בגדי המלך החדשים

פרארי1

New member
בגדי המלך החדשים

הטימקס החדש במבחן.
כאן הוא נבחן מול הדור הקודם ומראה שיפור בכל קטגוריה, אבל המבחן האמיתי והמסקרן שלו עוד לפניו, מול האינטגרה של הונדה וה-C600 החדש של ב.מ.וו.

SRV 850

אגב קטנועי על - מישהו יודע אם הנ"ל מתוכנן לעשות עליה לארץ ?

האינטגרה נראה לי goldwing בקטנה, BMW כנראה יהיו יקרים ...

NEO83

New member
יש כבר תמחור בארץ לBMW

אם אני לא טועה והם יקרים יותר רק בכמה אלפים מהTMAX החדש....

פרארי1

New member
רק?

כמה אלפים מעל הטימקס זה כבר קרוב ל-80K שקל, יש לא מעט אופנועים מצויינים במחיר הזה או פחות, אז הם יצטרכו להיות ממש טובים כדי להימכר.
ממה שנכתב עליהם בהשקה בחו"ל, הם עושים רושם מצויין, יהיה מעניין לראות אם יהיו לקוחות שיסכימו לשלם כזה מחיר.

NEO83

New member
אתה יודע שמי שקונה טי מקס חדש

עוד כמה אלפים בשביל מותג הBMW לא ישנה הרבה, במיוחד אם היבואן יתמחר את האחזקה שלו בצורה נכונה זה יצא באותו המחיר +- לטווח הארוך......

מותג שממותג, בינתיים ל TMAX יש מוניטין מטורף

ול BMW ? הנסיון שלהם בקטנועים מסתכם ב C1 (עם הגג) שלא מי יודע מה הצליח וזה בלשון המעטה.
לקמור כדאי להיכנס לשוק במחיר תחרותי מאד מול ה TMAX כדי שהם יצליחו לנגוס בשוק לו.
במחירים האלה עלויות האחזקה כבר כמעט לא מזיזות למי שקונה אותם חדשים, עוד 1000 ש"ח לטיפול או פחות לא ישפיע על מי שהחליט לקנות כלי כזה או אחר.

mnakash

New member
הציבור עם הסטיגמה שקונה T ערס

יעבור לקנות BMW בלי להתבלבל (הספורטיבי, לדגם המנהלים אני לא צופה הצלחה גדולה במחיר שכזה).

הם בהחלט יכולים לקלקל לעצמם אם הקטנוע יהיה לא מוצלח אבל כרגע ה BMW הספורטיבי זה הדבר שרוכבי TMAX שרוצים להתבלט ייבחרו בו כדי להיות מיוחדים. הכדור בהחלט אצלהם.
מי שחושב שהמוניטין של ה TMAX יעמוד לו והקהל הנאמן שלו יישאר נאמן ואין סיכוי שייתפתה לעבור ל BMW לדעתי משקר לעצמו.

פרארי1

New member
מסכים איתך וזה בנוסף למה שאמר נאו

אם קמור ישכילו לתמחר את אחזקת הקטנוע שלהם בצורה הגיונית, יכול להיות להם קלף חזק מול עלויות האחזקה הבלתי שפויות בעליל של הטימקס החדש.

פרארי1

New member
ממש לא גולדווינג

האינטגרה קטנוע נהדר, אבל אין לו את היומרה להיות נוח ומפנק ברמה של גולדווינג, את זה עושים הסילברווינג, הבורגמן 650 ונראה שגם ה-ב.מ.וו 650 GT הולך בכיוון.

לא יודע לגבי האפריליה, אבל קודמו שעליו הוא מבוסס, הג'ילרה GP 800, לא נחל כאן הצלחה גדולה במיוחד.
מעניין אם אבניר ירצו להצטרף לקרב המתחדש על נתח השוק של קטנועי העל.

האינטגרה

פשוט נראה כמו קטנוע "טורינג".

עם BMW זה סיפור אחר - עם קטנועים לא ממש הלך להם...
ויש את הסיפור של המחיר + העובדה שטיפולים ניתן לבצע במקומות ספורים בלבד.

בקיצור - אם חשקה נפשו של מישהו בקטנוע ספורט אין אופציה אחרת חוץ מהמקס ?
ומה קרה עם ה-GP800 ? חשבתי להזמין נסיעת מבחן עליו.

פרארי1

New member
האינטגרה לא פראייר בהיבט הספורטיבי

גלגלי 17 אינץ', שילדה אופנועית, היגוי זריז למדי.
כמובן שרק עימות ישיר מול הטימקס יכול להכריע בשאלה המסקרנת, אבל בכל מה שקשור לתאוצות מהמקום, בועז כבר בדק את זה במבחן של האינטגרה, הנה מה שהוא כתב:
"ומה עם הטימקס ההוא מהפתיחה? ובכן, האינטגרה גזר אותו לחתיכות קטנות, ערבב טוב טוב, ואח"כ הדביק מהן ג'וימקס. שחור."

ב.מ.וו אכן נפלו בזמנו עם ה-C1, אבל דברים השתנו מאז.
אני מתקשה לראות אותם יוצאים עם כלי ששם על הכוונת את המלך הבלתי מעורער ונופלים, ראה מה הם עשו עם ה-S100RR - אופנוע ספורטיבי ראשון שלהם אי פעם, שמראה לכל הוותיקים, עם עשרות שנות הפיתוח והנסיון את האגזוז.

לגבי הג'ילרה, תרים טלפון לאבניר ותברר.
היה להם כלי לנסיעות מבחן, השאלה אם לא ריסקו להם אותו, כי אם כן, לא סביר שהם יפשירו חדש עם כמות המכירות שלו.
זכור לי באחד ממבחני הדרכים שהשתתפתי בהם רצינו נקסוס 300, כלי המבחן היה שחוט ונאמר במפורש שעקב המכירות הדלות, לא יפשירו כלי מבחן חדש כי החבר'ה רק לוקחים סיבוב בשביל להתפרע קצת, לא באמת שוקלים קניה.

T0MERKE

New member
מזמין אותך לנסיעת מבחן

וזאת רק כדי שתבין מה זה האינטגרה. ממש לא קטנוע טורינג...

הנסיך.

New member
לא הייתי שם את החדש והישן ביחד

זה רק מדגיש כמה החדש מכוער ונטול פרופורציות, לעומת הישן, שגם אחרי עשר שנים ממשיך להראות כמו הקטנוע הכי נכון שמוכרים היום.

למעלה