בגדי ראפ

DrX007

New member
בגדי ראפ

שלום לפרום תפוז רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת בגדים כמו מכנסי באגיז וחולצות פוטבול וכו' אם מישהו מכיר בבקשה שירשום או שיצור איתי קשר באיסיקיו 103767685 תודה רבה מראש

GreeCheeMan

New member
אם אתה רוצה "להתלבש כמו הראפרים"

יש את מאד מאן בדיזינגוף סנטר ובתחנה המרכזית (נראה לי הישנה) בת"א. חוץ מזה יש גם חנות כלשהי בחיפה, אבל אני לא יודע עוד פרטים עליה.

HipHop4Ever

New member
מתחרים?

למי. למאד מן? אין. גימיק שלוחה חיפאית ל MC המתחיל או ל WANNA BE ראפר... רח' הרצל כמה בניינים לפני הבית כנסת הגדול (חיפאים יודעים איפה זה..) מה יש שם? - באגיז טופעק,DMX... חולצות (אני מזמן הייתי)ׂ היה FUBU פוטבול ואלגנט. בימאים אפשר למצוא X BOY ו SP

Sister G

New member
אוף!

המגדים של מאד מן מ-ד-ה-י-מ-י-ם אבל הם כ"כ יקרים! וגם אקס בוי וכאלה!! למה זה חייב להיות כ"כ יקר??? בגלל זה אני רוצה לעצבב בגדים כשאני אהיה גדולה.. או לפתוח רשת חנויות בגדים בסגנון של אקס בוי..

moshe one 24

New member
אולי זה לא יקר וכנראה חוץ ממאד מן

הדבר שהכי נראה קרוב לביגוד היפ הופ עדיין לא כל כך הרשים אותי מהסיבות הבאות אני חושב שהם ניסו לעשות משהו נחמד אבל הם לא עשו את זה כמו שצריך 1.קודם כל התיזמון שלהם לא היה מדויק הם ניסו לעשות אופנת היפ הופ לפני שהצסינה התפתחה ממש 2.הם לא עשו מחקר שיווקי טוב מבחינת איכות של בגדים ובדים הצורה של הבגד לא נראית טוב ממש לא מזכיר אופנת היפ הופ 3.העיצובים על הבגדים היו ממש אבל ממש על הפנים אני יודע שאין הרבה אמני גראפיטי בארץ ברמה אבל הם יכלו למצוא משהו הרבה יותר טוב הכל עניין של סקר שאלות וחיפוש במקומות הנכונים 4.יש הרבה חברות בארצות הברית שממש מצליחות ואני מדבר על גילגול של מיליונים בשנה כמו TRIBAL ,RP55 , קארל קאנאי , FUBU ומי שרוצה לראות אופנת היפ הופ שיכנס לאתרים של אחד מהשמות שנתתי אני נותן לכם לינק לטרייבל

moshe one 24

New member
ועכשיו שאלה אליכם תענו בכנות

אם הייתי מנסה לעצב חולצות כמו טרייבל הייתם קונים????

AcE666

New member
תלוי במחיר כמובן

אני לא יקנה טי-שירט ב200 שקל אבל כן אני יקנה כל עוד המחיר סביר

בקשר לגימיק -

שווה במיוחד להגיע בימים הקרובים, כי אתמול רוקנו את החנות והיום מגיעים לשם טונותתתתתתתתת של בגדים חדשים!!!!

למעלה