פגיעה בזכות עצמה. הוא נפגע והוא אפילו לא יודע. תקחי אחריות על ההחלטות שלך ועל החרמנות שלך יקירתי. את מעל גיל 15 נכון? אז את בהחלט מסוגלת להשתלט על משיכה גופנית למישהו אחר. נכון פתאום האופציה הראשונה נראית יותר ידידותית למשתמש?? בהצלחה! :)

ורוניקה היקרה...

אני יודעת ומודעת, רק לפעמים שוכחת, שמה שעשעיתי זה לפגוע בבעלי, רק שהוא לא יודע מזה. הוא האדם האחרון שאני רוצה לפגוע בו. ונכון, הייתי אגואיסטית מאוד. אני עדיין ממשיכה להיות אגואיסטית רק על זה שאני חושבת על הבחור, מה שמבחינתי גרוע, לא פחות מהבגידה עצמה. אני יותר ויותר מבינה שאני חייבת לנתק איתו קשר, אפילו שידעתי זאת ברגע ששכבנו בפעם הראשונה. ידעתי שלא נוכל להמשיך להיות רק ידידים ברגע שהמחסום יפרץ (למרות שהידיד שלי אמר לי באותו הרגע כשהעלתי לפניו את הטענה הזאת, שזה לא נכון, שאני מכירה אותו טוב ולא יקרה מצב כזה שהידידות שלנו תפגע. מה שגברים מסוגלים להגיד, רק בשביל להכניס בחורה למיטה...הא?). אני צריכה פחות לחשוב על כל העניין, ואז אני גם אוכל יותר להתרכז במשפחה הקטנה שלי. לשכוח מכל מה שקרה, ולא לפגוע ולבגוד בבעלי אף לא עוד דקה נוספת. אני חייבת לומר שזה יהיה לי קשה, אבל איך אמרת... האדם נמדד בחוזק רצונו. נכון? ולא. אני לא מתכוונת להתוודות בפניו לעולם. אני פגעתי בו מספיק מבלי שידע, אז אני לא רוצה לפגוע בו יותר, בזה שידע. שלא לדבר על כך שהוא לא ירצה בי יותר אחרי מה שעשיתי. הוא לא יסלח לי לעולם. הוא אדם כזה. הוא אדם טוב, אבל ברגע שפוגעים בו ככה, הוא לא סולח. לכן אני אבלע את הסוד שלי עמוק בבטן, ואמשיך לחיות כך, כאילו הכל בסדר.

seeyou

New member
מה שגברים מסוגלים להגיד../images/Emo6.gif -תזכורת

" יצאנ ו לאיזה פאב, שתיתי שם ואז אמרתי לו שאני ממש מרגישה כמו לפני כמה שנים כשעוד הייתי רווקה. זה הוביל אותי לומר לו גם שאם הייתי במצב אחר, הייתי עולה איתו עכשיו לחדר ו... "

seeyou היקר

אני לרגע לא מפחיתה מן האשמה שלי בבגידה. אבל כשסיפרתי את הסיפור קיצרתי בכל מיני דברים שנאמרו שהובילו אותי לומר את הציתות שכתבת לעיל. אני לא הייתי מגיעה לומר לו שהייתי עולה איתו לחדר, אם לפני זה הוא לא היה מביא לי רמזים ואמירות שהובילו אותי לומר זאת. הרי אמרתי את זה ללא חשש שהוא ידחה אותי, מפני שידעתי שזה מה שגם הוא היה רוצה. עוד לפני הטיול נאמרו ונעשו כל מיני דברים מצידו, שמצידי אני דחיתי אותו ואותם (את דבריו ומעשיו). לכן, כשאני אומרת שגברים יודעים בדיוק מה להגיד, אני יודעת מה אני אומרת. וכמו שאמרתי, אני לרגע לא מכחישה שאני זאת שאשמה פה בכל הסיפור, מפני שהוא בחור רווק, ילד בנפשו, ללא מחוייבויות ושכל העולם פרוס על כף ידו. אני לעומתו, יש לי משפחה ואני אשמה הרבה יותר ממנו בסיפור.

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-הנעשה לא ניתן לתקן...

אני מבין את הרגשתך מה שצריך להדאיג אותך זה הרצון הטבעי-במשיכה המינית וחוסר משיגה מינית עם הבעל(או שיגרה מינית)... כאן זה המילכוד של רוב הנשים . הלב שלך פונה לכוון המשפחה אך הגוף שלך פונה לכוון ההפוך... אני מבין שרק את יכולה להחליט ולא פורום כזה או אחר או אפילו יועץ נשואים...הוא לא יכול להרגיש את הפרפרים בבטן שלך. בהצלחה

מה בנות עושים בשביל סקס לאן הגענו..

אם כל הכבוד לפנטזיות המיניות שלך זה לא מצדיק בגידה בבעל אוהב ומסור. וההוכחה לכך ששמר על ביתך בזמן שאת חוגגת עם הידיד שלך.

אני לא רוצה להיכנס להכללות

אבל מותק, התחתנת בגיל 18, הרבה לפני שמיצית את חיי הרווקות והחופש שלך וככל הנראה גם לפני שסיימת לחפש את עצמך ולבנות את עצמך. ולא כי את דתיה או חרדית שלא ראתה גבר אחר לא לפני ולא אחרי החתונה. למה עשית לעצמך את זה? את מתפלאת שכל טיפה של "חופש" או יותר נכון ריחוק מהשגרה של המשפחה נוצצים לך כמו זהב ואת לא יכולה לעמוד בפני זה? לדעתי, עשית טעות. ואני לא רואה הרבה עתיד לנישואים שהתחילו בצורה כזאת כי החיים עוד יזמנו לך הרבה מאוד פיתויים ומי שחיה בתחושה של החמצה ו"סגרה" את עצמה בנישואים כשהיא עדיין ילדה לא מנוסה וכל פיתוי וסקס עם אחר מסעיר אותה עד כדי כך... זה רק עניין של זמן.

למעלה