בגדי הריון בפריז מישהי אולי יודעת על חנויות של בגדי הריון בפריז??
N noap2 New member 12/9/06 #3 תודה, אבל... החנות האחרונה שרשמת זה רק דרך האינטרנט? ואם כן, יש אפשרות להזמין לארץ?
S sexy nine New member 12/9/06 #4 חשבתי שאת טסה לפריז... אני חושבת שלא ניתן להזמין לארץ, לפי זה שהתעריפים לחבילה קבועים. הסתכלתי באתר שלהם שאנגליה וגם שם זה ככה.
חשבתי שאת טסה לפריז... אני חושבת שלא ניתן להזמין לארץ, לפי זה שהתעריפים לחבילה קבועים. הסתכלתי באתר שלהם שאנגליה וגם שם זה ככה.
N noap2 New member 12/9/06 #5 אני אכן טסה לפריז אבל באתר האחרון ברשימה שנתת לי לא מצאתי כתובות של חנויות- נראה כאילו זה רק דרך האינטרנט.
אני אכן טסה לפריז אבל באתר האחרון ברשימה שנתת לי לא מצאתי כתובות של חנויות- נראה כאילו זה רק דרך האינטרנט.
S sexy nine New member 12/9/06 #6 יכול להיות אני לא קניתי שם בעצמי, רק מכירה אותו מהרשת. עשית חיפוש בגוגל? אולי יש עוד חנויות.
ב ברוריהה New member 2/10/06 #7 אם יש מי שישלח לך לארץ שם ... את יכולה לנסות ב www.kiabi.com אני מאוד אוהבת את בגדי ההריון שלהם והמחירים סבירים. אם את שולחת מישהו לחנות, אז הם נמצאים ב Paris Nord II
אם יש מי שישלח לך לארץ שם ... את יכולה לנסות ב www.kiabi.com אני מאוד אוהבת את בגדי ההריון שלהם והמחירים סבירים. אם את שולחת מישהו לחנות, אז הם נמצאים ב Paris Nord II