בגדים

בגדים ../images/Emo3.gif

אבא שלי עלה לי על העצבים! בכל יום שבת הוא נוסע לשוק, ולפני חודש הוא החליט שכל פעם הוא צריך לקנות לי בגד. סבבה בפעם הראשונה הוא קנה לי מכנסי בגיז ממש יפים פעם שניה קנו לי חלוק למקלחת שבוע אחרי זה הוא קנה לי דיסק צרוב שהיה לי כבר מקורי והשבוע הוא הגזים
הוא נסע עם אמא שלי והם קנו לי את הבגדים הכי מזוועים בעולם!!!!!!!!!1 נתחיל מג´ינס, צפוני למדי שנראה כאילו מישהו ריסס חלון בלבן והשתמש במכנס הזה כמשטח! אחר כך טרנינג אפור שהוא די בסדר (נגיד ש) ולבסוף חליפת טרנינג (
) בצבע שחור, עם פסים חומים- שכתוב שם משהו the city& state bla bla bla 1958 כשראיתי את הבגדים האלה היה בא לי לירות בעצמי!!!!!! אבא שלי החליט שהג´ינס באופנה (למי אכפת!?) והכריח אותי ללבוש אותו- למזלי הוא היה באיזה 6 מידות גדול ממני!!!!!! מתי אבא שלי יקלוט שאני יכולה לקנות לעצמי בגדים?!?! ומתי הוא יקלוט שאין לו טעם? אני יודעת שזה ממש נחמד מצידו שהוא חושב עלי והכל ומוציא עלי כסף ובלה בלה בלה - אבל עדין!!!! לכם זה בטח לא קורה, נכון?

מרב881

New member
לא...

אצלנו הם התרגלו שאחרי זמן מה אני מפסיקה ללבוש אותם.

PopPy

New member
קודם בטלפון עכשיו פה?../images/Emo6.gif

האמת שלי זה באמת לא קורה, אצלי אמא שלי מזמן הפסיקה לקנות לי בגדים בלעדי, רק מדי פעם אם היא רואה משהו שהיא חושבת שיראה לי היא מביאה, ועד היום היא קלעה לטעם שלי. אניוואי, פשוט.. אל תלבשי את זה! גאוני, נכון? תדחפי את זה באיזו פינה ניסתרת של הארון, או תכווצי את זה בכביסה
(אם את רוצה תשלחי את זה אלי, יהיה נחמד להתאמן על בגד לא שימושי כניסיון ראשון, ואת יכולה להיות בטוחה שאחרי שאני אגמור עם זה הוא בקושי יעלה על ברבי
)

אני לא קונה לעצמי בגדים. ../images/Emo16.gif

ואני לא חושב שאני אי פעם גם אקנה לי בגדים (אני בן, מה את רוצה?!).. אמא שלי תמיד קונה לי מלאאאאאא בגדים (שאני צריך עוד למדוד אחר כך!) כל פעם שיש מבצע ב-FOX, או כל פעם שהיא נוסעת לחו"ל, ויש לי יותר מדיי בגדים!
ניר

*neta*

New member
כשהם קונים בגדים שאנחנו אוהבים

במידה שלנו, אנחנו אוהבים אותם, ובצדק
אבל כשם מחליטים מה זו אופנה..עדיף לצאת לרחוב עם פיג´מה. יש משהו שדי השאיר אותי בשוק...גדול ב6 מידות??

*neta*

New member
LOL ../images/Emo6.gif

לפחות יהיו לך בגדים בעוד 40 שנה...

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo26.gifאצלי../images/Emo36.gif

אמא שלי יודדעת שאני קונה לעצמי את הבגדים אבל מה לעשות מדי פעם עדיין יש לה כלמני מציאות נחמדות (או שלא ..) שהיא מביאה לי לבד ..
אבא לא מתערב בעניין הבגדים למרות שהוא מביא לי בגדים מחו"ל שאני בדרך כלל לא לובשת .. בעיקרון אין בעיות עם זה

אני היום הלכתי לכפר סבא

לחנות "ציפי" ואחרי שחיפשתי שם שעות ועיצבנתי את המוכרות מצאתי ג´ינס- ממש מדהים. אבל קניתי אותו 2 מידות מעל כדי שהוא יהיה "בגיז" ולא צמוד... בכל מקרה אני באה הביתה ואמא מתחילה לרדת עלי!!! "זאת המידה שלך!?" "לא! קניתי כמה מידות מעל!" "אני יכולה ללכת עם זה!" "קניתי כמה מידות מעל!" "לא עושים כזה דבר!" "אז אני כן עושה! יש לך בעיות?" "באמת שאני יכולה ללכת עם זה" "טוב בסדר" ואז היא לא הבינה למה התעצבנתי עליה!

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo12.gif לא ממש, כי אני דיי..

בעייתי בנושא הזה
זה קטן מדי, זה גדול מדי, זה איכסה, זה מכוער..
בסוף אני יוצא עם זוג גרביים.. אהא! אבל למזלי שלשום קניתי כמעט את כל החנות
ככה שאני לא חושב שאני הולך לעשות הרבה קניות בזמן הקרוב

למעלה