בגדים:

jesie12

New member
בגדים:

אני קונה בגד ואחר כמה שבועות אני מתחילה לשחות בו הוא לא נראה כמו ביום שקניתי אותו אז כאן אני מודיעה: זהווווו נגמררררר לייי הכסףףףףףףףףףףףףףף לא קונה אפילו תחתון עד שארד עוד 6 קילו ושם אני מפסיקה ומתחילה לשמור לא להאמין כמה מערכות לבוש קניתי ב10 חודשים האחרונים אתמול מדדתי גופית סריג עדינה שקניתי עם שרוולון מקסימים ובעעע אני שוחה בהם איזה באסה
מה עושים עם כל הבגדים האלה?

אור685

New member
נותנים למי שצריך,רק לא להשאיר בבית

שלא תעבור לך בראש אפילו חצי מחשבה שגם אם תשמיני חזרה יהיה מה ללבוש. וחוץ מזה-איפה השמחה על זה שאת מצליחה לרזות? שילכו הבגדים ל.... העיקר שאת מרזה. ובאמת שלא צריך לקנות בגדים חדשים אחרי כל קילו-שניים.

אני זורקת לפח את כל מה שענק וגדול עלי

וקונה חדש כל הורדה של 10 ק"ג. בין לבין אני מצרה, עושים פנסים אם צריך הכל אצל תופרת או לבד.

IAM20072007

New member
כל הכבוד שהכל ענק

זה אומר שעברת דרך ארוכה וכל הכבוד על כך. את יכולה לתרום אותם

jesie12

New member
לא רוצהנ לתרום

אני רוצה לתת עם ידיעה שהבגדים לא ייזרקו בערמות וינתנו לכל דיכפין הבגדים שלי נקנו ברשתות יקרות ולא בבזארים

jesie12

New member
הרוב עבר לדודה שלי

אבל יש לי מלא פריטים שבקושי נלבשו וכואב לי לא קניתי אחרי כל קילו או שניים כשיורדים מעל 30 קילו חייבים לחדש מלתחות אחת לכמה שבועות

jesie12

New member
כולם אומרים לי "אל תתני ואם תעלי חזרה"?

אז הנה התשובה אין מצבבבב
אני לא קונה בגדים עם כל קילו שיורדת ירדתי מעל 30 קילו ועברתי כמה שלבים במידות ירדתי יותר מ10 מידות - נושא קצת בעייתי....

איזה כיף זה! שתי אפשרויות: א. תורמים לויצ"ו ב. תורמים לי כשאהיה בחודש שביעי ../images/Emo205.gif (אני בעד א' אם אם את שואלת אותי..../images/Emo6.gif)

jesie12

New member
לויצ"ו?

הכל ממש חדש, הייתי מעדיפה להעביר למישהי שבאמת צריכה ותהנה מהם

לילית462

New member
עוד לא יצא לי לזרוק כלום ../images/Emo10.gif

אמנם ירדתי כבר 15 ק"ג אבל עוד לא זרקתי כלום... לפני הירידה - הכל היה מתוח וצמוד... עכשיו הכל נופל ממני. עברתי לבגדים יותר קטנים, וחדשים אני קונה כבר 2 מידות יותר קטן. כמה פריטים נבחרים הצרתי אצל תופרת. אפרופו בגדים, בחיפושי המיגעים אחרי תחפושות לפורים קניתי לי שתי שמלות ערב מ ד ה י מ ו ת, זה ממש לא היה מתוכנן, כלומר אחת מהן גם תהיה התחפושת שלי, אבל השניה ממש לא. אלו שתי שמלות נשף ממש, לא שיש לי לאן ללכת איתן אבל אם יזמינו אותי לטקס פרסי האוסקר בשנה הבאה, יש לי כבר מה ללבוש ! ומה שמצחיק הוא שבארץ או בכל מקום אחר בעולם הייתי משלמת אלפי שקלים עבור שמלות כאלו. כאן קניתי אותן במחיר המדהים של 100 ש"ח ו 70 ש"ח...

jesie12

New member
ד"א

אני מוכנה לתת שמלה שלבשתי בבר מצווה של הבן שלי שמלה יפיפיה שחורה וארוכה עם עליונית משיפון שנלבשה רק בערב הבר מצווה מתאימה לארועים , בתיכנון היה לקצר אותה עד לברך אחרי ההארוע מי שרוצה - מוזמנת בכיף

יעל י

New member
אם את כ"כ מתעקשת...

אני מוכנה לקבל... גם שמנה גם זקוקה גם שומרת באמת אפשר לתרום או לנסות למכור ביד שנייה.ביד שנייה את מקבלת זיכוי לחנות לקנות משהו (שהוא גם יד שנייה) אמאחלת לך רק לרזות לרזות ולרזות

jesie12

New member
בכיף יעלי../images/Emo13.gif

יש לי כמה זוגות מכנסיים, חולצות, וכמה פרטים לערב נמשיך בפרטי

יעל י

New member
וואלה.יש מצב שתצטרפי אלינו לקפה השבוע?

יהיה נפלא. חיכיתי לך למסר...

למעלה