בגדי הריון

ליהיא 5

New member
בגדי הריון

מחפשת נואשות בגדי הריון, בעיקר שמלות. מרפרוף בפורום ראיתי שיש הרבה המלצות על שוק ראש העין. באיזה ימים הוא פתוח ? ויש שם גם שמלות ? ואם מישהי מכירה חנות באזור בקעת אונו (אור יהודה, יהוד, קרית אונו, או תל אביב), עם מחירים סבירים, אני אשמח מאוד. תודה.

ליהיא 5

New member
../images/Emo13.gif תודה על ההתייחסות

מכנסיים וחולצות 100-80 ש"ח שמלות עד 150 ש"ח פחות או יותר אלה נראים לי מחירים סבירים יחסית לבגדים שאמורים להיות מנוצלים מס' חודשים בלבד. תודה.

sexy nine

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

בהנחה שאת מאזור המרכז, ברחוב בוגרשוב בתל אביב יש חנויות עם שמלות ממש חמודות וחולצות במחירים שכתבת ואופנתיים. לא מדובר במותגים גדולים אבל גם לא בבגדי שוק לא הכי איכותיים. ממליצה לך לנסות.

בילבי35

New member
מכנסי הריון

את יודעת אם יש בבוגרשוב גם מכנסי הריון? ד"א בתל אביב דרך יפו 15 והלאה יש חנויות לנשים בהריון במחירים סבירים - מומלץ לבדוק!

sexy nine

New member
אני לא חושבת שיש שם מכנסי הריון אבל

היום עם אופנת הטייטסים והטוניקות אפשר למצוא בכל מקום בגדים שיכולים להתאים גם להריון.

nushkaa

New member
גם אני מחפשת נואשות שמלות להריון

כאלה מלייקרה או כותנה צמודות ולא כאלה שמתרחבות מתחת לחזה ומקפיצות אותך בכמה חודשים.... משהו חתיכי! אם תמצאי משהו בבקשה תעדכני אותי. לגבי שוק ראש העין - ממליצה בחום! יש שם בגדים של רמילי, קווינסי, אריסטו שמט במחירים מצחיקים. תקראי הודעה קודמת שלי בנושא. הייתי פעם אחת ומאז אני לא מסתכלת בכיוון של חנויות לבגדי הריון. השוק פתוח ביום שישי ומומלץ להגיע מוקדם בבוקר לפני שיש התנפלות על הדוכן ותלכי עם חצאית וגופיה צמודה ע"מ שתוכלי למדוד.

nushkaa

New member
ועוד המלצה

האוטלט בהרצליה! קניתי שם חולצות של פוקס שמתאימות להריון - 4 ב-100 ש"ח. יש שם חנות של NO NAME עם בגדים שמתאימים להריון. מצאתי גם בג'אמפ מכנס מתוק ב-100 ש"ח שאני לובשת כבר 4 חודשים ועדין עולה עלי! יש גם גופיות יפות בקרייזי ליין ועוד חנות של FOR2 והכל הכל באוטלט.

oritt4

New member
עוד המלצה

אני קניתי בחנות בהוד השרון - פעימות. קניתי שימלה שהיא גם חצאית (מין פטנט כזה של המעצבת) - הרה. יש בשחור ואדום. אני קניתי שחור. חבל רק שיש שתי מידות - אחת ושתיים. מתאים לנשים עד מידה 42 בערך. אורית

למעלה