חייבת להגיב...../images/Emo24.gif
אני קונה בגדי ים והרבה כי אני כל הזמן בים גם בחורף וגם בקיץ, רק עכשיו חזרתי מ- 12 יום בסיני, ובקיץ היה מלא באילת, חיפשתי בגדי ים באילת במידה גדולה ולא מצאתי כשחזרתי חברה כאן שלחו אותי לליז ואצלה לא מצאתי כל המידות היו עד 50 ואני צריכה 52 תלוי בדגם. לבסוף התפשרתי אצלה על בגד ים שעלה 390 שקל ולא לבשתי אותו פעם אחת לא אהבתי את הדוגמא שלו. הקיץ חלף עבר לו ואני חרשתי עם בגדי הים הישנים שלי גם לסיני משכתי עם בגדי ים שקניתי לפני חציתי שנה בסדר הסתדרתי, כל פעם נכנסתי לכאן לראות אם יש משהו חדש בקשר לבגדי ים האמת השנה לא קניתי בגד ים בעונות בשנים האחרונות קניתי שם, לא היו דגמים יפים, גם המידות שם לפתע קטנו וגם המחירים בשמיים. היום במיקרה הייתי במישרדים שלנו האחרים בעבודה באניליבץ מול חברת גוטקס בת"א ליד איצטדיון הכדורסל ביד אליהו, לא תכננתי לקנות כלום סידרתי את עינייני וקפצתי לראות חברה שאמרה לי בואי ניראה למטה את החנויות אמרתי לה אוקיי. שמיעו טוב 50% עד 70% הנחה לכל בגדי הים ויש בגדי ים גם ב- 80% ההנחה. הייתי בפלפל בגדי ים יפים ומדהימים עד מידה 48 שווה כל בגדי כמעט 100 שקל מגוון רחב של דוגמאות וצבעים פשוט כיף להסתכל, רק חבל שלא מצאתי שם. גם אצל גדעון אוברזון ממול מבחר ענק עד מידה 50 אבל גם שם לא מצאתי את מבוקשתי פשוט כיף היה להסתובב בחנות. לבסוף נכנסו לטריומף גם שם לא היה משהו מעניין והחלטנו לחזור לחנות הגדולה של גוטקס. בנות לא להאמין יש עדיין מידות גדולות לא שאריות מידות 48 עד 50 ויש גם 52 ו- 54 ויש גם 56. המיגוון רחב הדגמים והצבעים, מדדתי לפחות 10 בגדי ים אךךךךךךךךךך והמחירים למות פשוט למות לקחתי שני בגדי ים (חבל שאין לי דיגיטלית פשוט מהמהמים) אני לא אוהבת בגדי ים סוגרים בחזית אני אוהבת להבליט את כל הפרונט וכמה שיותר (חחחח) אחד בפרחים שחור ולבן ואחד בשחור חלק עם חרוזים חומים מקדימה פשוט מדהימים הגיזרה והבגד והמחיר 140 שקל לבגד ים אחד סה"כ 280 שני בגדי ים למותר רציתי לקחת עוד שניים חברה שלי העיפה אותי מהחנות.. המוכרת הייתה מתוקה וחייכנית בשעת הבוקר, המליצה לי להגיע תמיד התקופה הזו ולא בשיא העונה, היא אומרת שהמחירים יורדים פלאים וגם יש דגמים חדשים שמגיעים לקראת השנה הבאה אמנם על הדגמים החדשים לשנת 2005 אין הנחה אבל תמיד אפשר למצוא של שנת 2004 במחירי מציאה, ואפשר לקבל יחס אישי וכייפי ולא בלחץ הגדול. מודה ומתוודה המון זמן לא נהנתי כמו הבוקר. גם מהמחיר ובעיקר מהקניה. האמת אני אף פעם לא קונה בסוף עונה, כי תמיד אין דגמים כבר הכל נמכר ונשארים רק הדגמים הלא יפים כך גם בבגדים תמיד קונה בתחילת העונה, לא מחכה לסוף עונה, הפעם בהחלט היה שווה לחכות ולהנות. מצערת על האורך פשוט הייתי חייבת לשתף אתכם. טל