בגדי ספורט...

לי וולף

New member
בגדי ספורט...

בשעה טובה חזרתי היום לחדר הכושר! לקחתי כמה חודשים של מנוחה וזה לא פשוט להחליט לשוב לשם. בחורף (!!). אבל יאללה! הגיע הזמן! ובכלל... לא זה הנושא
אני מתעמלת בסניף לא-נטול-פלצנות ויש משהו שתמיד סיקרן אותי ושיעשע; נשים וגברים שממש מתגנדרים לפני האימון. אלו שלובשים חליפה מלאה (של מותג כלשהו...) עם נעליים תואמות ותיק ייעודי, נשים עם איפור מלא ותכשיטים ודומיהם.. היי... אני הראשונה לטעון שאפילו בבית צריך להקפיד שלא ללבוש סחבות, אבל לג'ים... ? אני אמנם לא לובשת סחבות. והבגדים הם 'בגדי התעמלות'... אבל אם הגרביים לא מתאימות אני לא ארגיש רע עם זה! טוב...גם אם הטופ לא ממש מתאים למכנסיים...
אבל באתי להזיע! גם ברווקותי חשבתי כך, אגב, אז זה לא קשור... אני מבינה שזה סוג של מועדון-חברים/אתר חיזור וכד' אבל איכשהו לא מצליחה להתחבר לזה... ואני די אובססיבית למראה שלי 'על אזרחי'
מה איתכן?? מתגנדרות? מתרשלות? נמנעות מספורט?

מקאברית

New member
כן.. זה קטע כזה

של פו"פ נראה לי... ממרום הר "הנשואים" אני יכולה להגיד לך שאני איתך
אין מצב להתלבש לספורט כאילו יצאתי למסיבת העשור, מ י ו ת ר. אני נרשמתי לכדורסל נשים לאחרונה ובכלל אסור שם תכשיטים, אפילו את טבעות הנישואין חובה להסיר לפני האימון.

לי וולף

New member
בטח כדי שלא ישרטו...

אבל קטונתי...תרתי משמע- גמדה שבחיים לא שיחקה כדורסל...

מקאברית

New member
מסוכן

היו מקרים שמישהו הטביע לסל עם טבעת והאצבע נשארה על הסל
מלבד זה, בהגנה אפשר לחטוף בטעות זבנגים קטנים.. מאוד כואב כזה בא עם טבעת..

אני בדיוק כמוך.

יש לי הרגשה ששתינו באותה רמת הקפדה ומוּדעוּת אופנתית בחיי היום יום, והנה, גם אני בדעתך. לא מוכנה להשקיע את מעט הכסף הפנוי שיש לי בביגוד למכון כושר. אני מתאמנת בגופיות ספורט פושטיות מהסופרמרקט, בנעלי ספורט נוחות וכחולות מעור, חסרות פירמה ידועה, שקניתי פעם ב-25 יורו, ובטייטס שחורים סופגים במיוחד שעלו 15 יורו בחנות ספורט מקומית (הם מתייבשים מהר ולכן אין לי בעיה לכבס כל יום וללבוש את אותם טייטס לכל האימונים- מה גם שאני מתאמנת רק 3 פעמים בשבוע). לפעמים קורה שהגרביים לא בצבע מתאים לגופייה. מעניין לי את התחת.

לי וולף

New member
כן...עלית על זה!!

אני פשוט מעדיפה להוציא את הכסף על בגדים אמיתיים!!

אצלנו אם הבגדים שלך שלמים, משהו לא בסדר ../images/Emo3.gif

חדר הכושר שלנו הוא לא רק נטול פלצנות, הוא כה "עמך" שאם משהו בטעות תואם למשהו כבר ינעצו בך מבטים "מי זו המוזרה שהתלבשה לחדר כושר כמו למסיבה?"... יש לי כמה טי שרטים שחורות חלקות מתמנון, שהן חולצות האימון הרשמיות. אני מחליפה מדי פעם כשהן מתחילות להריח "מיוזע" לאחר כביסה. יש לי גם כמה מכנסי טרנינג שקניתי באחד מסופי העונה בהיינס, שחורים וכחולים כהים, כך שבאמת אין בעיית התאמה. מבחינת גרביים אני מופרעת טוטאלית, ככל שהצבע פסיכוטי יותר כך אני מאושרת יותר, ונעלי ספורט שמתחלפות פעם בשנה וחצי, ובשנים האחרונות הן אפורות. גם התיק היה הילקוט שלי בתקופת התואר הראשון, כלומר ג'אנספורט שחור חלק. בקיצור, לא ממש הצהרה אופנתית אבל הכל שמור וסביר. כנראה שלא אצוד לי בעל באאוטפיט הזה, אבל לשמחתי הפולני עוד לא ברח
מה שכן, שמתי לב שאצלנו אני הבחורה היחידה שבאמת באה להזיע (ולא לעשות שתיים-שלוש תנועות ייצוגיות בטייטס, ואני אכן מזיעה כאחרון נהגי המשאית). רק אני והבנים. מה הקטע?

אני מתאמנת במרכז הספורט של האוניברסיטה

וזה מקום לא רק מדהים ביופיו, ברמתו ובעלותו, אלא שהוא גם נטול פלצנות לחלוטין. התלבושת האהודה על סטודנטים וסטודנטיות בריטיים שמתאמנים בג'ים היא חולצת כדורגל (מבד נושם כמובן) ומכנסיים קצרים מטריקו. אני חושבת ש-4 שנים לא ראיתי את הבטן של אף בחורה, חתיכה ככל שתהיה, חשופה בין גופיונת לשורטס. כמות הבגדים שאני קונה פה לאימונים היא בערך עשירית ממה שקניתי כשהתאמנתי בארץ בהולמס או בסווט. אני מתעקשת על מכנסיים קצרים כי מזיעים לאללה באימונים, איזשהו טישרט או גופיה זולים, ונעלי ספורט סתמיות. מה שכן, אני סובלת לאחרונה מבעיה ברגל וכנראה שיש בעיה עם נעלי הספורט שלי ואני אצטרך להחליף לכאלו שהן גמישות וקלות במיוחד.

Fun Fair

New member
מדי חדר הכושר שלי:

גופיה שחורה ומכנסיי התעמלות ארוכים או 3/4. בעבר עבדתי בכרמיאל ליד דלתא ותפרון, אז יש לי משם גרדרובה שלמה של בגדי התעמלות שקניתי בגרושים שמשמשים אותי עד היום, אז "זה רק נראה יקר"- אבל לא באמת
אם הייתי צריכה לקנות היום, הייתי קופצת לשוק הכרמל/אלנבי וקונה כמה זוגות מכנסיים. לא רואה טעם להשקיע תועפות של כסף במוצר שנחשף רק לעיני מיוזעות אחרות
ושעובר כביסה אחרי שימוש אחד וסבירות השחיקה שלו גבוהה.

Naama P

New member
אני לובשת בגדי ספורט בטוב טעם

מבלי ללכת לחדר הכושר. נחשב?

אצלי הבגד המגבת והגרבים תואמים חשוב לי מאוד

כשהבגד שלי עם נגיעות בצבע ורודפוקסיה /סגול /וטורקיז הגרבים והמגבת תואמים . קיבלתי השראה מתרגילי הכושר בטלוויזיה כשראיתי את כל המתעמלות הולכות עם אותן הבגדים ב שילובי צבעים התקנאתי .בארץ יש בעיה לא מצאתי במידות שלי מערכות משולבות של בגדי ספורט בגזרות מעניינות בשרוול קצר מאחר אני לא לובשת גופיות נאלצתי לקנות חולצות גברים לפתוח מחשוף לקצר שרוולים וולבוש עם מכנסיים עם פסים בצד כל הבגדים היו בשחור עם נגיעות קצת בצבע אדום בגזרת רגלן או טישרט לא כל שיק אבל לפחות היו מערכות לבוש . . נשבר לי והחלטתי לעצב בגדי ספורט עבורי .מעט מאוד נשים מקדישות מחשבה לבגדי ספורט ולכן בשיעור המראה מזעזע יותר אסטתי היה לראות נשים שמקפידות על הופעה גם ב מכון כושר אבל אני לא יכולה להיכנס לראש של אף אחת .

למעלה