בגדי תינוקות

בגדי תינוקות

נמאס, פשוט נמאס מהרשתות הגדולות. מחירים מופרזים על איכות בגדים לא משהו בכלל...
יש הצעות היכן לקנות בגדים יפים לתינוקות באיכות (שיחזיק בכל זאת כמה כביסות) ובמחיר סביר?
באזור המרכז...

אנחנו גילינו את בייביז

ברח' נגבה ברמת גן, ונדמה לי שיש גם בכפר סבא (אולי בעוד מקומות). הבגדים בדרך כלל של אביגדור, והם באיכות סבירה (לא פחות מפוקס וחבריו). ממילא קונים בגילים האלה לעונה אחת.

יש להם עכשיו מבצע כל פריט ב- 10 שקלים.

יש כמובן גם את ההאנגרים, אבל אני אישית פחות מסתדרת שם ופחות אוהבת את האיכות.

למיננה יש דברים חמודים והם איכותיים

h&m מעולים ומדהימימים
ויש כל מיני קטנים אחרים. כנסי למרמלדה מרקט ותחפשי בגדי ילדים. יש שם מלא בחורות שמוכרות בגדים home made מקסימים.
תתחדשו

מה? היא אמרה מחיר סביר...

וב h&m לא יקר כלכך... פעם אחרונה שהייתי שם היה מבצע 2+1 על בגדי גוף לחורף. יצא 20 ש"ח לבגד גוף. כזה נורא?
יש את ההאנגרים אבל זה בגדים לגן ולא נראה לי שזה מה שהיא מחפשת...

סליחה אבל...

20 ש"ח לבגד גוף הוא מחיר רגיל ולא מבצע ובטח שלא הנחה, זאת הבעיה העיקרית עם הרשתות, מציגים לנו פריטים במבצע במחירים רגילים לגמרי בחנויות אחרות ולא פחות איכותיות. לפעמים אפילו אותו מותג...

ונדי10

New member
חנות העודפים של שילב באיירפורט סיטי

יש שם בגדים במחירים מצחיקים - 10 שקלים לפריט למיטב זכרוני לכל הגילאים, בחול המועד סוכות הגעתי לשם במקרה והיתה שם כמות מטורפת של אנשים שפשוט מילאו עגלות סופר בבגדים - בחיים לא ראיתי דבר כזה! (כמובן שברחתי) אבללל היה להם שם מבחר עצום, רק צריך סבלנות לפשפש בין הדברים ולמצוא את מה שנראה לך.
חוץ מזה בדרום תל אביב ברח' כפר גלעדי למשל - יש הרבה חנויות סיטונאים שמוכרים גם ליחידים - אמא שלי עושה לי שם קניה כל כמה שבועות בעיקר של חליפות גן וכאלה לילדים - בסביבות ה30 שקל לחליפה והם מחזיקים לא רע בכביסה.
רח' חובבי ציון בפתח תקווה - חנות שנקראת פיצפונים אם אני לא טועה - מחזיקה עודפי מותגים מחו"ל - במחירים מעולים וכמובן שהאיכות מצויינת.
אם בא לך להרחיק קצת - בביל"ו סנטר יש חנות עודפים של מישמיש וחנות מפעל של כותי ובשניהם אני קונה בגדים במחירים מצויינים - מחזיקים מעולה בכביסות.
קניות נעימות!

רק הערה על פצפונים וה"איכות" שלהם

בעל החנות מזעזע.

לפני כחצי שנה אחרי שקניתי שם המון המון בגדי גוף של קרטרס פתאום קיבלתי חבילה מעורבבת של בגדי גוף ללא לוגו ובמידות משונות מהמידה שמצויינת על הבגד גוף.

הבנתי לאחר מכן שזה זיוף של קרטרס, כשהגעתי אליו יום אחרי הקניה וביקשתי את הכסף חזרה הוא התנהג ב"עבריינות", סירב להביא לי ואמר לי שאני יכולה לקפוץ לו.

מאז הבטחתי לעצמי שאני לא קונה שם!
סה"כ ביקשתי שיחזיר לי 60 ש"ח עבור בגדי הגוף שלא היו של קרטרס (ואני בכלל לא צריכה סיבה לפי החוק) או שיביא לי בגדי גוף עם לוגו אחרים!

אז רק שתדעו...
פצפונים- בעל בית מעפן.

ונדי10

New member
וואו מצטערת לשמוע, התנהגות מבאסת.

מאז שעזבנו את פתח תקווה אני כמובן כבר לא מגיעה לשם, אבל דווקא לי היתה חוויה די טובה שם. מה שכן, הקפדתי תמיד לקנות בתפזורת ולאסוף את הפריטים שנראים לי ולא בחבילות הסגורות - כי אכן חנויות מסוג זה "נופלות" למקומות האלה...

immeira

New member
יש את פיני בשוק בצלאל פינת טשרניחובסקי

יש לו הרבה מאד מותגי בסיס - לא קארטרס למיניהם אבל טדי בר ודורטקס ועוד חברות קטנות וטובות שמעולים ליום יום וגם לא כואב הלב אם הם מתלכלכים.
וגם חנות מפעל של AVG (אביגדור ?) ברחוב לילינבלום , בגדי בסיס טובים, קניתי לבן חולצות ששימשו אותי נאמנה כל החורך והתכבסו נהדר (התווית מאחורה מבד של החולצה ולא הפלסטיק המגרד זה כבר אומר משהו).
בשתי החנויות הללו פריטים בעלות של 15 שח.

kookadoo

New member
אני ממליצה על קניות בסוף עונה /מחו"ל באינטרנט

אנחנו מזמינים מידי פעם, כשיש מבצעים שווים, בקרטרס ושולחים דרך חברה ששולחת מארה"ב לישראל (את מקבלת כתובת אמריקאית וממנה שולחים לך).

יש ימים ספציפיים שידועים כימים זולים במיוחד כמו הבלק פריידי (היום הרשמי הראשון של עונת הקניות לפני חג המולד), יש מבצעים שאפשר לעקוב אחריהם באמצעות בלוגים שונים (יש גם בלוגים ייחודיים לקופונים) או הרשמה לאתר. כשיש יום / מבצע כזה אנחנו קונים לעונה הבאה בגדי קיץ וחורף, וככה אנחנו משיגים פריטים יפייפיים, איכותיים מאד וזולים.

כמובן שלא כל מה שאנחנו קונים מגיע מחו"ל. השאר מגיע ממכירות סוף עונה בחנויות שונות. אני מעדיפה לא לקנות ברשתות. יש חנויות עם בגדים מקסימים כמו מותק, מיננה וכו' שיקרות בעונה אבל בסוף העונה המחירים סבירים ביותר. הבעיה היחידה, מבחינתי, היא שבחנויות האלה יש מבחר אדיר לבנות והבנים מקופחים כמעט לחלוטין).

בנוסף, קיבלתי בגדים יד שניה מבנות בפורום וגם זה מקל (ומאפשר לי לבחור את הבגדים שאני באמת רוצה לקנות). מומלץ לעקוב אחרי שוקחתן והשוק למכירה בפורום.

אחרי כל זה, מה שחסר אנחנו קונים ב"עמק העודפים" ברח' שלבים ת"א.

MamaHen

New member
גם ממליצה על קניות מרוכזות בארה"ב לעונה שלמה

ומשלוח לארץ.

אני לא יודעת אם החנות עוד קיימת, אבל עמק עודפים הייתה בהחלט אופצייה טובה.

גם אנחנו מעדיפים להזמין דרך האינטרנט לפעמים יש מבצעים של משלוח חינם, וגם אם המשלוח לא חינם, ברוב המקרים המבצעים שם זולים משמעותית מקנייה ברשתות פה.
זה אגב נכון לא רק לגבי בגדים, אלא גם לגבי צעצועים.

תודה עלהתגובות. לגבי הזמנה מחו"ל

מאד רוצה לעשות, אבל הבנתי שדמי המשלוח מארה"ב מאד גבוהים- האמנם?
בתור אחת שלא הזמינה מעולם מחו"ל אשמח לקבל הכוונה, איך מזמינים, אילו אתרים אמינים, מה עלות המשלוח ולמה כדאי לשים לב?

באתם לי בדיוק בזמן... מעוניינת גם כן לעשות

הזמנה מרוכזת של בגדי חורף וקיץ לשנה הבאה...
מצטרפת לשאלה של נסיכה מהאגדות.
איפה אפשר לברר על ימים בהם אין עלות משלוח?
תודה מראש, תבורכו

MamaHen

New member
את יכולה להירשם בחברות שמהן את רוצה לקנות

דרך האתר אינטרנט שלהן.
יכניסו אותך לרשימת המייל, ותקבלי עידכונים.

המשלוח חינם הוא רק לתושבי ארה"ב, לא תקף למשלוחים בינ"ל.

kookadoo

New member
אני ממליצה להירשם לטרנדי מאם

http://www.facebook.com/TrendyMomm

כל פעם כתוב על סיילים שיש, כולל הסברים לגבי משלוחים.
המשלוח לארץ לא זול, אבל כשקונים חולצות מקסימות ב-4 דולר ופיג'מות פליז יפייפיות ומלטפות ב- 8-10 דולר זה יוצא משתלם. לדעתי, לפחות..

יש גם את הבלוג הישן של זו שהתחילה את כל עניין המשלוחים לארץ:
http://bugsyboxer.blogspot.co.il/
הוא כבר לא פעיל אבל יש בו הסברים ברורים ומפורטים.

למעלה