בגדים....

elalulin

New member
בגדים....

אתר שמציע לכם מידע וקולקציות של מעצבים, רשתות ועוד מקנה לכם קופונים והנחות הרשמו עכשיו.. www.begood.co.il

yanivtr

New member
ניצנו"ש - מישהו הולך לחירטוזיאדה

הזאת של אורנג' בלונה פארק? https://direct.orange.co.il/selfservice/info/LunaPark/lunaparkIntro.jsp?catID=424&actionID=624

shir el

New member
יאווווו שווה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

יש מצב אני אלך .. תודה על הקישור

../images/Emo176.gif../images/Emo207.gifמידע תמורת שחרור../images/Emo4.gif

חוטפיו של גלעד שליט, מוכנים למסור מידע אודותיו, תמורת שחרור כל הנשים והילדים שטרם מלאו להם 18 מהכלא להישראלי
למסור מידע- לא לשחרר
הכתבה

Y M C A

New member
שוב זה מתחיל מחדש...

אני בעד פעולה צבאית חזקה שתאלץ אותם לשחרר אותו..

../images/Emo176.gifמי אמר שזה לא יקרה?!

ניתן להבחין בדבריהם של רה"מ, הרמטכ"ל ושר הביטחון- שתהיה כאן פעולה יוצאת דופן.

אבטיח|זה לא מהקישור P:

אם שמת לב, רה"מ, הרמטכ"ל ושר הביטחון השתמשו באותם הביטויים. אני צופה לתגובה חריפה מצד ישראל. אחרי הכל, החמאס הם אלה שעצרו את הפסקת האש ששררה בינינו.

DreamS_HunteR

New member
במקום לקשקש לנו בחדשות../images/Emo121.gif

אימרות כמו "אתם יודעים שמדינת ישראל מסוגלת לפעולה צבאית רחבה בלה בלה בלה", שיעשו משהו. כי כולנו יודעים שמיום ליום המצב שלו לא הולך ומשתפר.. אפילו שאומרים שמצבו מוגדר כ'טוב'. פשוט מעצבנים.

../images/Emo176.gifפעולות כאלה דורשות שיקול דעת

ומחשבה מרובה. אני בטוחה שהנוגעים בדבר לא יושבים עכשיו בחיבוק ידיים ומחכים לנס. אל חשש, ננקוט באמצעים חריפים במהרה

DreamS_HunteR

New member
אז חבל מאוד../images/Emo121.gif

שב17 שנים האחרונות יש לפחות 9 חיילים חטופים ולממשלה עדיין אין תוכנית מגירה מה עושים בזמן כזה. גם אם המצבים משתנים משנה לשנה.. הם צריכים ישר לדעת מה לעשות. אני לא מקנא במשפחה המסכנה שיושבת בבית ומתפללת לשלומו של הנעדר.

../images/Emo176.gifנכון, אבל שוב...

צריכים לבדוק טוב טוב את העניין. כמו שאנחנו לא רוצים עוד חיילים חטופים, אנחנו לא רוצים נסיון חילוץ כושל כמו שהיה עם וקסמן.

למעלה