בגדי ילדים ובורדות

מסרגות

New member
בגדי ילדים ובורדות

ראשית אני שמחה שגלתי שיש פורום כזה. חזרתי לאחר תקופה ארוכה לתפור, אני מחפשת בורדות לילדים ותינוקות. מצדי גם ישנים ביותר, יש לכם רעיון, או כאלו שרוצים להתפתר מהסטוק הישן?

רות מלר

New member
בורדות לילדים ותינוקות

ברוכה הבאה, לצערי, בורדה הפסיקה את הפקת החוברות המיוחדות לידלים ותינוקות לפני שנתיים לערך. ניתן למצוא מספר גזרות לגבהים שונים בכל אחד מהירחונים של בורדה מידי חודש. לחילופין, את יכולה למצוא ברשת (למש- באתר של סימפליסיטי )-גזרות בדידותהם שולחים לארץ. מידע על חנויות ברשת- בסרגל העליון בקישורים

פתרון חלקי

אם את יודעת לשנות גזרות בקלות, תוכלי לקנות חוברת סריגה של בגדי ילדים ובעזרת המידות שהם נותנים לצייר בעצמך את הבסיס, רק אל תשכחי שזה מתאים לסריגים בלבד

מסרגות

New member
תודה

יש לי המון בורדות ישנות של נשים, בכולן יש מעט בגדי ילדים, הבעיה היא שבחלקן הגזרות כבר שחוקות ביותר, אני מצליחה לאט לשחזר את הזגרות, אמי ז"ל היתה קונה בשנים עברו בורדות רבות, חשבתי לנסות לשחזר את האוסף שיש לי. בקשר לסריגה, כן זה אפשרי. אני גם סורגת הרבה. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=226010

lirola

New member
כשאת משחזרת , שחזרי על בריסטול או מפל

שיישמרו לך.

ayala26

New member
אפשר לקנות גם באיביי חוברות בגרמנית

או בהולנדית. יש חוברת שקוראים לה Knippie Idee שהיא לילדים וחוברת אחרת Knippie baby שהיא לתינוקות. חפשי עם מילות החיפוש knippie באיביי ותמצאי לרוב בגרמנית.

למעלה