בגדים

בוקסר78

New member
בגדים

היי חברים, מישהו מכיר חנויות למידות גדולות או חנויות רגילות שמחזיקות מידות גדולות ( אבל אמיתיות לא כאלה XXL שאולי זה L באמת... ) באיזור המרכז (מעבר לאחים מאיר ). והכי חשוב איפה אני מוצא תחתוני בוקסר במידות גדולות !!!!????. תבורכו

Zigi Freud

New member
יש כמה ...

אחת בשוק בצלאל אם אני לא טועה קוריאם להם LGG או משהוא כזה יש אחת בראשל"צ בבניין צרפתי שזה ממש במרכז ראשון, רוטשילד פינת (אני לא מאמין שכבר שכחתי) נדמה לי שהייתה אחת גם בקניון הזהב אבל אני ממש לא יודע אם הם עדיין קיימים ואחת ברעננה אבל אני ממש כבר לא זוכר את הכתובת ... SORRY אני כבר לא ממש בארץ וגם לא ממש במידות האלה ... AGAIN I'M SORRY אולי מישהו פה .....
חברה הלו .... תתעוררו הבחור רוצה מחתונים !!!!
בהצלחה !

המשביר מחסני אופנה..

יש מידות גדולות לכל הבגדים, גם לתחתוני בוקסר.. ובכל הסניפים אפשר למצוא עד מידה 5X

stefan10

New member
יש חנות חדשה באזור מגדלי ת"א

ברח נחלת יצחק של mgg מידות גדולות לגבר אני חושב שזה בתוך הקניון שם. אחד המנהלים צעיר וחינני

stefan10

New member
יש גם באזור ר"ג ברח זבוטינסקי

ליד צומת רח בן גוריון (מודיעין) וגם ברעננה כמו שנאמר בחנות "חתיך בגדול" באיזה מרכז מסחרי קטן ברח אחוזה אולי דבש זוכר הכתובת המדויקת. וכן מה שנאמר על ראשון מזיגי שהיה תושב עיר היקב.

liorag

New member
"השאנטיה" חדש - בגדים גם לגדולים

לפני שלושה שבועות פתחתי דוכנים לבגדים מהמזרח. את בעיית מציאת הבגדים אני חווה על בשרי כל חיי, כך ששמתי לי למטרה שאצלי בדוכנים יהיו גם בגדים לגדולים. זה לא קל להשיג, סוחרים לא מוכנים לשלם על תוספת המחיר ולכן היבואנים לא מביאים את המידות שלנו. אבל, בכ"ז, הצלחתי, וכבר יש לנו בגדים גם במידות גדולות מאוד. כל הבגדים מהמזרח - הודו, תאילנד וכו'. וכמובן - במחירי שוק (המחירים נעים בין 20-49. בשלב זה של תחילת הדרך יש לבו דוכנים ימי שישי בשוק "רמלה לוד" בנתניה (אזור תעשיה ישן) עד השעה 15:30 ובימי שבת בשוק טירה עד השעה 19:00 אשמח לעזור לכם ולקבל כל עצה/בקשה. להתראות ב"שאנטיה"

חבל שאת לא משיבה למסרים

כתבתי לך - פעמיים. את כותבת שאת תשמחי לעזור או לקבל בקשה... אז...אולי תוכלי לענות לי?

למעלה