בגדי תינוקות

אפשר לקבל דרך התקשרות

לחברה שממנה את מזמינה?
אני רוצה לעשות הזמנה מקרטרס ולמיטב הבנתי זו שהשתמתי בה בעבר כבר לא עושה משלוחים.

kookadoo

New member
הפנתי את הנסיכה

בטח הזמנת דרך H&B והיא באמת כבר לא עושה משלוחים, אבל היא הפנתה לחברה אחרת שהפרטים שלה מופיעים באתרים שצירפתי. למרות חששותיי, הזמנתי לפני כחודש דרך החברה החדשה (משלוח דרך הים, זול יותר אבל אורך זמן). בינתיים אני מקבלת עדכונים מפורטים לגבי מצב המשלוח.

בגדי מעבר/חורף לגדולים יותר

אני מחפשת סווטשרטים לחורף ופיגמות לעכשיו ולחורף.
יש הצעות נוספות למה שכתוב כאן למעלה (גיל שנתיים)?
תודה.

פיג׳מות לחורף זה לגמרי קרטרס...

חולה על הפיג׳מות שלהם!!!
במיוחד אלה עם הריצ׳רץ׳ מלמעלה עד למטה, ועשויות פליס נעים ומחמם.... הזמנתי עכשיו לקטנטנים ולגדול יש לי משנה שעברה.

kookadoo

New member
תשובות

לפני שבועיים עניתי למישהי במסר לגבי קניות בחו"ל, אז נראה לי שאפרט לך כאן כדי שאוכל להפנות בעתיד:
קודם כל, הנה לינק לדף הפיג'מות באתר של קרטרס
http://www.carters.com/pj-shop/carters-pajamas,default,sc.html
והנה לינק לדוג' לפיג'מות פליז סגורות לבנות בנות 4, בהן מופיעים המחירים (11 דולר):
http://www.carters.com/carters/carters-toddler-girl-1-piece-pjs,default,sc.html
אני מצאתי פיג'מות פליז במחירים נמוכים יותר אבל לא בתחילת החורף, כמובן (אני קונה חודשים - שנה ויותר קדימה). צריך לעקוב אחר הקטגוריה clearance ולראות מה נמצא שם.

לגבי אופן ההזמנה: את עוברת על כל המוצרים שמעניינים אותך ומסמנת "הכנס לסל" (cart) על מה שנראה לך. בסוף את נכנסת שוב לעגלת הקניות (לרוב כתוב בצד באתר כמה מוצרים יש לך בסל, ודרך שם את נכנסת לרשימה), מחליטה סופית מה כן ומה לא (אפשר להוריד ולהוסיף כמויות בשלב הזה), ואז כותבת שאת רוצה להמשיך, עוברת אוטומטית לכתיבת פרטים אישיים - שם, כתובת וכו' ומשם עוברת להמשך תשלום.
בעיקרון אמורים לכתוב את פרטי האשראי, אבל אם את לא מעוניינת את יכולה לפתוח חשבון ב-paypal. זה אתר מאובטח שבו את כותבת את הפרטים שלך ופרטי האשראי וברוב המקרים את יכולה לקנות בחו"ל באמצעותו (כלומר, שואלים אותך אם את רוצה לשלם באמצעות כרטיס אשראי או פייפל, אם את כותבת פייפל את מועברת לאתר פייפל ובו את כותבת עבור איזו חנות את רוצה לשלם וכמה). זה אתר ידוע ומוכר, והוא גם נותן ביטוח למקרה בו המוצר לא הגיע אליך. ככה את יכולה להיות בטוחה ששילמת במקום בטוח ולא בחנות קיקיונית. לבעלי יש חשבון כזה. לפעמים אנחנו משתמשים בו ולפעמים לא.
המשלוח לארה"ב לא אמור להיות יקר, ולארץ זה תלוי במשקל של המוצרים שאת מזמינה. הבנתי שקרטרס כן שולחים לארץ אבל אז המחיר של כל המוצרים עובר לשקלים וגבוה יותר אז זה לא משתלם ועדיף ללוח דרך חברה שנותנת כתובת בארה"ב ושולחת לארץ (אפשר למצוא בלינקים שצירפתי לנסיכה למעלה).
למיטב זכרוני יש לך ילדים בחו"ל, אז זה יחסוך לך את עניין המשלוח וזה מאד משמעותי (מאז שהילדים נולדו אחד החלומות שלי הוא משפחה בארה"ב :))))
בהצלחה, ואם יש לך שאלות, אני כאן :)

MamaHen

New member
יעלולה, קרטרס מוכרים גם באתר-WALMART, JCPENNY

ועוד רשתות אמריקאיות, לפעמים שם יותר זול מאשר באתר של קרטרס.
תבדקי.

תודה רבה קוקדו על ההסבר המפורט + שאלה.

לגבי המידות בקרטרס. הילדים בני חודשיים, האם כדאי להזמין ביגוד ארוך מידה של עד 6 חודשים ועד שנה קצרים?

זה תלוי במשקל ומבנה הגוף של הילדים

אצלי למשל הילדים קטנים יחסית ובאחוזונים הנמוכים. בגיל חודשיים לבשו ניו בורן ועכשיו בני שמונה חודשים ולובשים מידת 3 חודשים... הגזרות שלהם גם צרות יחסית שזה מעולה לתינוקות קטנים מהממוצע וכמובן מתאים גם לתינוקות רגילים. (לעומת זאת, רוב הבגדים בארץ פשוט לא מתאימים להם בטח לא בגילאים הצעירים שאי אפשר לשחק עם המידות).
שימי לב שיש טבלת מידות שבה כתוב כל מידה לאיזה משקל וגובה היא מתאימה. זה מעולה ויוכל לעזור לך בקלות לדעת איזו מידה תתאים לך.

kookadoo

New member
רק טוב צודקת. זה תלוי בילדים

אצלי הילדים באחוזונים גבוהים מאד, ולכן כבר לפני שנה קניתי להם לקיץ הנוכחי בגדים במידות שנה וחצי ושנתיים (ואם לא היה את מה שרציתי במידות הנכונות התפשרתי על שנה). בדיעבד, הם חגגו שנה במאי והיום הם לובשים בגדים לגיל שנה - שנתיים. חלק רפוי יותר וחלק צמוד יותר, אבל ההבדלים לא כאלה גדולים, כך שמקסימום כשמתחילים את העונה חורשים על הבגדים הקטנים יותר ואח"כ על הגדולים יותר.

אם הילדים שלך ממוצעים, באמת הייתי קונה להם לחורף 3-6 ולקיץ שנה. כאמור, הילדים שלי באחוזונים גבוהים. הבת שלי בת שנה וחצי עדיין לובשת שמלות של קרטרס לגיל שנה, לעומת זאת לבן הבגדים לגיל שנה וחצי כבר בדיוק עליו, ככה שהמידות שלהם די מדויקות.

רואה שקוקדו כבר ענתה נהדר

אוסיף רק קצת:
הפיג׳מות הן בסדר גודל של 10 דולר פלוס מינוס. שימי לב אם את קונה דגם מפליז או מכותנה. (שנה שעברה רציתי רק פליז והזמנתי בטעות כמה כותנה כי כל כך התלהבתי מהדגמים ולא שמתי לב. זה היה קצת מבעס...).
הכי שווים הם אלה שנסגרים ברוכסן (zip up) אבל יש גם עם תיקתקים (snap up).

מעבר לכך שהדגמים מהממים האיכות מעולה. אני מכבסת בכביסה עדינה וזה נראה כמו חדש למרות אינספור שימושים.
וזה מחמם ונעים וכיפי לילדים.

לגבי הזמנה בשקלים, ממש לא כדאי. לא לציין שאת מזמינה לארץ אלא כדאי לעשות הזמנה כאילו את מזמינה לארה״ב ואז לשלוח לכתובת של חברים/משפחה שם. יש תשלום סטנדרטי של 6 דולר עבור המשלוח לא משנה מה גודל ההזמנה.
ואז תאמרי למשפחה שיארזו לך את זה בחבילה כמה שיותר קטנה (שיגלגלו את הפריטים במרום לקפל. גם חוסך מקום וגם שומר מקימוטים...) כי התשלום בדואר הפונקציה גם של משקל אבל גם נפח. ושירשמו בטופס של הדואר שהעלות היא עד 75 דולר כי מעבר לכך משלמים מכס ועד סכום זה יש פטור.
אני מכוונת אותך ישירות למשלוח דרך המשפחה כי למיטב זכרוני יש לך משפחה שם.
למי שאין יש חברות כמו h&b שעושות משלוח בתוספת עמלה.
והכי שווה: אם מישהו שאת מכירה מגיע לארץ ויכול להביא איתו...

תגידי לי מתי הנסיעה הבאה שלך ואשמח לעשות את המשלוח דרכך!

מיימיי5

New member
זו הסיבה שלא נוסעת אליהם. אגב,

עכשיו חברה אמרה לי שנכון שב"שלבים" לוקחים רק מזומן, אבל בנס ציונה היא קנתה שנה שעברה באשראי. תבדקי את זה.

למעלה