וויזלי_גירל
New member
בגדים ../images/Emo3.gif
אבא שלי עלה לי על העצבים! בכל יום שבת הוא נוסע לשוק, ולפני חודש הוא החליט שכל פעם הוא צריך לקנות לי בגד. סבבה בפעם הראשונה הוא קנה לי מכנסי בגיז ממש יפים פעם שניה קנו לי חלוק למקלחת שבוע אחרי זה הוא קנה לי דיסק צרוב שהיה לי כבר מקורי והשבוע הוא הגזים
הוא נסע עם אמא שלי והם קנו לי את הבגדים הכי מזוועים בעולם!!!!!!!!!1 נתחיל מג´ינס, צפוני למדי שנראה כאילו מישהו ריסס חלון בלבן והשתמש במכנס הזה כמשטח! אחר כך טרנינג אפור שהוא די בסדר (נגיד ש) ולבסוף חליפת טרנינג (
) בצבע שחור, עם פסים חומים- שכתוב שם משהו the city& state bla bla bla 1958 כשראיתי את הבגדים האלה היה בא לי לירות בעצמי!!!!!! אבא שלי החליט שהג´ינס באופנה (למי אכפת!?) והכריח אותי ללבוש אותו- למזלי הוא היה באיזה 6 מידות גדול ממני!!!!!! מתי אבא שלי יקלוט שאני יכולה לקנות לעצמי בגדים?!?! ומתי הוא יקלוט שאין לו טעם? אני יודעת שזה ממש נחמד מצידו שהוא חושב עלי והכל ומוציא עלי כסף ובלה בלה בלה - אבל עדין!!!! לכם זה בטח לא קורה, נכון?
אבא שלי עלה לי על העצבים! בכל יום שבת הוא נוסע לשוק, ולפני חודש הוא החליט שכל פעם הוא צריך לקנות לי בגד. סבבה בפעם הראשונה הוא קנה לי מכנסי בגיז ממש יפים פעם שניה קנו לי חלוק למקלחת שבוע אחרי זה הוא קנה לי דיסק צרוב שהיה לי כבר מקורי והשבוע הוא הגזים