בגדים ....

chickmagnet

New member
מישהו

יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את הבגדים האלה? אני רוצה להתחפש בפורים לפאנקיסט ואל תגידו לי באינטרפאנק כי אין שם

Smash 4 S

New member
טוב אני חושב שזיהיתי את הבגדים....

מכנסיים... אני חושב שזה DICKIES בגלל שאתה יכולה לראות בכל מכנס דיקיס פאץ´ קטן בצורת ריבוע עם יהיה לך את התמונה הזו בצבע תוכלי לראות את הסמל המרובע הקטן ליד השרשרת שם יהיה כתוב דיקיס אני כמעט בטוח!!! בקשר לצמיד זה לא צמיד זה מגן זעה וזה קטלני להופיע עם זה... ראיתי הרבה להקות בתמונות או קליפים עם מגיני זעה בידים אני חושב הבסיסט של סאם 41 בקשר לדיקיס אפשר לקנות אותם בליטוויב- תל אביב בוגרשוב 27 טלפון- 03-5258537 ואני חושב שהדגם של המכנס הוא RIDING PANTS כנסי לאתר יש לי נק למטה ביי

Peta W

New member
תודה!!!!

ממש תודה!

ShLuMp

New member
תבדקי

בפורום בגדים או אופנה או משהו כזה לא נראה לי שתמצאי פה תשובה...

lifes sucks

New member
מה את קונה בגדים כמו של הפאנקית

הקשוחה שמנגנת בגיטרה חשמלית קשוחה ועושה אצבע קשוחה ולבוש של קשוחים והתנהגות של קשוחים יאוו איזה מאאאגניבה! שאני יהיה גדולה אני יהיה אבריל נ.ב נקודה טובה- בקליפ של הסקייטר בוי (מודה באשמה שראיתי..) נכון כל הקהל הזה מסביב למכונית הוא פאנקי מאאגניב וקשוח (ככה הם ניסו לעשות..לקחו ת´נציבים של ברני,אידיוטים) אז שבסוף באה המשטרה להעיף אותם...הם כולם בורחים כמו ארנבות בציד חחחחחחחחחחהההההההה איזה קשוחים ומגניבים,טאחח פאנקיסטים הא..

mania

New member
נכון

אני לא סובלת את הדבר הזה שנקרא אבריל לאווין. מישהו צריך לירות בה. טוב, לא לירות בה, לחתוך לה את האצבעות כדי שהיא לא תוכל לנגן=להחזיק את הגיטרה שלה ואת הרגליים שלה כדי שהיא לא תוכל לגלוש=ליפול מה סקייטבורד שלה. פוזרית מגעילה!

manic_subsidal

New member
סתם תפסו אותה בתמונה רעה

וכלם נדבקים גם לאנשים יפים יש רגעים רעים לא? היא יפה אפשר לתת לה את זה...

למעלה