בגדי ים

בגדי ים

האם משהי יודעת היכן ניתן לקנות בגד ים שלם בגזרת שמלה? ראיתי כאלו יפהפיים באתרי אינטרנט אמריקאיים, אבל לא בארץ. אומנם בקיץ מדדתי כמה דגמים של גוטקס אבל המחירים היו מוגזמים וגם הגיזרות לא משהו... אני יודעת שאני מחוץ לעונה אבל יש לי תוכנית סודית להפתיע את בעלי ולנסוע לתאילנד (חלום ישן שלנו), ובלי בגד ים סביר - אני אבודה! אני ממש חוששת לנסוע כי הקטע של להסתובב על החוף עם בגד ים לא מוצלח ממש מאיים עלי. גל - יש סיכוי שאי פעם תביאי גם בגדי ים? אם כן, אני אחכה עם הנסיעה...

בגדי ים......./images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif

הנושא הזה של בגדי ים עולה אחת לכמה פרקים ומוכרחה להגיד לך שאני מתלבטת לגביו.... בגדי ים צריכים לעבור מבחני תקינה (מכון התקנים) ולקבל תעודת CE שהם אכן עומדים בדרישות (מליחות, בלאי, כביסה וכד'). זה סיפור מהת...(מאחורי ה-
) שעולה כמה אלפי דולרים
מעבר לעלות הכספית, עוד לא שוכנעתי שיש צורך אמיתי בבגדי ים לנשים מלאות משום שאני למדה שהרוב פשוט מתביישות ללכת לים (מצער ביותר). בכל מקרה, עשי סיבוב בשוק בצלאל
יש כמה דוכנים שמוכרים עדיין - גם בחורף - בגדי ים ולמידות מלאות. בכל מקרה, עשו חיים ואשרי בעלך שיש לו אישה כמוך....
אני אצור איתך קשר במסרים האישיים יש לי שאלה.

ללי 2

New member
בחנות המפעל של גוטקס ביד אליהו ליד

הסינרמה, עכשיו יש 50% ומידות עד 60

DREAM111

New member
היי גילי

אני לא יודעת מאיפה את בארץ אבל יש בראשון וברחובות את ליז שלא הי בגדי ים במידות גדולות והיא עושה תיקונים ושיפוצים ומוסיפה ומורידה לפי בקשת הלקוחה. בקיץ האחרון הבנות של הפורום והפורום השכן חגגו אצלה וקנו בגדי ים מקסימים אחד אחד. יש את הפרטים שלה במאמרים למעלה אם את מעוניינת.

דוגמה

הנה בנות, זה החלום שלי (לפחות בתחום בגדי הים...) מישהי ראתה משהו דומה בגוטקס?

כן!

אני קניתי בעונה משהו דומה.. אם כי אז היה יקר.. 240 נדמה לי.. זה תחתון גדול (שמחזיק גם את הבטן) ועל זה מעין שמלה שכזו. ואפילו יכול להגיד שיש לי בגד ים שני חלקים

שרונקה 240 שקל לבגד ים בעונה

זה ממש לא יקר. זה מאוד סביר. (ואגב זה, בגדי ים זה אחד התחומים הבודדים בביגוד שבהם אנחנו שוות כמו הרזות. אותו טווח מחירים להן ולנו) אני באופן אישי מחבבת מאוד את בגדי הים שני חלקים כשהעליון הוא גופיה גם נותן אופציה לשזף את הבטן וגם מחמיא. (וגם אני תמיד יכולה להגיד שיש לי ביקיני
)

ללי 2

New member
כן, בגוטקס יד אליהו יש בדיוק כזה

אמא שלי קנתה לי בצבע שחור עם נגיעות קטנות של לבן בכתפיות, לי זה לא החמיא אז החלפתי עלה 139 ש"ח.

אודי ../images/Emo124.gif

זה ממש על יד העבודה שלי, ו.... פעם אחרונה שבדקתי גרנו ממש לא רחוק אחת מהשניה. אז יאללה טלפון ואני באה איתך באיזה יום שישי. 10 ש"ח הובלה....

sophies

New member
שוק בצלאל

אני ראיתי בשוק בצלאל בשבוע שעבר בגדי ים נורא יפים עד מידה 52 אם איני טועה, סביב 100 שח', צבעים מהממים!!!!!!!!!!

נזכרתי שראיתי (מזמן יחסית..)

גם ב"דנה" בזבוטינסקי בר"ג בגדי ים כאלה.. וכן.. לפחות בבגדי ים אנחנו שוות, אה?

אני לא זוכרת את הכתובת המדוייקת..

ואפילו טעיתי קודם וזה בביאליק לא בז'בוטינסקי. רח' ביאליק ברמת גן, קצת אחרי כיכר אורדע מצד שמאל.

למעלה