בגדים

אוסנתוש

New member
בגדים../images/Emo35.gif

בנות אולי תוכלנה לעזור לי בשאלה יום יומית? האם יש חברות נוספות המייצרות חזיות טובות למידות גדולות בנוסף לטריומף? אודה לכן על עזרתכן בחיוך תמיד אוסנתוש

יש את שונטל....ועוד כמה .....

כנסי למשביר לצרכן....יש להם מידות גדולות ודגמים מדהימים

יש המון המון....

אבל הכל שאלה גם של תקציב כידוע במידות גדולות אבל אם הכסף לא משחק תפקיד אז השמיים הם הגבול יש ברח´ אופיהיימר בתל אביב חנות מדהימה שמתמחה בחזיות בכל המידות אבל המחיר....כמו של חליפה... אם את מוצאת עוד דברים מעניינים אני אשמח לשמוע.. ואם אנחנו כבר בנושא איפה מוצאים ביקיני לים במידה גדולה???

חבי

New member
תלוי כמה גדולה...

קודם כל את יכולה להכנס לפורום "אופנה מלאה" ושם בטוח תימצאי תשובה. חוץ מזה יש חנות מפעל שנקראת TESS. הם מייצרים בגדי-ים ע"פ הזמנה (למי שלא מצליחה להכנס לביקיני 42+) כך שגם אם את מידה 62 תוכלי לקנות שם ביקיני. יש שם גם דברים מוכנים, ושווה להכנס ולבדוק. זה באשדוד,איפה שהוא באיזור התעשייה.מס´ הטל. שלהם הוא 8535132-08. אני הייתי קונה שם. בהצלחה... נ.ב. אולי אפשר לנסות לסדר שם הנחה לחברות הפורום...

אוסנתוש

New member
תודה../images/Emo65.gif

תודה על העזרה. נכון במשביר יש אבל רק של טריומף יש במידה שלי אני במידה הכי גדולה שלהם.

תודה רבה יקירתי

אני שמעתי הנחה.....?!?! נו בטח שאני רוצה דברי מה צריך לעשות אני יגיד שאני מהפורום שמנה ויפה נראה לך שיתחשבו בי....? בכל מקרה תודה על הטלפון אני מיד מחייגת פרטים בהמשך על הביקיני שלי אמן.. אף פעם לא היה לי אחד והפורום האמת די נתן לי ביטחון אז למה לא...

למעלה