בגדי ים

מרילו14

New member
בגדי ים

שלום האם אתן יודעות אפה ניתן למצוא בגדי ים (שני חלקים ) למידות גדולות???

מעיין©

New member
אי אפשר../images/Emo4.gif

אבל בפורום שמנות ויפות הם ארגנו קניה משותפת של בגדי ים במקום שמעצב ומייצר לפי דרישתך ומידתך. אם את לא בקשר איתם ורוצה ללכת באופן עצמאי, זה אמרו להיות בא.ת. אשדוד - אם אני לא טועה. בכל מקרה- את יכולה לשאול שם

בבית רומנו בת"א

יש חנות של בגדי ים - יש שם מגוון דגמים ומידות. אני שנה שעברה קניתי משם בגד ים 2 חלקים במידה 46 - אני לא זוכרת עד איזה מידע ה 2 חלקים מגיעים...אבל שווה לבדוק. גם המחירים ממש בסדר - כי זה חנות מפעל או משהו כזה.... בכל מקרה בית רומנו זה בת"א בדרך יפו בהצלחה...וכשתמצאי - תספרי לנו - שנמצא גם....

לא יודעת במדויק אבל

זה נמצא בת"א ברחוב דרך יפו והרצל - כשממשיכים טיפה לכיוון יפו מצד ימין יש מעין מתחם קטן ובו החנות נמצאת. בכל מקרה כל אחד יודע שם איפה זה מתחם בית רומנו... לא קשה למצוא...

שרון ש

New member
גם אני צריכה בגד ים..

איך קוראים לחנות? מישהי יודעת עד מתי פתוח שם היום?

DREAM111

New member
היי מרילו

אז כמו שנאמר יש קבוצה בפורום של שמנות ויפות שהולך למפעל באשדוד לקנות בגדי ים בהזמנה מיוחדת. אם בא לך בשמחה את גם יכולה להצטרף.

שרון ש

New member
מצאתי!

הלכתי לחנות של גוטקס ביד אליהו... האמת היא שיש להם מעט דגמים יחסית למלאות... בעיקר כאלו שמכסים את השוקיים ( מה שלי היה חשוב..) בסוף מצאתי בגד ים שני חלקים.. תחתון (כזה שמחזיק את הבטן) ומעין גופיה-שמלה מעל. ממש ממש נחמד.. עלה 279 ש"ח. אני לקחתי מידה 46, אבל יש להם עד מידה 50 בטוח ( פשוט שלפתי מהקולב, וזה היה מידה 50) בקשר ליותר אני לא יודעת.. כי הגעתי בשעות הסגירה ודי זירזו אותנו החוצה, אז שכחתי לשאול.

למעלה