בגדים

SwisaGirl

New member
בגדים

אממ רציתי לפתוח דיום כזה על החשיבות שאתן מייחסות לבגדים.. אכפת לכן איך זה על הגוף אם אתן הולכת עם מה שכ-ו-ל-ם חורשים רק מותגים?! מה שנוח... הכל.. אהה וקבלו ביאוס עזריאלי ואלנבי עברו לגיזרה הגבוהה
פיכס
אממ ושכל אחת תרשום איזה בגדים היא קנתה בשבוע האחרון.. אני אישית הולכת רק עם מותגים.. לא בקטע של פוזה, אני פשוט מכורה ותגיבו!! שלקע מה לרשום בסוף?! צריך להפרד איכשהו..

לי לא אכפת,אני יותר הולכת על בגדים

יפים שנראים עליי טוב,כאילו אם יש בגד ממש ממש יפה אבל הוא לא נראה עליי טוב אני לא קונה אותו..

שלקע

New member
אני מסכימה זאת שמעליי-

(סורי שכחתי ת'שם) כאילו, למשל כשהייתי בחו"ל היו שם זוג מכנסיים מה זה מהממות אבל הם לא ישבו עליי טוב אז לדאבוני הייתי צריכה להפרד... אבל בארץ אני קונה בגולף, לפעמים H&O רק אם יש שם משהו יפה שזה בד"כ לא קורה, ב"קלאב אופנה", ואממ.. נראה לי שזהו..

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif הבגדים שלי זה לא מותגים

אני לא נגררת אחרי אופנות אני קונה מה שיפה ומהה שיושב לי טוב על הגוף

לי הרוב זה מותגים..

בעיקר ג'ינסים.. אבל יש לי גם חולצות מהשוק שהן ממש יפות...

סתיו מם

New member
הגיגים על גזרה נמוכה../images/Emo3.gif

א ני חושבת שעבר זמנה. כאילו, אני אף פעם לא ממש התחברתי לזה. זה יפה, אבל במידה. לא כשזה ממש ממש נמוך. זה גם לא נוח וגם בתכל'ס לא לכולן יש גוף של דוגמניות
, וזה פשוט לא נראה משהו. אפילו דנה אמרה לי שזה מתחיל להיות פאסה בטירוף. מה אתן אומרות?

בתור אחת שיש לה מה לתפוס...

בצדדים, אני חייבת לומר שממש לא התחברתי לאופנה של מכנס נמוך. מה גם שתמיד זה יורד ועם זה התחתונים וככה יוצא שכולם רואים לכולם תתחת... ויש כאלה שאין להם כזה תחת ששווה לראות (בלשון ההמעטה). אני אף פעם לא קניתי לפי אופנה (רק אביזרים כמו עגילים וטבעות וצמידים וגרביים וכאלה...:) ) ואני לא אתחיל לעשות ככה... אני חושבת שמה שנוח זה טוב ומה שלא נוח ולא נראה הכי טוב על הגוף, גם אם נעמי קמפבל לובשת את זה או כל טופ מודל אחרת, זה לא טוב. אבל כמובן שיש כאלה שמתנגדים לדעתי וסבבה להם.

babygrl

New member
אני מייחסת חשיבות לבגדים

בצד השטחי שלי. אני אוהבת בגדים יפים ואני אשקר אם אני לא אגיד שיש להם צד חשוב בחיי, אני מתלבשת גם ממותגים וגם מבגדים רגילים, אני מתלבשת לפי הטעם.. אם לאיזהשהוא מותד מפורסמם יש בגדים מכוערים אבל "אופנתיים" אני לא אלבש אותם ולא משנה כמה לא אופנתית אני אהיה. ולפי דעתי.. אם אנשים לא יקנו מכנסיים בגזרה גבוהה לא יהיה להם ברירה אלא להחזיר את הגזרה הנמוכה.. בכל אופן אני נשארת עם הגזרה הנמוכה, מצאתי כמה חנויות שמוכרות את זה ומשם אני אקנה. וזהו.

למעלה